Shein.com- тема 2

• 50 456
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Аз ползвам този телефон +48737174392.

Достатъчно е това, че са в оргиналните си пликове. Проверете още веднъж да е правилно изписан ID номерът ви и адреса. Това е.

Под ID номер се разбира, това, което на бланката е написано като "Combined Return ID", нали? Той къде се пише - на товарителницата, след името?

# 421
Да. То това реално е вашето име за тях. Аз го пиша като име.

# 422
May_sea, много благодаря! Flowers Rose

# 423
Някой поръчвал ли е кабел USB - USB C и да е останал доволен? Полъгах се по един евтин преди време, аз го искам и дълъг да е и този звучеше много добре, имаше и много отзиви и все писали че работи супер. Да, ама при мен включвам телефона към зарядното и почва през няколко секунди да го "губи", все едно че откачвам кабела и го включвам наново. Зарядното съм сигурна че работи както трябва, кабелът се държи така на повече от един телефон. Решавам че аз съм карък, не го върнах че платих по-малко отколкото би струвало връщане.
В последната ми поръчка пак избирам такъв... Е не знам какво съм гледала но съм направила глупостта да купя от същия продавач. Резултатът е същият, 1 към 1.
Та, ако някой е поръчвал евтин такъв кабел и е доволен, ще се радвам на препоръка с линк. А аз слагам скрийншот какъв да НЕ поръчвате, поне не от този продавач със сигурност. Запазих си го да не сглупя да потретя Grinning
Скрит текст:

Двата кабела са поръчвани с доста месеци интервал между тях, цветът също е различен, та не съм убедена и че е до партида.

# 424
А боксерки неразпечатани мога ли да върна.В сайта не ми дава

# 425
Връщала съм бански, а не ми даваше да върна дънки.

Така че според мен може, но зависи от продавача.

# 426
Щом не дава, значи не може.

# 427
Здравейте! Вчера, преди да получа отговор в тази група, за телефон за връщане, първо писах на Shein и сега видях, че имам отговор от тях, че мога да дам този телефон: 455409030. Писах им дали ще има проблем с другия телефонен номер, чакам отговор.

# 428
Телефона и имейла са чиста проформа. Просто от Спиди ги искат за създаване на товарителницата.
Даже имейл вече май не се изисква, но в началото се изискваше.

# 429
Да, Спиди не могат да пуснат товарителница без телефон. Аз вчера дадох другия. И предния път дадох другия. И имейла им давам, да го има там 😃

# 430
natka , аз съм поръчвала кабел USB- USB C, но от Тему. Още работи (през м. май са ми го доставили), че щерката е унищожител на кабели.
Искаш ли линк на лични?
П. П. Телефонът на щерката е samsung galaxy a20.

# 431
Не пазарувам от Тему, стигат ми и само от SheIn щуротиите 😁 Ако почна от повече места, съвсем няма да му се види краят...
А и при тях ми се видя голямо дебнене за цени, за накакви ваучери, незнамсикакво... абе накратко - отсвирих ги много бързо.

# 432
Аз пък се преориентирах към тему. Да, има дебнене на оферти, но пък връщането е безпроблемно и безплатно, дори и просто да си решил, че вече не го искаш продукта.

# 433
Има за всички, кой което го устройва. Аз точно това непрестанно дебнене и висене исках да махна, натоварващо ми е. За някои си е тръпка, за някои даже почти като хоби стана, просто на мен не ми допада.
А за връщането си е така, при тях има безплатно наистина. Ако смята човек че ще връща евентуално, там е по-добре.
Ако като мен тая опция и занимавка я е зачеркнал и поръчва и без това неща за супер дребни суми - все тая.
В интерес на истината, този кабел ми е май втората неуспешна покупка до тук, в рамките на доста поръчки. Третата всъщност, при положение че от глупост съм я повторила... Другата беше един евтин пръстен дето на живо беше доста по-грубо изработен от снимките, за тоя сигурно 1лв дето платих за него дори и безплатно да беше връщането, пак нямаше да се занимая.

# 434
Мен това което ме "държи" е доставката.
За мен по-лесно от доставка до адрес и връщане от адрес със Спиди няма.
Тему не знаеш в кой край на града ще ти набутат пратката.

Общи условия

Активация на акаунт