Shein.com- тема 2

• 50 269
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • у нас
То и аз така започнах да пазарувам в Shein. Бях си харесала една рокля онлайн и си я купих. Като я потърсих, изкопи е този сайт. И тогава разбрах, че въпросната дама, а понякога и сайтове продават дрехите основно оттам. Роклята, която купих беше с надценка над 400%.

# 541
  • Варна
Здравейте,
При получен повреден артикул от Shein какво трябва да се направи? Пише да се свържа с отдела за обслужване, но не намирам имейл или някаква връзка?
Моля за помощ и информация относно връзка с отдела за обслужване на клиенти!

# 542
  • Пловдив
Трябва да отворите Тикет - да посочите точно от коя поръчка и артикул и да опишете какво се е случило като изпратите и снимки на повредата
Около 22-23 часа след като го отворих ми писаха с отговор и ми върнаха парите.

# 543
Хм, признавам си че не се заглеждам редовно но преди винаги имах по доста купони за отстъпка, те щом изтекат и даваха нови. Даже по 2 броя от всеки бяха. Сега обаче се загледах и виждам че няма нищо. Имам някакви 3 броя за 15 процента само, които са с много дълък срок за използване, а обичайните - не. А преди това по някое време ми направи впечатление че имах не за 30 процента както досега а за 25 същите. Винаги имам някакви неща в количката и чат-пат проверявам на какви цени ми ги дава в момента и по това се загледах и в купоните.
Някой успял ли е да им схване логиката и какво е променено?

# 544
Здравейте, имам да връщам един панталон от шийн, но от Спиди нещо имам проблем с правенето на товарителница. На пощенският код ми казва, че е невалиден

# 545
  • у нас
Днес получих едната пратка, която последно статуса показваше, че във Франция няколко дни. Е, оказа се, че цяла седмица е в Стара Загора. Затрупани са вероятно и по-бавно идват.

# 546
тук какво трябва да сложа? нямам такава бележка

# 547
Пробвайте без тире. В имената ще ви поиска също да махнете тиретата-аз оставям само разстояние.

Плами, аз слагам винаги тракинг номера.

И моята последната "беше" 2-3-4 дни във Франция и изведнъж директно доставка.

# 548
Пробвайте без тире. В имената ще ви поиска също да махнете тиретата-аз оставям само разстояние.

Плами, аз слагам винаги тракинг номера.

И моята последната "беше" 2-3-4 дни във Франция и изведнъж директно доставка.

благодаря ти, днес ще я пращам дано не отнеме месец да ми върнат парите

# 549
На всички ли пратките ви отиват в офис вместо на адрес?

# 550
  • у нас
На всички ли пратките ви отиват в офис вместо на адрес?
Не

# 551
# 552
От автомат взех мойта преди 1 седмица ,напоследък явно им е хаус.

# 553
Аз днес чакам с куриер пратка пусната на 9-ти декември.И между другото вчера, когато получих от Спийди съобщение за пратката, в сайта на Shein ми изписваше, че е в Нидерландия и пътува транзит.Статуса се промени чак вечерта.

# 554
Хм, признавам си че не се заглеждам редовно но преди винаги имах по доста купони за отстъпка, те щом изтекат и даваха нови. Даже по 2 броя от всеки бяха. Сега обаче се загледах и виждам че няма нищо. Имам някакви 3 броя за 15 процента само, които са с много дълък срок за използване, а обичайните - не. А преди това по някое време ми направи впечатление че имах не за 30 процента както досега а за 25 същите. Винаги имам някакви неща в количката и чат-пат проверявам на какви цени ми ги дава в момента и по това се загледах и в купоните.
Някой успял ли е да им схване логиката и какво е променено?

А при мен от известно време няма никакви купони. Ни за 15%, ни за 20%....абсолютно нищо. И аз не знам на какъв принцип са. И дали могат да се намерят от някъде валидни?
Примерно ако при някой има за 30% , той може ли да се ползва на друг акаунт?

Общи условия

Активация на акаунт