Отношения с чужденец

• 8 963
  • 160
  •   1
Отговори
# 105
Лесни, лесни - какво значи "лесни"? Веднъж имах такова едно гадже, дето явно е била чела женски книжки колко бързо трябва да спи с мъж, за да не изглежда лесна.
Не бяхме спали още, само бяхме се целували. И се разбираме да идем уикенда заедно на хотел 3 дни - петък, събота и неделя. Настаняваме се петък вечер в стаята и аз влязох да се изкъпя и излизам гол (препасан с една хавлия). И тя като ахна - ама ти сега, от вратата за краката ли... Викам, ами да - ти ако знаеш с какво желание и нетърпение съм очаквал да сме заедно. Ама, аз не мога така, дай да идем първо да се разходим, да вечеряме, пък после ще видим... Е, вечеряхме, изпихме една бутилка вино и видяхме. И какъв беше смисъла да се отлага, след като и без това явно е решила какво ще прави, преди да тръгне още? Пак добре, че не е пишело в книжката да се отложи за третия ден, че тогава си тръгвахме.
После излизахме с нея известно време, но не дълго.
Аз обичам решителни хора - като си рекъл да правиш нещо го правиш, а не се офлянкваш. В случая е ясно какво са решили да правят и двамата, ако бият 1500 км път след 1 месец чатене.
Значи повечето мъже са еднакви. И съпругът ми точно като Вас направи и аз бях шокирана, защото никой преди него не ми беше налитал така на трета среща. Не че не очаквах да се случи щом сме отишли.в друг град на хотел, ама от вратата в банята и за краката?
Относно питането на авторката, връзка с чужденец или от такова разстояние не е лесна.
То и наблизо да живеят партньорите, май през повечето време връзката се развива в чата. Поне по мои наблюдения. Днешните връзки са различни.

# 106
Абе вие на различни планети живеете. Ще падна от смях направо. Съгласна съм с Крис на 100%. Тя ще го кани, той ще бие път, ще се харчи за билети, явно и за хотел, защото тя у тях не била длъжна да го кани и накрая и секс не била длъжна да прави. А, и това в момент, в който той й предлага да намалят комуникацията си.

Сериозно ли мислите, че мъжете са толкова тъпи и отчаяни?

# 107
А това с банята е мега тъпо и убива всякакво желание у мен... Започваш нещо спонтанно и "ама аз трябва да се изкъпя" Scream Scream и край... То мерака си заминал в канала... Имаше тука една тема дето авторката все отивала да се къпе като поискал мъжа й, и се чудеше що нямало... Мииии как да има, то спонтанността си заминала. Пък и не се ли къпете по принцип?! Кво е това "специално" къпане? Бе, странна работа..

# 108
Абе вие на различни планети живеете. Ще падна от смях направо. Съгласна съм с Крис на 100%. Тя ще го кани, той ще бие път, ще се харчи за билети, явно и за хотел, защото тя у тях не била длъжна да го кани и накрая и секс не била длъжна да прави. А, и това в момент, в който той й предлага да намалят комуникацията си.

Ами ако не и хареса няма да прави секс, то остава само и да му пусне, задето е бил път и платил хотел.

Ако се привличат и и двамата имат желание, ще има секс, ако нещо я отблъсква и не иска, няма, какво странно има.

То даже и по средата можеш да се откажеш, ако нещо ти стане неприятно, какво остава, защото бил дошъл от не знам къде.
 Няма такова задължение.

# 109
  • У дома... някъде

Със сигурност не са !
Защо си помислихте,че авторката или жените като цяло трябва да бъдат тъпи и отчаяни,та да си лягат веднага само защото някой дошъл,платил и т.н.????
Не е длъжна да е толкова тъпа,отчаяна и лесна,само защото на някой очакванията му са  секс на всяка цена на първа среща.
После защо имало теми,че била зарязана,излъгана,използвана и т.н.
Хайде малко повече да се мисли,преди да се дават съвети от този тип.

# 110
  • Paris, France
Не е тъпа, отчаяна, нито лесна, ами е много, много влюбена. Това в контекст на предлагащ намаляване на комуникацията обект на чувства.

Няма да е използвана, нито излъгана ако мъжът се отдръпне след секс и я зареже, защото го е искала и защото поне ще види какво е и ще може да затвори вече прочетената, по диагонал книга.

