Shein.com- тема 2

• 50 167
  • 742
  •   2
Отговори
# 555
Нямам идея, честно казано. До скоро винаги съм си имала в акаунта, повече отколкото са ми трябвали даже. И винаги като изтекат наличните, се появяваха нови... Не и напоследък обаче.
Стана повече от година откакто започнах да поръчвам от тях, за пръв път виждам такова нещо.

# 556
Днес получих известие от Спиди за приета пратка. Значиии пратката е в Стара Загора. Очаквана дата за доставка ми дава 24 декември (в Пловдив съм ако има значение)
Искам да питам пеша ли ще я носят от там? Joy

Вашите за колко дни идват като постъпят в БГ?

# 557
На мен последната поръчка изобщо не ми изписа като пристигна в България.Директно от Нидерландия за няколко часа дойде в нас Simple Smile)

# 558
Днес получих известие от Спиди за приета пратка. Значиии пратката е в Стара Загора. Очаквана дата за доставка ми дава 24 декември (в Пловдив съм ако има значение)
Искам да питам пеша ли ще я носят от там? Joy

Вашите за колко дни идват като постъпят в БГ?

Имах поръчка, която дойде от Америка за 1 седмица и стоя още 1 седмица в склад на Спиди, като и склада, и моя адрес са в София. Първо дори си помислих, че е техническа грешка с датата, но не, наистина си вися в склада им цяла седмица.

# 559
Спиди имат лимит. Миналата година ми се случи да пусна пратка до адрес за центъра на София и ми отложи пратката с 5 дни. Просто капацитетът на куриера бил запълнен за следващите дни. Пратките до офис също имат капацитет. По принцип едно пренасочване на пратка става за един ден, обаче понякога ми е давало, че след 2-3 дни ще може да бъде пренасочена за избрания офис. Еконт не са така, но и офисите им работят до много късно (някои).

# 560
В Стара Загора е на митница бавят обикновено 2-3 дни там докато я обработят, а сега по празниците...  дано да ти дойде наистина до 24, че спиди няма да работят на 25 и 26.

# 561
  • на кой му пука, майна
Някой получавал ли е пратка с куриер различен от Спиди ? Направих поръчка и на имейла получих известие, че номерът за проследяване е този 1SHE248275689001. Като влезна в проследяване на поръчката от телефона си виждам това:

Като влезна от компютъра не виждам информация за проследяващ номер:

Информация за куриер няма никаква има само проследяващ номер, който изобщо не знам на кой куриер е. Писах на клиентският отдел и чакам отговор, но реших и вас да попитам

# 562
Тази стъпка е преди Спиди. Не е в България пратката още.

# 563
Коледно да похваля едно шалче:
https://eur.shein.com/1-Pc-Women-Winter-Scarf-Beige-Imitate-Cash … n-p-43499687.html
Мек, размерите ги има, за мен са ок - нормален ми е, точно зеления поръчах, много красив мента цвят, че и топли, за има-няма 10 дни дойде.

# 564
А как се става VIP SHEIN ? В условията им пише, че просто трябва да се направи поръчка, но въпреки  че имам поръчки съм все на ниво S0.
Трябва ли някъде специално да се напраи регистрация?

# 565
  • у нас
А как се става VIP SHEIN ? В условията им пише, че просто трябва да се направи поръчка, но въпреки  че имам поръчки съм все на ниво S0.
Трябва ли някъде специално да се напраи регистрация?
То така пише, но трябват няколко поръчки, докато минете на следващо ниво. Със сигурност не е само една поръчка.

# 566
Аз имам доста поръчки от лятото насам. Затова почнах да си мисля, че трябва някъде конкретно някаква регистрация...

# 567
  • у нас
На мен също всеки път ми излизаше банер с надпис направете поръчка и преминете на следващо ниво или събере  N брой точки. Ама, не ставаше. Чак след 7-8, а може и повече поръчки и няколкостотин точки ми вдигнаха нивото. Макар че по описания трябваше да е много по-рано.

# 568
Бяха си го описали ясно поне като гледах последно какво и колко се иска. Като брой направени поръчки и дали не се искаше и накаква сума са се достигне също, не помня вече. Друг е въпросът каква реална полза има човек от тоя VIP, че според мен не е същиствена.

# 569
Аз съм ВИП, но сега го разбрах, като ви прочетох вас. Имам 9 поръчки за 2 години. Не ми се смята на каква стойност, но със сигурност не е над 500-600 лв. Като само в последната ми има видеорегистратор за кола за 100лв. Всичко друго са дребни суми.
Не виждам нещо различно да получавам в сравнение с другите...

Общи условия

Активация на акаунт