Любители на котки - Тема 196

• 32 362
  • 770
  •   1
Отговори
# 600
  • До морето...
Cardhu,стискам палци да се закрепи душичката 😔

# 601
Аз малко се поразрових за лекарството Solensia, за сениорите с остеоартрит. В България го няма, затова го потърсих в Испания. Цената на две ампули е около 70 евро, пренася се в хладилна чанта, като ваксина. И сега въпросът, който ми се върти, е, ако успея да го внеса в България със самолет, дали някой вет ще се съгласи да го боцне, при положение, че тука все още не го познават това лекарство. Rolling Eyes

# 602
  • София
cardhu, много съжалявам Kiss
Дано го закрепят.
Решението е тежко. Аз трябваше по-рано да го взема, но закъснях. Дано Хари е разбрал, че сме с него.

# 603
Кардю, прегръщам те силно. Дано не се налага да вземете едно от най страшните решения.
Помня, когато гледахме един осиротял котак за около година, беше възрастен, около 14-15 годишен и вета каза, че ще трябва да вземем решение, за да не се мъчи, защото повече няма с какво да му се помогне. Три дни не знаех къде се намирам, плачех нон стоп, и в деня в който трябваше да го заведем при вета, той обиколи целия апартамент, полегна на всяко от своите любими местенца, гушна се във всеки от нас и после си намери едно местенце, кротичко и тихичко се сви там и... си отиде. Не мога и не мога да го прежаля, само като се сетя за него и сълзите ми почват да капят. Макар и за само година, толкова се бяхме привързали към него, той беше едно разкошно животно, добро, мило, с навици, обичливо и незлобливо. Милата душичка.

# 604
Ох, разплаках се.Всеки ден я гледам моята котинка и не мога да приема, че
ще се случи.

# 605
Рядко се включвам в темата, но поста ти ме трогна дълбоко, Джаста Праста. 😟Поревах си...
Аз съм далеч от котачето ми в момента, и въпреки, че е обгрижен и щастлив, нямам търпение да се прибера и да си го гушна.

# 606
Ох, тези решения са толкова тежки. Помня всяко едно от животинчетата ни, с които сме се разделили по един или друг начин. Ето, другия месец на 10-ти ще станат 4 месеца откак го няма Лъки, а толкова ми липсва този котарак. Няма ден, в който да не се сетя за  рижавия слънчев красавец. А на село си имам две кучета, вече навъртяха 10 годинки и се замислям колко бързо минава времето и че няма да живеят още поне толкова, и не знам как ще се разделя с тях.
Някъде четох, човекът попитал Господ: Господи, защо животните живеят толкова по-кратко от нас? А Господ отговорил: За да ви научат на Любов!!! Истинска, чиста, безусловна любов. За това на нас са ни дадени повече години - нужно ни е повече време, за да се научим да обичаме като тях.

# 607
Еййй, и мен ме разревахте "рано сутринта" с вашите истории.
Пожелавам на Кардю още дълго време заедно с неговото семейство Heart

# 608
И аз се разревах...ако си взимам друго животно ще е папагал..да ме надживее. Не че има гаранция де.

# 609
Тъжно е наистина, но си е част от живота...
Mila, аз мисля, че хората обичащи животинки знаят какво е любов, другите не искам да ги мисля...
Моето хранениче, мяука като за 5 котета - голяма аларма е и си ме чака сутрин, после ляга на колата ми или под нея на сянка. 😁 Сладурка, казвала се Матилда, една жена я издирваше и се ухили като разбра, че я обгрижвам.

# 610
Джасте, сама съм с Кардю долу и като четох твоя пост, добре си поревах.
Аз да се похваля. Живее му се още на нашия дядка. Кризата мина. Пак виси задницата, но ходи, щъка около нас.

# 611
Джасте, сама съм с Кардю долу и като четох твоя пост, добре си поревах.
Аз да се похваля. Живее му се още на нашия дядка. Кризата мина. Пак виси задницата, но ходи, щъка около нас.
Браво на Кардюхата! ♥️🍀👍

# 612
  • София
Ей, браво на дядото Smile

Сурикатът днес:

# 613
cardhu, страхотна новина. Когато има желание за живот винаги си личи Hug  Мен ме интересува дали се намират що-годе евтини хранилки с таймер? И изобщо вършат ли работа? Трябва ми някоя по-евтина, тъй като ще я изпозлвам само сутрин докато сме вкъщи. Просто котктата ни побърква рано сутрин. Докато не стане някой да и даде храна, няма мира. А в момента съм и бременна. Ходя си на работа, но не ми се става в 6, защото тя така е преценила. Та обмислям да взема някаква такава джаджа, която да и осигурява храна рано сутринта, за да мога да се наспивам поне.

# 614
milenaka, сякаш танцува твоето сурикатче Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт