Shein.com- тема 2

• 50 418
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Да, доставката е по-лесна при шейн. Цените в тему са една идея по-добри.

# 436
Мен това което ме "държи" е доставката.
За мен по-лесно от доставка до адрес и връщане от адрес със Спиди няма.
Тему не знаеш в кой край на града ще ти набутат пратката.

Абсолютно! И аз заради това спрях да поръчвам от Тему.Не съм шофьор и не ми се обикаля града да си събирам пратките от боксове.

# 437
А, вярно, това го бях забравила а си ми беше фактор също. А пък още съм в темата за Тему и редовно се оплаква някой.
И аз съм си пешеходец и ако трябва да обикалям където те са решили да ми засилят пратката, не можем се разбра. А със Спиди ми е супер удобно, защото почти няма случай да няма кой да ми приеме пратката дори и аз като не съм вкъщи, а ако няма да има кой пренасочвам към офис - офисът им ми е буквално на 1 минута пеша.
Пазаруването онлайн е за да ми спести разхождане за дреболии, а не за да ми причини повече такова. Ако почнат и SheIn да доставят по същия начин като Тему, вероятно ще им ударя и на тях бойкот. Дано си останат както досега.

# 438
Като гледам много започват да работят с боксове. Като правих поръчка с Емаг на черния петък, единствената опция за доставка ми беше до адрес. Обаче 3 от пакетите дойдоха на адрес, 3 ми ги засилиха в боксове, 6-я пакет (спирала 😃) дойде с куриер и чакам още 2 пакета - незнайно къде. Та като и избереш адрес, пак не знаеш къде ще дойде. Аз с Тему и боксовете пък нямам проблем. Озоун пък им е безплатна доставката с бокс. Стига да не сменят бокса, който си задала (заради липса на свободни кутии, например), всичко е точно.

# 439
От скоро съм в Шейн и не мога да се ориентирам. Дават ли купони и кредити както в ТЕМУ? Имам само една поръчка и в профила ми се вижда само между 10-30%за определени категории, към които нямам интерес.

# 440
На Тему не ги знам точно какви са в момента но в Shein не е чак така - има си там редовните купони, почти винаги имаш активни ваучери за -30% и като изтекат веднага ми добавят 2 нови, независимо използвала ли съм ги или не.
Имат си и някакви намаления, с някои от тях ваучерите се комбинират като отстъпка, с други не - това не схванах има ли някакъв общ принцип, гледам в количката каква излиза цената. Обикновено пробвам да сложа един и същ артикул от различни търговци, че при някои "хваща" ваучера а при други не, то това се и променя във времето та хич не се и опитвам да ги схвана а проверявам в момента.
Имаше по едно време някакъв банер да поръчаш нещо си, че да ти дадат ваучери за 200лв, но не ги огледах подробно, единия път май съвпадна с поръчка която пусках така или иначе, получих някакви които бяха за много кратко време и само като ги видях до кога са и ги игнорирах че ги има. Разбито на ваучери за отстъпка при покупка над определена сума, но не процент а твърда сума с тях. На Тему май са на подобен принцип.
Кредити и корекции на цена няма тук. Има едни точки, които ти дава като правиш поръчки, като оставяш отзиви и като влизаш всеки ден да се "разпишеш" в приложението. Но те не са за някакви съществени суми, освен ако не ги оставиш да се натрупат повече време. Имат и валидност де, май към половин година. По някое време имаше и някакъв ивент дето също добавяше малко точки и той, но беше кратък, а и тези точки бяха с по-кратка валидност май.

# 441
Има и различни цени в мобилното приложение и в настолното.
Преди десетина дни така подскочих. Харесах нещо, сложих го в кошницата и след 2-3 дни го виждам значително по-скъпо през мобилното приложение. Мн се ядосах и случайно отваряйки лаптопа, разбрах каква патица съм.

# 442
Хм, сега ме накара да се замисля, не съм забелязвала такова нещо, а пък редовно разглеждам неща за по-удобно от компютъра, когато търся нещо конкретно. Че наотварям по много и сравнявам.

# 443
Да. Детето поиска телескоп като като един от многото подаръци за Коледа. Намерих някакъв за 14 евро и го сложих в кошницата, но изчаквах да добавя още неща. След 2-3 дни в мобилното приложение (същия в кошницата ми) е 22 евро. Да, 8 евро са само, но като знам че са за глупост и това са повече от 50% разлика.... По-късно отварям лаптопа и пак 14 евро... Тръгнах да сравнявам и да, има леки разлики. Не на всичко и не такива големи, но си заслужава човек да хвърли едно око.

# 444
Благодаря, ще го имам предвид като търся нещо да обръщам внимание.

# 445
Здравейте! До сега не съм поръчвала и имам въпрос. Харесвам нещо с цена 10лв. примерно, избирам цвят размер цената си е толкова, когато го сложа в кошницата цената се вдига с 2-3 лева. Защо се получава така?

# 446
Аз преглеждам цени търсения от мен продукт и на страницата на Тему и на Shein на лаптоп ... и са ми се случвали всякакви варианти като цени - били са по-високи на едното  място, а друг път на другото.  Както и има стоки които се предлагат или само на едното или само на другото място.

Последно поръчвах ушанки за мъжа и тийна, защото се оказа че в бг не е широко срещан артикул, а аз не им бях купувала ушанки от 4-5 години. Тази , която избрах за тийна беше с по-ниска цена в Shein  а за ММ ушанката, която харесах в Shein въобще не се предлагаше - само в ТЕму, вероятно защото обещаното качество беше една идея по-високо и съответно с това цената беше висока. Преди това търсих алпака цедка за ориз - в тему цените бяха с много осезателно намаление доста под цените за същия артикул в Shein.

# 447
Между двете платформи е ясно че няма всичко да е еднакво. Но както тя пише - в сайта и в приложението все на Shein да има различни цени - не съм забелязвала, поне аз. Признавам си че не съм и търсила де, ще имам предвид да сравнявам занапред.

# 448
Между двете платформи е ясно че няма всичко да е еднакво.

Но както тя пише - в сайта и в приложението все на Shein да има различни цени - не съм забелязвала, поне аз.

Аз добре в прочетох но коментарът ми беше свързан с написаното по-нагоре че на едната платформа цените били по-ниски от тези на другата . Не за всяко нещо  - това е моето мнение.

Що касае различни устройства и цени - нямам как да дам мнение, защото ползвам  само през лаптоп.
Но примерно за някои други платформи дъшеря ми каза ще ако проявиш интерес към нещо и го разцъкаш няколко пъти ти дава по-висока цена след един момент. Както и че цените през браузър и апликейшън може да се различават.

# 449
Те и на двете места цените си варират, всъщност не само на тези двете де. Ако нещо ми хване окото, имам навика да го мятам я в кошницата, я в списъка с любими - ако вземат че го намалят, те си ми пращат известие, така или иначе нищо дето ми е спешно няма да го поръчам от там. Но по тая причина и виждам като си отворя списъка как на доста неща пише че са с еди колко си по-евтино в момента отколкото когато съм ги добавила. Отделно и едно и също нещо от различни търговци и при един важи ваучера за 30%, при друг не, абе рядко ми се занимава за дреболии да ги ровя чак толкова. Вероятно затова не съм забелязала ако е имало разлики между сайт и приложение.

Общи условия

Активация на акаунт