Когато искаш да избягаш от себе си.

• 7 706
  • 133
  •   1
Отговори
# 90
Целия живот ти е една каша.
Скрит текст:
Ти си яката мацка. Нормалните мъже са ти тъпи и скучни.
Правиш дете от "якия" пичага.
Той естествено те напуска. Ти сега търсиш номрален мъж ама си си същата жена.
Напиваш се на първа среща.
Е според мен ако не е от яките питчове, нормален мъж няма как да се зарадва.
Пияната жена е едно от най-грозните гледки.
Та ако си приятна на външен вид ще има секс, но някак си много малко мъже ще искат подобна жена да възпитава децата и.

Ако ти даваш на някой да се възползва от теб, не се сърди че го прави.

Докато ти не станеш свестен човек, няма как да намериш свестен.

Оправи си личния живот. Стани уважаван човек. Ти уважавай себе си, за да може и другите да го правят.

Мъжете ги мислите за прости парчета. Може и така да е, но не са глупави.
Другия път докато се напиваш може да шмръкнеш и линийка.
Може да завъртиш някой свестен мъж Simple Smile

Не бой се ..... тоз ако е пил и се е напил не е бил свестен.
Или чакай, ти явно си го смяташ за читав.
Емиииии да тегло ще е.
Това е моето лично мнение.
Не се коси.
 Може аз да се окажа просто един трол.

Трол надали, но се превръщаш в стандартна бг-мама. От 3 изречения на кръст си състави мнение и охули момичето. То хубаво мнението си е само твое, но написано като коментар в тема, оказва значение. И върху авторката, и върху останалите коментаторки, съгласни или не с теб.
Малко по-премерено го давай. Едно, че човек в депресивно състояние няма нуждата да му се тика в лицето това, което ти смяташ за истина, и второ - виж по-горе - смяташ ли се за гений в психологията за да заявяваш с подобна категоричност кой какъв е по прочетени 3 негови изречения. Във форум като бгмама Trollface
Права си
Добре че поне влизам в стандарта Joy

# 91
Много забавни коментари, сега отивам във фитнеса, настроението ми се подобри много даже деката и тестостерона ще работят по добре. Добре се посмях. Grinning

# 92
Бре, мн мъжко присъствие във форума.

Иначе съм съгласна , че с нагласите, поведенето и.... кхммм.. умствения си потенциал, авторката в скоро време ще пусне тема "имам две деца от двама бащи лоши момчета, кво да правя, кой ще ме вземе сега". Scream

# 93
  • Paris, France
Скрит текст:
Е, по-добре, че не са се получили нещата, щяхте да се алкохолизирате така. Blush

Може би идеята за връзка е била само в моята глава, като чета мненията тук така ми се струва. Иначе не ме отряза напълно, просто каза, че тези отношения сега го устройват напълно, но по- сериозни не. Малък е живее му се.. аз съм с дете… здраве да е. Успокоихте ме, благодаря на всички за коментарите. Доста се бях вглъбила в това.. а реално ме отряза само за сериозна  връзка, което е по- добрия вариант, значи още ставам хахаха

Той ти го е казал в прав текст, а ти се вкарваш във филми. Не е готов за сериозна връзка. В днешно време хората не бързаме да се обвързваме и да имаме дете. На неговата възраст още не бях живяла с мъж и бягах ако някой ми заговори за сериозни връзки, бракове, деца, дори и да е мъж от първа категория, без деца.

Миришеш на отчаяние. Мъжете бягат от жени, които искат да ги (об)вържат. Ако искаш сериозна връзка, трябва мъж да ти я предложи и не на пета или десета среща.

Съветвам те да не тръгваш с намерения за връзка. Излизай с мъже и си прави кефа! Ако срещнеш сродна душа, връзката ще започне естествено. Не насилвай нещата и мъжете!

Наличието на малко дете е пречка за създаване на нова връзка. Реално, малко мъже искат камион с ремарке. Много мъже заживяват с такива жени, разбира се. За какво ти е сериозна връзка? След още 3 години пак може да се окажеш сама и самотна майка, само че на две или три деца този път и тогава е още по-трудно. Лошите момчета рядко гледат чужди деца в къщите си. Прочети какво написа mayathebee! Много е вярно.

