Кандидатстване след 4ти клас в СМГ и НПМГ

• 3 621
  • 37
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Не, нито след 4ти, нито след 7ми, както и за нито една от паралелките в НПМГ

# 31
Здравейте. Някой би ли ми помогнал с инфо има ли разделение на бройки за момичета и момчета в смг и нпмг?
Благодаря

За миналата година 5 клас в  СМГ съотношението е някъде около 3.5-4 към 1 момчета момичета , но не мисля че има някакъв проблем за момичетата / това от момчешка перспектива/. Момичетата са мисля 6-7 в клас. Поне на този етап няма много хормони и в нашият клас се разбират добре.....
Допускам , че в НПМГ може делът на момичетата да е повече, но не съм проверявал.

# 32
Някой би ли обобщил колко деца се приемат в смг и НПМГ?

# 33
  • София
156+52

# 34
Здравейте, някой може ли да сподели какъв беше минималният бал за второ класиране?

# 35

От сайта на дидева
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1rp4AZg7UeVw2d58htuEvLQJv … /edit?gid=0#gid=0

Миналата година имаше и малко места за 3 класиране , дори 1 място Септември - дете заминало за чужбина.

# 36
Считате ли, че е необходимо да се ходи и на курс по БЕЛ в 4-ти клас? Моят има отлична оценка, но не обича предмета. А аз се ядосвам, че не иска да правим вкъщи упражнения. Купих сборник за четене с разбиране - дали две-три теми е написал, и то след колко много зор от моя страна.
А все си мисля, че четенето с разбиране е ултра важно, за решаване на текстовите задачи, и изобщо за развитието в различните предмети. Кажете ми какво мислите, мерси

# 37
  • София
Ако детето чете книги само и се справя с учебните задачи отлично, може да минете само с 5-6 до 10 подготвителни урока напролет.

Общи условия

Активация на акаунт