# 111
  • Швейцария
И аз да се изкажа като излизала с много чужденци. Един мъж, ако ще и от Луната да е, ако иска да види една жена, той света ще обърне и ще дойде. Този вместо да се затича, казва да намалите комуникацията. В никакъв случай не бих го канила при това положение. Всеки мъж, без значение откъде е, под "каня те" разбира "сексът ти е гарантиран". Може да не очаква ти да платиш (все пак е словак), но секс със сигурност ще очаква. Дори и той да си направи устата да идва, правилото е всеки сам да си плаща сметката, освен ако не държиш после той да си поиска "осребряване" на разходите, които е инвестирал.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 03:55 от JennyBG

# 112
  • Out of the Mix
Те са се виждали, никой не тръгва и не отива насляпо.
Но гаранция, че ще си паснат, и че сексът ще се получи, даже да го искат, няма.

Получи се някакво объркване и каша с това "канене" и кой какво да плаща, или не, затова няма да пояснявам, и прекалено се преекспонира. Имах предвид други сценарии.

Иначе, естествено, че ще си поема всички разноски, ако попадна в такава ситуация, как жената ще ми плаща пътя и т.н., абсурд.
И на хотел, никакво в тях.
Вече, зависи за колко време е престоят, ако потръгнат нещата, всичко би било възможно.

Относно "задължението" за секс, че съм бил път, не бих го чувствал, че ми е длъжна.
Така съм преценил, искал съм да се видя с нея, да разнообразя, да попътувам.
Ако излезе нещо, супер, защото човек не знае, ако не, пак ок, животът продължава.
По-скоро, няма да е ок, ако единият много го иска, а другият - не. Значи са се залъгвали в чата.

P.S. И нещо друго - реално вече слепи срещи няма. Преди да се видят всичко е снимки предварително, видеоразговори, писане, така че знаеш кой е срещу теб.
Помня преди 20 г. времената на Мирката и ICQ, тогава имаше слепи срещи. В повечето случаи от един и същи град, че ако се окаже греда, да не се прецакаш много. Времена. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 09:49 от Revoker

# 113
Всеки мъж, без значение откъде е, под "каня те" разбира "сексът ти е гарантиран". Може да не очаква ти да платиш (все пак е словак), но секс със сигурност ще очаква. Дори и той да си направи устата да идва, правилото е всеки сам да си плаща сметката, освен ако не държиш после той да си поиска "осребряване" на разходите, които е инвестирал.
Е, не, тука даваха по-добри идеи - ол инклузив - хем му плащаш билета, даваш му четка за зъби и му правиш баница у дома, хем спиш с него задълже. Grinning
Защото иначе как ще те хареса, че да се върне?! Grinning А ти какво ще правиш, ако не се върне?! Да си го мислила и спала и платила овреме Grinning

# 114
Не е длъжна да е толкова тъпа,отчаяна и лесна,само защото на някой очакванията му са  секс на всяка цена на първа среща.
Това не е първа среща, защото вече са се запознали на живо. На всеки мъж ще му стане ясно за какво го викат, ако го повикат - и ако тя се дръпне, ще остане разочарован и няма да се обади повече.
Не е длъжна да спи с него, разбира се, но ако човекът бие път и дойде и тя не ще да спи с него, може да е 100% сигурна, че той повече няма да дойде. Това не е като да живеят в един град и да каже - не те познавам още, обади ми се другия петък пак да излезем, пък като се опознаем може и да спя с тебе. Тука хората са в различни държави!

А това с банята е мега тъпо и убива всякакво желание у мен... Започваш нещо спонтанно и "ама аз трябва да се изкъпя" Scream Scream и край... То мерака си заминал в канала...
Ми къпем се, ама аз обикновено се къпя сутрин. Това беше, както писах, в петък вечер - тръгваме с кола и се настаняваме в хотела след като съм работил и след като съм шофирал. Викам чакай да си метна един душ, пък тогава - да не е направо от вратата за краката. А то пък пак така излязло Simple Smile

# 115
  • Paris, France
Всеки мъж, без значение откъде е, под "каня те" разбира "сексът ти е гарантиран". Може да не очаква ти да платиш (все пак е словак), но секс със сигурност ще очаква. Дори и той да си направи устата да идва, правилото е всеки сам да си плаща сметката, освен ако не държиш после той да си поиска "осребряване" на разходите, които е инвестирал.
Е, не, тука даваха по-добри идеи - ол инклузив - хем му плащаш билета, даваш му четка за зъби и му правиш баница у дома, хем спиш с него задълже. Grinning
Защото иначе как ще те хареса, че да се върне?! Grinning А ти какво ще правиш, ако не се върне?! Да си го мислила и спала и платила овреме Grinning

Преди повече от 3 десетилетия съм предлагала да платя билета на мъж за да дойде от друг континент и да се видим. Не прие. Бях много влюбена и ме държа доста дълго време. От две десетилетия мъжът е покойник. И пет билета да платя и 10 тави с баница да наточа, няма как да изживея тази връзка. Ако беше дошъл, беше ме отръшкал и си беше отишъл по живо по здраво, поне щях да съм опитала, да съм разбрала, че няма да я бъде и да съм продължила напред без драми, вместо да се чудя как е, къде е и как да се видим.

rf22 го написа. Част от неизживяната любов са илюзиите и фантазиите. Като пробва човек, поне вижда реалността, розовите очила падат и въпросът е решен.

