Shein.com- тема 2

• 50 132
  • 742
  •   2
Отговори
# 570
Оказа се, че банските от Шейн са супер. Бях си поръчала от ABOUT YOU 3 бански за по около 100 лв. с намалението, оставих един за зар заман. Вчера ми дойде първият бански от Шейн и съм очарована. Ще върна и 3-ят от ABOUT YOU (не е ползван, разбира се) и ще си поръчам още от Шейн.
Ето линк към този от който съм доволна.
https://eur.shein.com/SHEIN-Swim-Summer-Beach-Women-Striped-V-Ne … de=1&imgRatio=3-4

# 571
Да, банските им наистина са страхотни. Взимала съм горно и долно за 12 лева. Избор на различни дизайни, разцветки, не като тук от 30-40лв нагоре. 👌🏻

# 572
Второ лято вече карам с бански от Шиин няма да казвам колко броя имам... Добре че тази година отидох на почивка да го понося

# 573
  • София
Относно ВИП нивото, аз съм последното възможно, имам безброй поръчки.

Полза никаква не откривам поне към момента.

Явно не съм опряла до рифънд, за да разбера бързо ли става.

# 574
И аз съм ниво S2, като имам общо пет поръчки. Като цяло не виждам нищо по различно. Пиша да ги похваля, за поръчка от 24.12 имам съобщение, че на 02.01 ще ми я доставят. За първи път толкова бързо, преди срока.

Последна редакция: вт, 31 дек 2024, 14:08 от Galadriel7

# 575
Моята от 20.12 още пътува. Никога не съм получавала пратката си по-бързо от посочения период. :/

# 576
  • у нас
Аз също съм последно ниво  S3. Отстъпките са по-големи. И има едни безплатни продукти, които са активни за по-горните нива /пробвала съм веднъж, като томбола е, не ме е огряло/. Вероятно има и други облаги.

# 577
Здравейте! С коя куриерска фирма пристигат пратките от Shein? Досега съм пазарувала от Temu и с тях е чрез Boxnow.

# 578
Само със Спиди работят, дано и така да си остане.

# 579
Само със Спиди работят, дано и така да си остане.

Благодаря! До офис или на адрес?

# 580
...и до Спидимат. Квот има - такова.

# 581
  • у нас
Ако са много заети ги пращат до автомат.

# 582
При мен винаги идват на адрес.Ако нямам възможност да я получа вкъщи, пренасочвам пратката до офис.

# 583
Последните 3 пратки ги получих в Спидимат. Имам късмет, че автомата е така да се каже на “адреса“ на офиса, та ми е все тая дали е “до адрес“ или “до автомат“. Само дето като имам съобщение, че пратката е в автомат до еди кога си, ако не я взема в срок, след това отива в най-близкия офис на Спиди.
Та “квот има – такова“ е работата

# 584
Никога не съм имала каквато и да е разписка вътре в пратката.

Но последният път като заявих връщане разпечах от сайта бележката за връщане и я сложих вътре в пратаката и доста бързо ми обработиха връщането ( изпратих я на 6.12 и на 12.12 ми върнаха парите) за разлика от онези двете от които вече минаха над 60 дни и още се моткат. Не знам дали от това зависи де, но е факт, че стана доста бързо и от тук нататък ще го правя така.
За първи път имаше и разлика между Идентификационен номер за връщане и другият номер, който започва с KRZ... написах ги и двата на името на получателя.

ползвам тези имейл и телефон: media@sheingroup.com +48737174392
ето така попълва товарителницата

Скрит текст:

Привет, може ли повече информация как става връщането?
Бях пуснаха няколко големи поръчки, но вече поръчките излизат като самостоятелни от по 1 или 2-3 артикула. Искам да върна няколко артикула, съответно като натисна връщане за всяка ще ми дадат номер най-вероятно или не? Дали бих могла да сложи всичките артикули които искам да върна в една пратка в Спийди и дали има вариант за някакъв комбиниран номер, който да сложа? Някой да се е сблъсквал с това и да има представа?

Общи условия

Активация на акаунт