Краят на шоколада?

• 14 107
  • 269
  •   1
Отговори
# 165
Използвам ситуацията да печелят.
Разбирам, че цената се е покачила, но няма логика и цена да повишаваш и грамаж да намаляш.
Правят го защото иначе вместо един път цената и един път грамажа да пипнат, трябва да е два пъти цената... съответно преценяват че повече хора биха отблъснали ако цената се вдигне с толкова. Виждали сме и с други стоки така, просто не толкова изолирано както сега с какаото и шоколадите а на общо основание, има си даже термин за това - шринкфлация.

# 166
Своге отдавна не са по 100г, Рошен също са 85.
С фурмите е същото. От 400 станаха 350.

# 167
Оф, аз пак се фрустрирах и утре ще ходя да си купувам шоколади запас...

# 168
Заредих се подобаващо. Kissing Heart
Не е късно да наминете през Лидл, има 25% намаление на определени шоколади. Heart

# 169
Мотах се днес из центъра.
Та купих пак два шоколада. Един вивиани от зелен. Не съм го пробвала.
 И имаше на Бенджамисимо пакет от 6 шоколада дарк за 29,99.
Чудих се, маех се. Жената рече,че целия месец сигурно ще са така.
Ех, имаха те комплект от 6 броя за 26 лв преди 2 месеца и сега ме яд, че не си накупих един дарк пакет и един от другите видове.
А на връщане през фф взех един линд 85 за пет лева. А доскоро на промо беше 3,50, ех ако знаех.
И други неща купих, то цените на шоколада са нищо в сравнение с това, което купих.
Въобще взема ли заплата, ставам кифла Joy

# 170
По БТВ дават док. филм за шоколада.

# 171
Честит ден на шоколада! Да има в изобилие и да ни е достъпен Grinning

# 172
Ооо, маняци, честит празник! Да си пожелаем това вълшебство никога да не свършва!

# 173
Ооо, маняци, честит празник! Да си пожелаем това вълшебство никога да не свършва!

Какви маняци.. Ние сме ценители на шоколада 😋🍫
И в делник, и в празник!

# 174
Честит празник на всички. Grinning

# 175
Аз съм от манияците.
И го ям като вафла.
Хрупането ми доставя удоволствие  Simple Smile И сте прави за темперамента  - нямам търпение да го чакам да се топи!

П.П. Една Нирвана с шоколадови парченца. Леееле, направо ме предизвиква да ям още и още, така хубаво ми хрупкат Heart Eyes

# 176
И аз го хрупам. Нямам нерви да го лигавя и да го чакам да се топи. Още повече, че като е твърдо и ръбесто блокчето никак не ми доставя удоволствие, даже е некомфортно. И сладоледа го хапя.

# 177
Много е плашещо заглавието на темата. Open Mouth Аз повече си падам по шоколадови бонбони с крем или алкохол.Не забелязвам голямо поскъпване на шоколадовите изделия,може би на фона на постоянното повишение на цените на всички стоки.
Все пак покрай промоции купих един шоколад със солен карамел и два ''Милка'' трипъл.Единственият им,който харесвам.Отдавна качеството на шоколадите не е както трябва.Поне според мен.

# 178
Милка изобщо не е еталон за шоколад. Даже в повечето си варианти трудно е шоколад ..
Нарича се Милка с лешници, Милка с вафлички, Милка с бисквити ..
Ей такива разни случайни "пропуски" на думата шоколад 😉

# 179
Опитах този на Била. Не е лош. Не е линд, но не е лош.

Общи условия

Активация на акаунт