Слънцето силно грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в коремчето ни лудее Тема 6

• 37 589
  • 749
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, днес ми излязоха резултатите от влагалищен секрет,може ли някой който разбира да ми пише на лично , за да знам има ли нещо сериозно. Благодаря предварително.

# 211
Аз осъзнавам, че изобщо не съм наясно с шишетата.....Може би това е повод да се разровя и да разбера повече относно видовете шишета, дупките им и разни други неща...
С една приятелка коментирахме само, че тя ще взима пластмасови, че стъклените много натежавали.

Някой по-опитен може ли да сподели мнение за този вид: От кой месец може да се ползват, дали са удобни, плюсове, минуси

# 212
  • UK
Каква е идеята на тези прословути 'комплекти за изписване'? Има ли нещо специално в тях или просто са някакви дрехи, с които обличаме детето, когато си тръгваме с него от болницата?

# 213
Няма нищо специално, обикновено съдържат пълен комплект като, дрешка, пелена, шапчица, ръкавички. Нещо такова.

# 214
На прегледа ми вчера ми казаха да огранича сладкото и въглехидратите, изчетох интернет😄, но реших и тук да питам вие какво хапвате, ограничавате ли се от нещо😊

# 215
На прегледа ми вчера ми казаха да огранича сладкото и въглехидратите, изчетох интернет😄, но реших и тук да питам вие какво хапвате, ограничавате ли се от нещо😊

InaB95, а казаха ли причина поради, която трябва до намалиш сладко и въглехидрати или е просто обичайната?

# 216
В 23+3 съм и бебето е 650, казаха, че е леко в повече и има малко повече околоплодни води, не било страшно, но трябвало да се внимава, в понеделник ми искат обременяване с глюкоза и ми каза да ги огранича, пък ако мога да ги спра 😔

InaB95, а казаха ли причина поради, която трябва до намалиш сладко и въглехидрати или е просто обичайната?

# 217
На първото раждане аз си избрах дрехите за изписване + одеалца, сега реших да си взема комплект, защото ми допадна като визия и е в един стил. Тъй като е момиченце, искахме да е в нежно розово и да има дантела. На одеалцето,на рокличката и на шапчицата има.

# 218
В 23+3 съм и бебето е 650, казаха, че е леко в повече и има малко повече околоплодни води, не било страшно, но трябвало да се внимава, в понеделник ми искат обременяване с глюкоза и ми каза да ги огранича, пък ако мога да ги спра 😔

Е, чак пък да ги спреш 🤔 Не коментирам докторските предписания де, но чисто логично 🤔 то има въглехидрати и въглехидрати, като мазнини и мазнини, и всичко е нужно за балансиран режим на хранене. Най-лесно е така, “спирай всичко” 🤔

На какъв режим смяташ са се сложиш?

# 219
Аз месо не ям, яйцата трябва да са част от нещо, като съставен продукт. На очи, варени или бъркани не ми понасят. Рибата ми е противна сега като съм бременна. Скариди ядох няколко пъти. И това ме тревожи, да не се окажа на режим. Ще се чудя как да си го изготвя.

# 220
Мисля да се опитам да спра сладкото и тестеното, пък ако вече се окаже гестационен диабет, те вече ти изготвят режим 😬

Е, чак пък да ги спреш 🤔 Не коментирам докторските предписания де, но чисто логично 🤔 то има въглехидрати и въглехидрати, като мазнини и мазнини, и всичко е нужно за балансиран режим на хранене. Най-лесно е така, “спирай всичко” 🤔

На какъв режим смяташ са се сложиш?

# 221
Аз не съм чула да ти изготвят режим те, сам си се оправяш. Без въглехидрати значи без хляб, тестено, сладко, картофи, ориз. Повече месо, яйца, риба, зеленчуци, рядко бобови.

А за комплекта за изписване - аз взех просто дрешки, които са по-модерни затова. Иначе съдържат пеленки, шапки, ръкавички, завивка и т.н.

# 222
Моята ендокроноложката прави и аз това имах впредвид, да не подведа някой, че и тя искаше да ми види резултатите 😊Иначе за комплект за изписване, мисля да взема готов цял, но още гледам
Аз не съм чула да ти изготвят режим те, сам си се оправяш. Без въглехидрати значи без хляб, тестено, сладко, картофи, ориз. Повече месо, яйца, риба, зеленчуци, рядко бобови.

А за комплекта за изписване - аз взех просто дрешки, които са по-модерни затова. Иначе съдържат пеленки, шапки, ръкавички, завивка и т.н.

# 223
Ina, при мен бебето беше 758 и само казаха, че е по-едро, но нищо за режим.
Ами щом ще ти направи ендокр. още по-добре, да не го мислиш. Simple Smile

# 224
Моята ендокроноложката прави и аз това имах впредвид, да не подведа някой, че и тя искаше да ми види резултатите 😊Иначе за комплект за изписване, мисля да взема готов цял, но още гледам

Ами именно, напълно съм съгласна. Ако ще има режим, следва да е изготвен от някой със солидни познания в областта на храненето, дори това да е и самият пациент, ако има необходимите знания, така “на око” как се предписва. “Няма нищо притеснително, но ти спазвай диета за всеки случай” 🤔 каза ти, че са казали…

Общи условия

Активация на акаунт