Shein.com- тема 2

• 50 678
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, успях да върна пратка към Шейн.
Даже според спиди на 22.10 е доставена до получател, но в Шейн ми стои, че връщането е още в транзит и не е стигнало получател вече 2ри ден. Нормално ли е това забавяне в сайта им или да се притесня,че нещо е объркано? 🙂
П.С. в сайта им съм подала международния тракинг номер

Спиди доставя на следващия ден в нещо като депо/разпределителен склад. После пътува с друга товарителница. Проверете международната до къде е стигнала. Реално сте върнали пратката на 21.10, днес е 24.10. Минали са 3 дни. Толкова бързо не връщат към Шеин.

# 316
Аз пуснах връщане в петък и вчера т.е в сряда, пакетът е получен на адреса в Полша от техен представител.

# 317
Аз пуснах връщане в петък и вчера т.е в сряда, пакетът е получен на адреса в Полша от техен представител.

Аз го пуснах в четвъртък и ми изписва ,че от вторник е при тях. Явно докато го отразят ще мине известно време.

# 318
Е, ако са дрешки за дете, ще имате ли време да ги изперете?
Не са дрешки. Simple Smile Едното важно нещо беше топера за тортата, а другите две: панделка за коса и едни кецове. Панделката изпрах и изсъхна за нула време (за щастие Спиди при нас идват много рано сутрин, което по принцип ми е много неприятно, но днес беше от полза). Кецовете ги минах леко с уред с пара. Паснаха идеално на роклята ни, която е от H&M. Без тях пак го бях измислила, но така се получи по-добре. Кецовете са на ръба да са й малки, но аз ги взех с ясната идея, че няма да ги носи и са само за снимките.
Скрит текст:

Ето и реални снимки:
Скрит текст:

Между другото ми разрешиха и проблема със сгрешения артикул. Остава си за мен и ми предложиха два варианта: ново изпращане или възстановяване на средства.

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 23:22 от Bobby®

# 319
Айде сега....и дрехи да са, и да не се изперат, няма да е краят на света.

# 320
Снощи много приятно се изненадах. Получих съобщение, че днес ще ми доставят пратката от 15.10. Според сайта още лети 😃(явно има забавяне при актуализация на напредъка на пратката).

# 321
Айде сега....и дрехи да са, и да не се изперат, няма да е краят на света.

За мен, както и да е. На детето винаги ги пера, защото е с много нежна кожа.

# 322
Е, хубаво, де, ама нищо няма да стане, ако съфорумката не ги изпере преди фотосесията. Чак пък такава драма....

# 323
Не съм казала, че е голяма драма. То по-скоро ти раздуха темата. Тя отговори, снима и аз лайкнах коментара й.

# 324
Е, ако са дрешки за дете, ще имате ли време да ги изперете?

Така звучи. Като драма....

# 325
Току що направих поръчка, но съм забравила да добавя един продукт. Има ли как да го добавя сега към поръчката?

# 326
Не можеш да добавяш в шейн.

# 327
Снощи поръчах няколко неща и ми се случи нещо което виждам за пръв път - поръчката ми беше пътвърдена съвсем нормално, но като отворих по-късно видях че имам не една а няколко отделни поръчки - разделени спрямо различните търговци. С еднакъв час на постъпване но с различни номера. Много е смешно - поръчка само с едно нещо в нея и на обща стойност лев и нещо, другата 2 и нещо и т.н., те са все дреболии. Въпреки това, доставка естествено не ми е начислена, аз ги поръчах заедно и сумата не е под минимума, но сега всичките са под него.
Ще ми е интересно след като ги изпратят дали ще видя една товарителница или 7 Grinning

# 328
И при мен е същото, дано наистина не ги изпращат поотделно, ще е доста нелепо.

# 329
Нелепо ще е за младежа от Спиди дето ще ги носи, те ако тръгват от различни складове и затова да са разделени, може и да не пристигнат заедно. За мен все тая, аз каквото се искаше от мен го направих - платих ги Grinning Нататък са те.

Общи условия

Активация на акаунт