Любители на котки - Тема 196

• 32 385
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Женя много обича да играе с ледчета.
Оникс също обича ледчета.
Днес дъщеря ми им беше напълнила едно лигенче с вода, сложила и лед. Оникс си играеше с играчките в легена (пружинки и топчета), но Аш е гледал отстрани само.

# 556
Възпитани котки.
Ушатото ще обърне легена....

# 557
Ай, Ивекс, така ме разсмя с този румсървис. 😆 Детето няма ядене, вай аз ако съм яко откачам... 😆
Днес май ни се прецака климатика и си е хубаво топличко в нас. Утре ще търся майстор уффф! Кака е цял ден на вън щото било по - хладно. А Линош се навря в мокрото пране извадено от пералнята. 😆 Простирам си и ги измъквам изпод нея - понечих да я махна, ядоса се, прибра ушите и гледа да ме гризне по ръцете. Накрая я прибрах с празния леген вътре, че даже си и поспа в него.

На систър кученцето (американски кокер) хруска лед като бонбони, ама в Испания жегите саааа ужасни . Нищо де аз реших да не експериментирам с Линошката повече, но ми беше полезно да ви изчета. ❤️

# 558
Лусия, освен да я простреш и нея за ушите ...
Мойте са черно и черно - бяло. Сега не се навират в новата пералня. От тук ми дадоха идеята да ги пусна в пералнята с препарат за бяло та да станат нови и хубави. Шега е това!

На моите не давам храна от хладилника. Паучовете са там но ги отказват. Сухата е на стайна температура.

С водата е интересно - и прясно налята от чешмата, и от топло шише - пият.

# 559
  • Варна
Скарах се на Магито и я прибрах от двора. Още не знам къде е тайния изход за към улицата. Все отвън я намирам. До гората сме, кола минава два три пъти на ден, ама все пак...
Моите възрастни дами взеха да заслабват. 12 годишни са
Май само Магито ми е дебеличка

# 560
И аз държа пауча на Мими в хладилника, (затворен с щипчица след като го отворя,) сипвам веднага, след като го изкарам от там.

Иначе сега като се разхлади малко й дойдоха силите, повече се движи, доста повече през деня! Simple Smile Пак спинка, даже ме усеща като се приближа да и правя снимки и отваря очички Relaxed

# 561
Как се пише в черно - бяла нотна тетрадка?

# 562
Прилича на малкия Феликс Heart
Цитат на: Поми [b
[/b]link=topic=1669244.msg48326104#msg48326104 date=1721588992]
Как се пише в черно - бяла нотна тетрадка?

# 563
  • София
Нашият рожденик ❤️
7 щастливи години заедно 😻
Сутринта, след живителния дъжд

Сега го няма, покрил се е... да не почерпи 😹

Намерих снимка от първия ден (днешния) у дома ❤️. Позата е същата...

Последна редакция: пн, 22 юли 2024, 00:24 от AnyHr

# 564
Ани,честит да ти е!❤️

Моята бг любов

Аз мазах челцата на моите с рибено масло.Мирише силно и неприятно и козината стои като гелосана,но тогава нямаше значение за мен.Имам 2 бутилки в хладилника все още.
Помня от вет преди 30 год,когато занесох една от котките ми кашляща,каза че котките лесно хващат  респираторни заболявания.Никога не им давам студена храна или вода.

# 565
Ани, Честит да ти е Блеко. Heart
Жив и здрав и още много щастливи години да сте си заедно и да се радвате на взаимната си обич. Hug

# 566
Честит Блеки от моята Блеки- караул:

Умира да виси на оградата и да гледа.
Нямаше я пак 24ч, прибра се и спа цял ден непробудно:

Харесала ми е новото масайско одеяло.Одеве пак щипна навън, сега е хладно и не ѝ се стои вътре.

# 567
От няколко дни идва в двора ми да яде нова котка - ужасно слаба, част от едното уше липсва (стара рана) и завалва едно от задните крачета като ходи. Много е гладна и яде дори да сме на двора, но ако мръднем бяга. Та се чудя сега как да подходя. Да я хвана, е абсурд. Имам котешки капан, но и други котки идват да ядат на двора, включително оранжевият ми, дето се храним от октомври. Освен да я чакам да свикне да яде тук, и като почна да слагам капана да гледам кой ще влезе, хрумва ли ви нещо? Хем ме искам да я притискам, хем ме е страх да не е болна и да не закъснея.

# 568
AnyHr , честит рожденик! Да е здрав и мъркащ, да ви радва още много години! ❤️

# 569
Ани, честит да е Блеки!

Аз да се оплача. Хеанахме бълха на Бети. Явно  ние сме я внесли, защото тя е изцяло домашна котка. След работя ще ходя да купя препрат да я накапя.

Общи условия

Активация на акаунт