Не бяхме спали още, само бяхме се целували. И се разбираме да идем уикенда заедно на хотел 3 дни - петък, събота и неделя. Настаняваме се петък вечер в стаята и аз влязох да се изкъпя и излизам гол (препасан с една хавлия). И тя като ахна - ама ти сега, от вратата за краката ли... Викам, ами да - ти ако знаеш с какво желание и нетърпение съм очаквал да сме заедно. Ама, аз не мога така, дай да идем първо да се разходим, да вечеряме, пък после ще видим... Е, вечеряхме, изпихме една бутилка вино и видяхме. И какъв беше смисъла да се отлага, след като и без това явно е решила какво ще прави, преди да тръгне още? Пак добре, че не е пишело в книжката да се отложи за третия ден, че тогава си тръгвахме.
После излизахме с нея известно време, но не дълго.
Аз обичам решителни хора - като си рекъл да правиш нещо го правиш, а не се офлянкваш. В случая е ясно какво са решили да правят и двамата, ако бият 1500 км път след 1 месец чатене.
Относно питането на авторката, връзка с чужденец или от такова разстояние не е лесна.
То и наблизо да живеят партньорите, май през повечето време връзката се развива в чата. Поне по мои наблюдения. Днешните връзки са различни.