Shein.com- тема 2

• 53 821
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Крайната сума с купон беше 17,94 лв., а като добавя и точките, ставаше 20 лв. Не обърнах внимание дали е заради доставката.

# 196
Е чакай сега, ти на 17,94 вече си съвсееем малко над минималната сума за безплатна доставка. Слагаш и точките и слиза под нея. И съответно ти начислява доставка защото не е достигната сумата. То си има отдолу разписано кое какво е.

# 197
Здравейте, извинявам се ако въпросът е обсъждан, но те купоните не се ли добавят автоматично? Поне аз като съм се опитвала да си добавям, никога не ми се е получавало, но пък винаги имам някакви доста добри отстъпки накрая. А точките как се добавят?

# 198
Купоните са автоматични и ти показван ниската цена в количката, обаче накрая ти показва по-високата, а купонът е подваден отдолу, затова дадения продукт първо е с по-ниска цена, а като платиш по-висока и купонът отдолу. Въпреки това после в самия ордер си виждаш ниската (реална) цена, на която плащаш, дори и след точки, ако ползваш такива.
Точките се добавят при плащане, изписва ти колко имаш принципно и сама си ги прилагаш.

# 199
Купоните за отстъпки се прилагат автоматично, когато са изпълнени условията за даден купон. Точките си се събират в акаунта и ти си решаваш кога да ги използваш и също колко от тях, защото не е задължително да са всичките наведнъж. Имат и валидност някаква, не са за вечни времена, но не вярвам че някой си ги държи по толкова дълго.
Когато приключваш поръчката, вече като пристъпваш към плащане имаш възможност да добавиш точки, които ти приспадат крайната сума със съответната стойност.

Безплатната доставка е за над определена сума там 17 и някакви стотинки, но крайната сума, след всички доставки. При случая на съфорумката по-горе се е получило така че след като е приложила и точките, е паднала под тази сума. И като й начислят доставка, се е оказало че плаща дори повече отколкото преди тях.

# 200
Благодаря много за изчерпателните отговори Simple Smile Да, а аз забелязах, че определени купони много често са само за определени артикули или определена категория... Абе огромна зарибявка си е този Shein... Да похваля, че си напълних почти гривните Пандора с талисмани - абсолютно неразличими са от оригиналните, идват и в същите торбички, от които тук по щандовете ти ги прехвърлят в кутийките им.. Според мен попаднах на същия производител 🥰 Ако някой се интересува, ще споделя линк (главно Дисни талисманк си накупих).

# 201
На мен напоследък ми прави впечатление, че като че ли вдигнаха цените. Едни дънки да струват 30 лв...Че аз по-добре от тук да си ги купя, пак ще намеря за същата цена.

# 202
На мен напоследък ми прави впечатление, че като че ли вдигнаха цените. Едни дънки да струват 30 лв...Че аз по-добре от тук да си ги купя, пак ще намеря за същата цена.
Деним категорията винаги е по скъпа,аз дънкови поли и рокли гледам,за сега не съм поръчала,но са скъпи за китайски парцали.

# 203
Последните ми широки 4 рокли пак са много добри. Особено ето тази

минусът й е че е 100% полиествер. От другите модели които съм поръчвала забелязвам,  че се предлагат два варианта в еднаква разцветка - вискоза/памук или полиестер, като второто е с по-ниска цена. Аз държа на памук/вискоза. На този модел имаше само и единствено полиестер и си представям че има логика защото иначе черното много бързо ще се похаби и засивее от носене и пране. Единствено ще ми се наложи да й взема по два пръста отстрани на машината защото се оказа малко по-широка от другите. Цветовете и контрастът са много атрактивни.

# 204
  • Някъде в Европа...
Сега "открих" темата.
От скоро поръчвам - бански 4 броя (много доволна) и разни джунджурийки - пръстенчета, за коса...Първата ми поръчка бе от 2 рокли - и двете ми бяха големи и ги подарих...

# 205
  • Пловдив
Аз утре очаквам пратка надявам се всичко да е окей което съм си поръчала.

# 206
Здравейте! Моля ви за помощ, защото тотално се обърках, а и ми е за първи път. Може ли тези от вас, което са връщали да ми кажат как да си взема  tracking number, защото изчетох толкова много и никъде не видях как да ми генерира номер? На имейл получих само Order number  и адрес за връщане, но никъде не ми генерира номер за връщане или shipping Receipt?
Мога ли да върна артикулите в плик на Спиди, а не този, с който съм ги получила, защото то изхвърлих?
Пише, че първото връщане е безплатно, а днес в Спиди питах и ми каза, че излиза около 10лв. Нека запознатите кажат, моля!Благодаря

Последна редакция: вт, 10 сеп 2024, 18:54 от inka_maslinka

# 207
Ако правилно съм разбрала какво ви трябва. Щом вече сте заявили връщане през сайта, отиде на поръчки и после на връщания, намирате поръчката и избирате Return and refund record и после детайли. Най-отдолу има Return ID.

Като попълвате товарителницата трябва на фирма/ име да напишете това ID.

Скрит текст:

Пликовете в които са самите дрехи тези прозрачните с цип имат номера по тях затова трябва и дрехите да са в тях, а после в Спиди така или иначе ги слагат в техен пакет. ( може и в този с който с пристигнали)

За безплатно връщане нищо не знам. Винаги съм плащала и ми излиза между 8,5 и 9,5 всеки път.

Аз отново има поръчка която е пристигнала при тях на 03.09.2024, но още не отразена. Ще се опитвам днес пак да отворя тикет.

# 208
  • Асеновград
Шейн само със Спиди ли доставят все още?
Поръчах танкини, качеството е супер за цената, уцелила съм и размера.

# 209
  • София
Да, Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт