Shein.com- тема 2

• 50 603
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
От сайта са, не от приложението. Което поне при мен не е от телефона. А и те вършат работа и по двата начина.

# 406
Здравейте, имам проблем с връщането на неща от сайта. Дали служителя е объркал адреса ..  името или нещо ....не знам, но на 6-ти върнах нещата и нямам и следа от тях . В Спиди когато проследя пише ,че са пристигнали в Полша и до там  с информацията.
Какво не съм направила според вас?
Аз имам връщане от миналия месец. На 22.10 е получена пратката на адреса в Полша и още нямам превод. На 10.11. им писах и ми отговориха, че стоката била в транзит и да чакам още 5 работни дни. Никакво развитие до момента.

Най-старата ми е пристигнала я склада им на 01.10 всеки път отговорът е стоката е в транзит изчакайте още 5 дни, стоката е в транзит изчакайте още 7 дни, стоката е в транзит изчакайте още 10 дни.

Гледайте да не ви затворят тикета ( на 7-8 ден ако няма отговор ги затварят) че трябва нов и на ново да се обяснявате отначало...

Последна редакция: пн, 18 ное 2024, 10:22 от May_sea

# 407
  • на морето
Отдавна не съм поръчвала и сега искам да поръчам едни малки подаръчета. Мислите ли, че ще дойдат до 16.-17.12? Случват ли се такива големи забавяния?

# 408
То е почти месец до тогава, шансът ми се струва доста малък чак така. Не смея да кажа съвсем нулев де, по това време на годината всичко можеш да очакваш. Миналата година по това време имах забавяне с няколко дни след срока който те дават, а той беше нещо от сорта на май 15-16 работни дни, смятай и още няколко отгоре и те стават близо месец. Масово им бяха така поръчките тогава, айде на мен ми беше май първата от тях изобщо но около мен също бяха много изненадани.

# 409
  • Варна
Приятелка поръча и за мен хартиени тави/подложки за Еър фрайър, че аз след предишния горчив опит стачкувам спрямо Шейн.Та.. не поръчвайте оттам такива, за нищо не стават, всичко залепва - наденици, пържоли. Преди да ги изхвърля едни кебапчета така се бяха залепили, че ги разделих наполовина при откъсване.

# 410
Това беше полезно, сестра ми ползва такива но някъде тук си ги е купувала, сигурно щях да поръчам за нея по някое време.
Аз в моя ако ще слагам нещо, слагам нормална хартия за печене. Идеална работа върши, пък нищо че не е нагъната на плисенца Grinning

# 411
Аз съм поръчвала и съм доволна. Пекла съм месо не е залепвало.
Не са налични в момента.

Не бях поръчвала доста време, има някаква промяна. Всеки артикул от поръчката излиза като различна поръчка, а не една поръчка с много артикули. Не му разбирам идеята. Преди като исках да намеря нещо старо, го намирах много лесно сега една поръчка с 10 артикула е разделена на 3 страници. Grinning

# 412
Съни, аз си поръчвам и съм много доволна.Нищо не ми е залепвало.
Но от един магазин за домашни потреби си купих и веднъж подложката се запали.

# 413
Моята пратка е обновиха до Стара Загора птицекомбинат е стигнала,предполагам до вторник ще е при мен пожене съм до адрес

# 414
Минавам само да кажа, че след точно 1 месец чакане ми изплатиха пратка, която върнах! Вече бях я отписала, явно има надежда 😄

# 415
На някой да са му пратили имейл, че поръчката му ще пристигне със забавяне? Някакви компенсации изпращат ли?

# 416
Миналата година след черния петък имаха масово забавени пратки, по 50 точки дадоха заедно с извинението, не са като на Тему компенсациите по 10лв ако това питаш. Поне не знам да имат такива.

# 417
След 50+ дни и не знам колко тикета отворени. Най-накрая ги убедих буквално да ми върнат парите.

# 418
Здравейте! Заявила съм първо връщане към Shein, планирам да изпратя със Спиди. Проблемът е, че на адреса, който са ми дали няма посочен телефон. Искам също да помоля за някакви съвети. Пратката е сложена в оригиналните пликове, нещо друго трябва ли да направя? Благодаря предварително!

# 419
Аз ползвам този телефон +48737174392.

Достатъчно е това, че са в оргиналните си пликове. Проверете още веднъж да е правилно изписан ID номерът ви и адреса. Това е.

Общи условия

Активация на акаунт