Любители на котки - Тема 196

• 32 414
  • 770
  •   1
Отговори
# 495
Големи са сладурчета тези черничките зеленоочковци.
Халичка, сладурчето си е добре, не изглежда да има напълняване.
Лусия, дано детенце е по-добре, че в тия жеги.
Фортуна, бързо оздравяване на майка ти, а котанчовците ще свикнат и с теб, но им трябва време.
Нашата муцуна също много спи тези дни, освен в пет -шест сутринта, когато търчи като кон. Но е разбираемо в жегите, иначе си хапва, но основно нощем. Напълно е обърнала режима, цял ден се излежава.
Скрит текст:

# 496
Имам климатик, не смея да го пусна и се мъча на 40 градуса... Weary Преди две седмици, когато водих Слънчи в Пловдив, стоях 6 часа на климатик и не само че цялата се схванах, ами и ми падна имунитета и се разболях насред лято.
Хванах се да мия цялата къща днес, белким се освежи малко въздуха... Като да не повярвам, ми се отрази добре на кръвното да се пораздвижа малко... Sweat Smile
Ще се плискаме със студена вода, няма как...
Решила съм да поръчам от Тему един комплект за почистване на климатици, че  това е другата причина, поради която не смея да го пусна... Не е пускан цяла година и сигурно е натрупал много прахоляк, който може да ми отключи бронхоспазми... Хем имам климатик, хем не мога да го пускам... Иронията...

# 497
Вкъщи без климатик не става. Зеленчо по цял ден е разпльокан по плочките, въпреки климатика. Емичка милата с тази гъста козина едва диша.
Днес Зе има почивен ден Smile, взех малката с мен в офиса и цял ден ми спи в краката. Нещо пак не й е добре стомахчето и ми се искаше да питам в кучешката група. Влезнах в темата и като прочетох атмосферата каква е враждебна  там и се отказах(Благодарна съм , че сте толкова приятелски настроени в тази група!). Днес обиколих зоомагазините и ме посъветваха да сменя храната.

# 498
# 499
Никакъв шанс за без климатик. И аз и котките няма да го преживеем. За протокола - с 3 дискови хернии съм, едната оперирана и предпочитам да се схвана на щ отколкото нито да работя нито да спя като нормален човек.
Взех на Джулиъс пудра против бълхи. Драпа се, а го обезпаразитяваха в кабинета като ходихме на първи преглед.

# 500
Колко е пораснал Феликс, въобще бебетата на темата бързо растат Simple Smile

geo_antonina, мога да те посъветвам да смениш храната на кученцето. Поне на един приятелски голдън това накрая подейства, ветеринарят ги посъветва и наистина проработи. А беше подрискан веднъж месечно. И я наблюдавай да не яде боклуци от земята, че сега в тая жега са развалени и не е добре.

# 501
Благодаря за вниманието, момичета, към кака. Добре е, вчера определено беше парцал, вечерта бях на репетиция и като се върнах я поразтанцувах под предлог какво ново сме взели, та се осиферка съвсем. Друго си е да раздвижи кръвта човек, от опит когато съм най - зле танцуването ме спасява, та го приложих и на нея. Обаче днес щото нали е ок в най - голямата жега в 14ч ми цъфна на работа, направо аз щях да припадна като я видях. Уж е умно ( даже това ѝ е прякора в училище "умното") такива глупости върши понякога, чеее... 
да ѝ се накарам ѝ е малко...  е не е дете вече, но... детето надделява. И какъв ѝ беше мотива да дойде... Да заредим храната на Линош, че вчера ѝ казах, че ще се прибера по - късно заради това.
А в къщи такъв студ направила с климатика, че намерихме Линош навряна в клетката с одеалата от зимата.

# 502
Дами,видях Хари да дърпа мушамата и откъсна едно парче и го глътна 🥺🥺🥺
Какво да го правя сега?Ще го изкара ли?Ще му стане ли нещо?Какво се прави в тази ситуация?

# 503
Зависи от големината и формата на парчето. Приятелско куче направи преплитане на червата от изяден с обелката салам. Но това е устойчив дълъг наелон, който трудно се опакова в червата, за да бъде изхвърлен. Ако е малко парченцето, е най-вероятно да го изхвърли. Наблюдавайте го - ако спре да се храни, ако има признаци на неразположение...

# 504
Зависи от големината и формата на парчето. Приятелско куче направи преплитане на червата от изяден с обелката салам. Но това е устойчив дълъг наелон, който трудно се опакова в червата, за да бъде изхвърлен. Ако е малко парченцето, е най-вероятно да го изхвърли. Наблюдавайте го - ако спре да се храни, ако има признаци на неразположение...
Около 3 см.на 5мм.Като това дето затварят опаковката на хляба,но е мушама,мека

# 505
Най-вероятно ще отиде в гърнето.

# 506
papa6ka, Бени ми е правил запушване от глътнато стики, за което се наложи спешна операция. Повръщаше на фонтан, като под налягане, така че наблюдавай за този симптом.

И да го покажа, колкото не е красавец, толкова е най-големият чаровник на света и най-доброто коте, което човек може да си пожелае. Знаете, четири котки имаме, ама той е недостижим по доброта и благодарност. Абсолютно убедена съм, че по-мило същество на планетата Земя не съществува

# 507
Прекрасник Бени Heart Наш Сина е такъв - най му е важно да е с нас, да ни гушка и целува.

Последна редакция: чт, 18 юли 2024, 21:54 от cardhu

# 508
  • София
Как да не е красавец?!? Simple Smile

# 509
Ами, виждала си му муцунката, не е красавец, ама е много сладък.

Току-що бях свидетел на нещо много странно. Мъжките ни , нали са разделени от женските, задето се бият. Та разхождах навън едната женска, и за мое учудване, любов от пръв поглед с дворния ми котарак - душиха се, галиха главички, никакъв знак за агресия

Той, не знам дали е уличен. Кастриран е, но няма каишка. Вечеря на двора от октомври досега, всяка вечер, независимо дали вали или е студено. Денем не го виждам. Питах по кварталните групи и тези за изгубени животни, никой не си го познава, но не смея да го хващам и да го водя за проверка на чип, за да не спре да се храни при нас.

Общи условия

Активация на акаунт