За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 111

• 36 623
  • 774
  •   1
Отговори
# 510
Какъв препарат за миене на под ползвате в дом с бебета/ малки деца? Някой, който и да е ефективен в борбата с бактерии?

# 511
Здравейте.
Вече сме на 2 още се кърмим.
Имахме период ядеше само картоф ,хосле домат,после краставица ,от доста време се на кювтета .взимам да се отчайвам ,не искам да е от децата които ядат 2 неща на кръст ,някакви съвети

# 512
  • гр.Пловдив
Здравейте.
Имахме период ядеше само картоф ,хосле домат,после краставица ,от доста време се на кювтета .взимам да се отчайвам ,не искам да е от децата които ядат 2 неща на кръст ,някакви съвети

С кухня не си ли пробвала?
С обща храна от вашата?
На ясла ще тръгва ли?

# 513
Кухня му взех само веднъж и не повторих,защото не искаше и да пробва. Яде нормална храна от нашата

# 514
Здравейте.

Може би формата/консистенцията на храната е важна за детето и да е лесна за хващане. Пробвайте с палачинки, в които слагате различни съставки. В инстаграм има много страници, в които ралични майки готвят за децата си. Аз черпя идеи от там. Simple Smile

# 515
Какъв препарат за миене на под ползвате в дом с бебета/ малки деца? Някой, който и да е ефективен в борбата с бактерии?

Аз ползвам Лок на Амуей.
Чистя всякакви повърхности с него, универсален е и няма миризми.

# 516
Здравейте, мами! Може ли да ми препоръчате дерматолог в София, работещ с НЗОК и с бебенца. Моето момиче на 8 месеца получава периодично един обрив на вратлето, а от вчера нещо се обрина коремчето и гръбчето и подозирам хранителна алергия.

# 517
Здравейте,

Подарявам тази машина:

Ако някоя от вас я иска да ми пише на лично и ще я пусна по куриер, за сметка на получателя.

Условието е само да я вземе семейство, което наистина ще я ползва, а няма да продаде в OLX. Simple Smile

# 518
Някой от вас ползвал ли е капки Вигамокс за бебе на 2 месеца?

На моето дете му се поду едното око тази сутрин и започна да сълзи. Педиатърът му предписа капки Вигамокс 3 пъти по една капчица, но видях че са антибиотик и ми е странно на такова малко бебе да се дава подобно нещо. Не е ли силно?

Все пак педиатъра е добър, не се съмнявам в него, но все пак да се допитам и до вас Simple Smile

ПС: машината от предния ми пост е подарена вече Simple Smile

# 519
Някой от вас ползвал ли е капки Вигамокс за бебе на 2 месеца?

На моето дете му се поду едното око тази сутрин и започна да сълзи. Педиатърът му предписа капки Вигамокс 3 пъти по една капчица, но видях че са антибиотик и ми е странно на такова малко бебе да се дава подобно нещо. Не е ли силно?

Все пак педиатъра е добър, не се съмнявам в него, но все пак да се допитам и до вас Simple Smile

Не може да остави детето с инфекция в окото, разбира се, че ще му изпише антибиотични капки.
По принцип, редовно изписват на новородени.  Ако майката има бактериална вагиноза, гонорея, тогава не чакат инфекция, а изписват превантивно.

# 520
Дами ,моля ви за отговори ...
Докато се храним на стола за хранене тя заспива ,в повечето случай я местя .
Но се буди повечето пъти ,според вас дали ще навреди ако я оставя да поспи по дълго на стола ?
Знам ,че не е препоръчително но душа не ми дава да я събудя .
Възможно ли е да е прекарала лек вирус без да сме разбрали?
Температура не е имала ,кашлица също само давене но рядко .Сополки да- но не да текат -на няколко месеца веднъж намирах в леглото й беше през ноща .
Над годинка сме .

# 521
Гери,как така намираше сополи в леглото й ?

# 522
  • София
Е как на стол да спи? Промени режима на детето и да се храни преди да заспива. Ти на стол да спиш удобно и ергономично ли ще ти е?

И аз не разбирам как така сополи в леглото, че и през нощта. Ако тече носа и е запушен ок, може да е вирус. Не е нужно винаги да идва в комплект с други екстри.

# 523
Сополче но сухо и то мн малко .
Явно го е издухала и затова е паднало .
А за спането не би ми било приятно ,но аз съм и го сменила графика  ,разместила съм го ,тя не винаги заспива по това време .
Когато баш заспива си и давам каша от шише и проблем нямаме но инцидентно се случва при обяда да заспи .

# 524
Гери, какво имаш предвид каша от ''шише" - от биберон ли?
Детето не е ли на годинка?

Общи условия

Активация на акаунт