Любители на котки - Тема 196

• 32 419
  • 770
  •   1
Отговори
# 480
Филмът се казва "A street cat named Bob". Безплатно гледане на телефон без регистрация не знам как става. Аз гледам на лаптопа, ползвам замунда с регистрация.

# 481

Не дава да я снимам таз калпазанка.

# 482
  • София

Същия проблем имам. Точно я харесам в някаква поза и в момента, в който ме усети, че ще я снимам, ми обръща гръб Grinning
Много рядко успявам да я хвана, така че да ми хареса.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 22:55 от milenaka

# 483
Наистина, къде е Мария на Харко? И на мен взе да ми липсва.
Чета Ви редовно, но нямам с какво да се похваля. Зе в тези жеги рядко го виждам. Лежи по плочки и идва само за наградките. Емичка го открива естетсвено и започва едно гонене. Добре, че е тя да го раздвижи Wink
Имам си нова любимка, една улична 3 цвята, разкошна мома. Та сутрин като излизаме в 5,30 с Ема, храним и Мекинката и Нагличката , и нея. Красавица голяма е.
Похвалвам Супа бар в Пловдив. В жегата винаги имат по няколко купички с вода отпред и като влизам да си взема храна за вкъщи винаги ме питат дали имам нужда от вода за Емичка Heart Пълнят ми сърцето!

# 484
Много са красиви тези зеленооки черни калпазанки! Heart Eyes

Искам вече да свършва непосилната жега, искам дъжд, хлад и облачно небе! Hands Pray

# 485
Аз  ревах за слънце. В Испания бяхме на 38 градуса и влажност около 90%. Едва дишах. Прибрах се на.....18 С.  Въх, студ. Е нема угодия.

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 22:17 от cardhu

# 486
  • София
Ау, 18 ми се виждат много, много добре.

# 487
Аз  ревах за слънце. В Испания бяхме на 38 градуса и влажност около 90%. Едва дишам. Прибрах се на.....18 С.  Въх, студ. Е нема угодия.
Аз утре от 18 ще кацна на 40 😊 Дребосъците от сега ни липсват.

# 488
Ей едно черно и от мен 😁

# 489
Аз обичам топличко, жегите не ми пречат, стига да не съм директно на слънцето и съм на сянка, но днес голям страх беше с кака. Колабира сутринта рано, с много ниско кръвно(50/70 и 55 пулс)  Докато дойде време да тръгна за работа се осиферка,  наливах един солен айрян и шоколад, еле живна,но цял ден бях на тръни. Уж питах за Линка какво прави да ми праща снимки, ама истината е, че душата ми се пукна докато се прибера от работа  до обед и това беше начин да я проверявам постоянно. Ако не вдигне телефона, бях в готовност да изхвърча на секундата. Нямам идея от жегата ли е, но тя не търпи да ѝ е топло, а аз снощи спрях климатика по някое време, после дълго се обвинявах, сакън да не истина, че където спя се усеща повече, но си е жегичка де.
Алечка, много е пораснал - голям сладурко! 😻

# 490
Ей едно черно и от мен 😁

Черно малко дяволче Heart Eyes
И аз завидях на cardhu...

# 491
Lusia, надявам се, че дъщеря ти вече е добре. Жегите се отразяват зле и на подрастващите, за съжаление. Омръзнаха ми и на мен тези горещини.

# 492

Малкото гладниче

И Сивакът

# 493
  • София

Бяхме На профилактичен преглед, всичко си е наред. Каза да внимаваме с напълняването. Както и е нормално след кастрацията няколко месеца да има промени в хормоните.

# 494
Lusia , дано кака е добре вече. Вероятно е от жегите. Тя е подрастваща, случва се.
И на мен ми се е случвало на нейната възраст.

Котките край блока на майка ми, които тя храни. Сега ги храня аз, че тя е в болница. Те не ме познават, бягат от мен, затова снимките са отдалече. На едната има едно мъничко, което се страхува много, не знам дали се вижда добре.

Общи условия

Активация на акаунт