Тя е силно влюбена. Не е и на 15г. Може повече никога да не се влюби в никого така, както е влюбена сега и да не е щастлива. Тук са писали такива жени и познавам доста. Не познавам жена, която е нещастна, че платила един билет, някой я боцнал и си отишъл.

Пишете за тоя билет все едно е от Аржентина в първа класа или със специално нает чартър от Австралия. От Братислава съм виждала low cost и за 60 лева до Париж.

Нямаше да предлагам това, което предложих ако не беше яко хлътнала, а той отдръпващ се.

# 116
  • SF
Естествено, че не е длъжна да спи с него, но трябва да е готова да го изгуби, ако не ще - ми той ще я изтрие от телефона си, ако е нормален мъж. Какво е това "те сега се опознават" - да няма да пътува още десет пъти със самолет, че да се опознаят?
Нормално е да се съобрази със ситуацията - далече са, има логистични неудобства, ако ще спи с него - да спи; ако не - адиос. Така да се опознават от други държави е загубена работа.

Малеееее.. На такива като тебе припряни, загорели, пък и минали се да си платят и билета, да ми летят от чужбина, с голям кеф им казвам "адиос" и въобще не съжалявам.
Щял да ми казва адиос, затова че не съм била спала с него и се бил чувствал минат. Да ми го казва още на секундата, когато му е дошла идеята, за да не му го казвам аз!

# 117

Преди повече от 3 десетилетия съм предлагала да платя билета на мъж за да дойде от друг континент и да се видим. Не прие. Бях много влюбена и ме държа доста дълго време. От две десетилетия мъжът е покойник. И пет билета да платя и 10 тави с баница да наточа, няма как да изживея тази връзка. Ако беше дошъл, беше ме отръшкал и си беше отишъл по живо по здраво, поне щях да съм опитала, да съм разбрала, че няма да я бъде и да съм продължила напред без драми, вместо да се чудя как е, къде е и как да се видим.

rf22 го написа. Част от неизживяната любов са илюзиите и фантазиите. Като пробва човек, поне вижда реалността, розовите очила падат и въпросът е решен.

Тя е силно влюбена. Не е и на 15г. Може повече никога да не се влюби в никого така, както е влюбена сега и да не е щастлива. Тук са писали такива жени и познавам доста. Не познавам жена, която е нещастна, че платила един билет, някой я боцнал и си отишъл.

Пишете за тоя билет все едно е от Аржентина в първа класа или със специално нает чартър от Австралия. От Братислава съм виждала low cost и за 60 лева до Париж.

Нямаше да предлагам това, което предложих ако не беше яко хлътнала, а той отдръпващ се.

Хорааа, моля ви се, не съм толкова влюбена колкото ме изкарвате. Вече почнахте малко думи в устата да ми слагате хахаха, нито младежа се е отдръпнал нито нищо, постоянно си пишем и си поддържаме контакт. Темата малко се превърна от съвет и ваш опит във връзка с чужденец в това, кой трябва да плати и кой с кого трябва да си легне. Моля ви се 😅. Пак повтарям не съм влюбена, загубена просто е тръпка и някакви чувства, които още не съм преценила какво означават и исках да чуя вашия опит. Мисля, че задълбахте прекалено. Благодаря на всички и лека вечер. ✌

# 118
Ключ по молба на автора?
Иначе не задълбавай и ти, няма смисъл.

# 119
  • SF
Ами ключ по молба на автора, да, защото наистина започнаха да се пишат глупости за правила кой пие и кой плаща.
Особено кофти прозвуча това, че като го покани, трябва да спи с него. Ще си кани когото си иска, където си иска и ще спи с тях, само ако много го иска. Въобще не дължи никому нито билети, нито черпни, нито подслон, да не говорим пък за онова нещо!!! Въобще да не говорим даже за него, защото то си е доста интимно и въобще не ни влиза в работата. Нито са ни питали, нито сме много умни с предложенията си.

Общи условия

Активация на акаунт