Пазаруване от НМ - тема 67

• 54 896
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
Имате ли линк към роклята?

# 511
Аз успях да се вредя за тази, без намаление, но си струваше, десена е супер свеж и наистина е миди дължина, горната част е хубаво стегната.

# 512
Аз си намерих горната, сега ще дебна промоция.

# 513
# 514
# 515
  • Mostly in my mind
Чудех се и аз на тази рокля, само че в друг десен. Обаче както съм хс ме притеснява,че ще ми е голяма...

# 516
Вероятно ще е голяма. Взех ХS, дъщерята носи S.

# 517
  • Варна
без намаление, но не издържах 🥺

дано са удобни

# 518
Много са удобни. Аз редовно си взимам от тях , не помня вече втора или трета година. Изкарват си сезона при интензивно ходене. Сега пак си взех, имам и от тези в жълто, зелено, бежово, но и от по-скъпите си взех, тези в два цвята бежово и черно, харесаха ми и на живо, като дойдоха, ползвах намаление от 20 % тогава, ама те май бяха на 33 лв редовна цена. Аз съм 36 номер, но НМ взимам 37 и са ми добре.

# 519
  • Mostly in my mind
Поръчах си днес ето тези, с ваучер 5 лв ми дойдоха още по-добре. Нямам спомен да сте ги коментирали, но отзивите са много хубави. Ще видим. Simple Smile

# 520
  • Стара Загора
Чудех се и аз на тази рокля, само че в друг десен. Обаче както съм хс ме притеснява,че ще ми е голяма...

Лоли, голяма ще ти е XS. Аз съм между С и М. Поръчах ХС и ми беше огромна. Върнах я, защото и материята не ми хареса.

# 521
Обувките ги имам същите, но лачени. През зимата ги бяха пуснали на 10 лв, после на нормална цена, сега пак промоция, ама ... Та същите са, но малко са твърди, отговарят на номера. Поръчах ги, заради цената тогава, но не съм ги носила, само пробвах. В началото са твърди, после не знам , дано се отпуснат.

# 522
  • Mostly in my mind
Фани, няма лачени сега от тези.

# 523
Поръчах тези, то и в отзивите пише, че не са подходящи за кореми, явно са с по- висока талия:
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.1200538002.html
Чудя се кой от двата модела е по-комфортен , да подновя за зимата гащите:

# 524
Аз имам от десните и са ми любими.

Общи условия

Активация на акаунт