Слънцето силно грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в коремчето ни лудее Тема 6

• 37 469
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Точно вчера поръчах комплект помпа на Авент с шишета на страхотна цена. Но на мен още не ми позволява да използвам Baby wishlist намалението - изписва ми, че от 30ти юли мога да го ползвам, а въведеният термин ми е 5ти октомври. Ти успяваш ли да се възползваш от допълнителното намаление от baby wishlist-a?

Скачам без да съм прочела последните мнения, за да ви напомня, че са Prime Days на Амазон. Някои неща, които коментирахме напоследък - като помпите на Медела или неща на Авент, са на добри намаления, които могат да се комбинират с 15-те % от Baby Wishlist. Ако на някоя от вас й е нужно, до края на деня е.

# 526
Аз съм от ноемврийските мами и вече си ползвам намалението от wishlista - но трябва да е създаденн определено време преди първата поръчка. Не помня точно колко вече, прочетете отново указанията.

# 527
Оо, сега разбирам, много благодаря за информацията. Ние го създадохме буквално вчера, явно от 30ти юли ще мога да го ползвам, така че ще изчакам за другите неща, които включих в листа.

Аз съм от ноемврийските мами и вече си ползвам намалението от wishlista - но трябва да е създаденн определено време преди първата поръчка. Не помня точно колко вече, прочетете отново указанията.

# 528
14 дни след регистрация мисля беше, за да е активна отстъпката на Baby Wishlist-a.

# 529
Аз само електическата помпа за кърма на медела поръчах. Излезе много изгодно - 85 или 86 евро. Всичко друго като техника или по-големи покупки вече имам. Децата искаха и съм сложила без да фиксирам камерата в тяхната стая. Голямо скачане пада. Ако пожелая мога да ги гледам как спят и да им се карам от разстояние, ако не са легнали 😁

# 530
Ние взехме столче за кола, което ни беше една от оставащите по-големи покупки. Доволна съм, още едно нещо отметнато по списъка.

Твоите близначета звучат много забавни, Аничка Simple Smile

# 531
Аз много пъти съм го казвала - децата за мен са благословия. От както съм майка няма скука. Тази вечер решихме да ходим на разходка в Морската. Не че имаше вятър край морето, но поне да се разходя малко. Че тези две патета, като изядоха сладоледа и бяха качени на отсрещното дърво и ни махака, докато сме седнали на пейката.
После, преди сън, се забавляваха с корема ми, как се движи. Ясно вече се вижда, а съм едва в 27 г.с.

# 532
Привет и от мен! Вчера минах на преглед и в 24 г.с. юначето тежи около 770 г., завъртял се е напречно към момента. На феталната беше седалищно, та явно му е забавно да се врътка Sweat Smile Аз имам едно питане - забелязах, че имам доста изразена по-тъмна пигментация в бикини зоната, точно до сгъвките на краката. Предполагам е от бременността и защото съм с по-матова кожа, но си е неприятно... Предната бременност пък имах линеа негра, сега я няма. Явно този пигмент избива нанякъде.... Някоя от вас забелязала ли е подобно нещо? Надявам се като родя да отшуми.

# 533
Привет и от мен! Вчера минах на преглед и в 24 г.с. юначето тежи около 770 г., завъртял се е напречно към момента. На феталната беше седалищно, та явно му е забавно да се врътка Sweat Smile Аз имам едно питане - забелязах, че имам доста изразена по-тъмна пигментация в бикини зоната, точно до сгъвките на краката. Предполагам е от бременността и защото съм с по-матова кожа, но си е неприятно... Предната бременност пък имах линеа негра, сега я няма. Явно този пигмент избива нанякъде.... Някоя от вас забелязала ли е подобно нещо? Надявам се като родя да отшуми.

S_Sev, тъкмо снощи си забелязах зърната на гърдите, от розовички са станали тъмнокафяви, имам чувството, че за една нощ или поне сега ми направи силно впечатление, ама много тъмни 🤦🏼♀

# 534
Да,и при мен има усилена пигментация - зърната ми потъмняха и ми се появиха много бенки. Аз съм стриктна със слънцезащитата на лицето и деколте, но ми се появиха нови бенки по ръцете, по краката... А за зърната четох,че потъмняват, за да ги намира по-лесно бебето при кърмене, нали в началото не виждат много ☺️

# 535
  • UK
И при мен са потъмняли зърната, чак се стряскам като ги видя.
Линеа нигра почти нямам, а с предишното бебе имах много ясно очертана.

Аз още чакам с нетърпение да ми пуснат някакви изследвания. Последно в 17-та седмица проверявахме желязото и оттогава - нищо. Много лежерно. Една урина не помня да съм дала. Но пък и действително нямам сериозни оплаквания, дано само хемоглобинът е добре, че беше супер нисък и не очаквам да се е вдигнал особено.

# 536
Аз тъкмо се чудех защо съм пълна с бенки.Буквално всеки ден по няколко нови.
И да питам пак нещо,че вчера забравих да се обърна към АГ-то.Тя ми каза,че бебето е с главата чак долу,понеже съм с по-дълбок таз(?).Тялото го върти ту отляво,ту отдясно,но главата си от долу не я мести.Дали е проблем или е без значение?

# 537
  • UK
Аз тъкмо се чудех защо съм пълна с бенки.Буквално всеки ден по няколко нови.
И да питам пак нещо,че вчера забравих да се обърна към АГ-то.Тя ми каза,че бебето е с главата чак долу,понеже съм с по-дълбок таз(?).Тялото го върти ту отляво,ту отдясно,но главата си от долу не я мести.Дали е проблем или е без значение?

Какво значи 'по-дълбок таз', голяма глупост ми се вижда. Нормално е бебето да е с главата надолу вече в тези седмици, няма нищо нередно.

# 538
Дословно цитирах.Може би така се изрази заради ръста ми-180.Това й бяха думите към акушерката:"Това е едно от малкото бебета,които няма да ги видим хубаво до края.Тя с дълбок таз и то е много надолу.Пиши пак,че назална кост не премерена поради позиционни причини."

# 539
И при мен беше с главата ниско долу и не можа да се види добре вчера за снимка. Но пък си измери всичко, което трябва и така.
Звучи така все едно смята, че няма да се завърти повече до края?
При мен само поиска да види и шийката след това, за да се увери, че не я натиска много и не се е скъсила.

Общи условия

Активация на акаунт