Shein.com- тема 2

• 50 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
Ето сега имам такъв продукт във фаворити. 9 евро е разликата, това са си 18 лева. Заслужава си да се хвърля по едно око и на десктоп браузър и на апликейшън.

Скрит текст:

ето още:

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 18:32 от Ice Queen

# 451
абе рядко ми се занимава за дреболии да ги ровя чак толкова.

Аз поръчвам и скъпи неща. Има разлика дали е 30 или 50 лева дори в една и съща платформа при различни търговци. Да не говорим между различни платформи.

За Shein конкретно не мога да кажа за разлика апликейшън и браузер , но ето iceQqeen дава знак че разлики има и са осезателни.

# 452
Има си явно, както казах - явно аз не съм обръщала внимание, понеже и не поръчвам неща за съществени суми.
Хубаво е че стана дума, това си е полезно да се има предвид.

# 453
Здравейте☺️ Обмислям скоро време да направя поръчка от Shein,но нещо размерите ме спират. Дали са както описани,гледам има таблици,но дали мога да им се доверя.

# 454
Чети отзивите най-добре. Те си казват дали си отговаря нещото, ние иначе как да ти кажем като всеки артикул си е за себе си.

Да ви кажа друго какво не бях загледала до момента... то вече стана ясно че съм си заплес, ама все пак Grinning Нали пишат срок за доставка там примерно 11-14 работни дни или от сорта. Чак вчера се загледах че изрично пише след като шипнат поръчката. А аз все си мислех че е от момента в който я направя аз.  За себе си се почесах по главата само, но сега покрай всички промоции вероятно ще има чудения нещо в срок ли е или не е, та реших да го спомена. Колко му е да има и други като мен да не са обърнали внимание... Последната ми поръчка минаха 2-3 дни от постъпване докато я водеха вече изпратена, разлика са си. А сега на черен петък кой знае дали няма и по повече да бавят.

# 455
Вторник върнах пратка. Днес получих имейл, че връщането е успешно и ще ми възстановят сумата. 3 дни. Някои се оплакват, че отнема месец, че пишат на съпорт, че спорят. Ако направите всичко по инструкция, въведете правилно код, адрес, отбележите после с коя товарителница и фирма е върната пратка, просто не би следвало да има проблем. Аз може би приключих с тях (ако не получа пак слънчево затъмнение). Нещо не са моите неща, не уцелвам, не ми стоят добре, материята е гадна на повечето неща, не знам. Не си заслужава + че и връщането не ми е безплатно. Винаги поръчвам повече неща, за да има шанс нещо да ми допадне, съответно винаги има какво да върна. Не знам, ще следя темата, може и да поръчам пак следващата година.

# 456
Аз пък по-скоро бях забелязала, че през браузър цените са с по 7-8 лв отгоре, но мислех, че се дължи на факта, че през браузър често гледам без да съм логната в профил. А купоните и т.н.т промоции са за регистрирани потребители.

# 457
Вторник върнах пратка. Днес получих имейл, че връщането е успешно и ще ми възстановят сумата. 3 дни. Някои се оплакват, че отнема месец, че пишат на съпорт, че спорят. Ако направите всичко по инструкция, въведете правилно код, адрес, отбележите после с коя товарителница и фирма е върната пратка, просто не би следвало да има проблем. Аз може би приключих с тях (ако не получа пак слънчево затъмнение). Нещо не са моите неща, не уцелвам, не ми стоят добре, материята е гадна на повечето неща, не знам. Не си заслужава + че и връщането не ми е безплатно. Винаги поръчвам повече неща, за да има шанс нещо да ми допадне, съответно винаги има какво да върна. Не знам, ще следя темата, може и да поръчам пак следващата година.
Предполагам, че е първо или второ връщане? Когато започнах да пазарувам от Shein, също нямах никакви проблеми с връщанията – всичко минаваше гладко, без никакви забавяния. Обаче след няколко поръчки, като започнах по-често да връщам неща, забелязах, че започнаха да се бавят с обработката. Имам чувството, че в началото правят всичко възможно да ти спечелят доверието, а после, като вече си "зарибен", не полагат същите усилия. 🙄

# 458
Второ връщане ми е. Не знам дали има общо това. Не знам и дали ще продължа да пазарувам от тях, за да “проверя” така ли е.

# 459
И при мен като при Tina. Аз съм писала и друг път първите 2-3 връщания и ги обработваха много бързо. Обаче от там нататък се почна 10 дни аз пиша връщат. После почнаха по две седмици никакво инфо и като им пиша моля изчакайте още 10 дни... след 10 дни още 10 дни и така.

До 60 дни съм стигала след пристигането при тях. В момента имам две пратки които са пристигали с в склада ми преди 45+ дни. Вчера пак им писах.

Аз вече свиканх и не ми е проблем де. Веднъж в седмицата проверявам и ако няма напредък им пиша и така.

# 460
Относно различните цени в брузър и приложение, от един и същ профил ли разглеждате стоките?

# 461
  • Пловдив
Абсолютно от един и същи профил. Точно днес ми се случи когато пусках поръчката на телефона ми изписва 27 лв, а в компютъра ми изписва 24 лв за същите неща. Разбира се платих от компютъра.😃

# 462
От един и същи профил и едни и същи продукти(един продавач). Конкретно моите са във фаворити.

# 463
Пиша само за да кажа, че върнах пратката във вторник със Спиди, като сложих бланката за връщане в плика, пратката беше получена в четвъртък, вчера следобяд ми изпратиха съобщение, че ще ми преведат парите в срок от 5 дни и току-що си получих цялата сума.

Иначе отношенията ми с Shein приключиха. Дрехите им не ми харесват, а за останалите боклучки предпочитам Тему.

Благодаря на всички, които се отзоваха със съвети!

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 18:24 от Acid_Burn

# 464
  • Варна
А колко горе-долу излиза връщането? Пристигнаха ми едни обувки и чанта след събитието, за което бяха предназначени и се чудя какво да ги правя.

Общи условия

Активация на акаунт