Не натрисай пастрок на детето си! Не стига, че няма контакт с баща си, ами и чужд мъж да го тормози. Много мъже се правят, че приемат детето от предишната връзка на жената, но като я вържат с тяхно бебе, обръщат плочата.

Просто излизай с мъже! Срещах се със всякакви, но си имай изисквания и не за връзка!

Скрит текст:
Да си говорим истината,жена с дете е жена с багаж и трябва да си търсиш мъж , които е разведен или вдовец , който също има деца .
Никоя маминка на син няма да се съгласи да гледа чужди внуци.
Скрит текст:
Колкото и да се отрича реалността е че жената се тегли винаги два пъти на кантара .Относно алкохола,пак важи това правило .Мъж ,ако пие ,той е Ок ,пич ,як пичага , ама жена ако пие тя е луда ,алкохоличка ,лесна .Двоен стандарт . Така че търси си някой на твоето ниво , тоест вече употребяван .

Аз бих. Познавам и други, които гледат децата на снахата, които не са от синовете им. Не всеки пита маминка. Мое дете на майка на поредния тъпкач или любовник не бих поверила никога, освен ако не и е кръвно внуче. Моята майка би приела зет с деца от предишна връзка, но аз не бих се обвързала с такъв и посмъртно. Общо взето си права, но има изключения. Сирената е легендарна в този форум.

# 94
  • Варна

...Доста се бях вглъбила в това.. а реално ме отряза само за сериозна  връзка, което е по- добрия вариант, значи още ставам хахаха
Ъъъ, как така ставаш? Не ставаш- нали идеше реч за сериозна връзка? Ако е да се прекарвате добре, да, но нали не това е темата.

# 95
Аз пък мога да дам не един пример за мъже, които приемат чуждото дете като свое и го отглеждат.

Но съм съгласна напълно с Невена.

Една позната също беше самотна майка. Имала е връзки. Но тя не е била отчаяна като авторката. Не е запознавала  детето си никой от мъжете с които е излизала.
Това си е травма, днес го познава този чичко, уж ще му бъде татко, после го няма.
Тя зор да си намери мъж нямаше. Вече за секс е друго нещо, беше си сексуално активна. Всеки си има нужди. Това я интересуваше особено, секса и добрата компания. Ако нещо стане, стане.
Тя семейство си има. Има си дете, повече не и е трябвало.
Е, намери се човек с който си паснаха и заживяха заедно.

# 96
Хайде сега, сложихте й кръста на 26-годишната. Това че има дете за мене е плюс. Тя не е сама, те са семейство. Детето си е нейно, живее с нея, има възможност да го възпита както тя си реши.

Аз бях женена, с дете от предишна връзка. Моите бивши свекъри обичаха и се грижеха за сина ми като за роден внук от ден първи, в който се запознаха. Имаха толкоова силна връзка, каквато малко баби и дядовци имат със собствени внуци. По-късно им се родиха още внуци, но моят син не само, че не беше делен от тях, ами беше и явно предпочитан.
Една от причините да забавя развода си бяха именно те, заради отношението което имаха към моето дете. Аз обичах тези хора повече от родните си майка и баща и не исках да ги нараня.

Така, че няма какво да плашите авторката, има всякакви хора, тя просто трябва да си отваря очите и внимателно да избира.

# 97
Една позната също беше самотна майка. Имала е връзки. Но тя не е била отчаяна като авторката. Не е запознавала  детето си никой от мъжете с които е излизала.
Това си е травма, днес го познава този чичко, уж ще му бъде татко, после го няма.
Тя зор да си намери мъж нямаше. Вече за секс е друго нещо, беше си сексуално активна. Всеки си има нужди. Това я интересуваше особено, секса и добрата компания. Ако нещо стане, стане.
Тя семейство си има. Има си дете, повече не и е трябвало.
Е, намери се човек с който си паснаха и заживяха заедно.

То и това е единственият работещ вариант. Другото с търсенето и преследването на нов съпруг е малко кауза пердута.

# 98
Явно, всички сме на едно мнение.
Да си се забавлява авторката. Ако срещне някой стойностен, супер, пък ако не, няма зор.

# 99
Изобщо не е проблем,че имаш дете. Нито ,че си се представила в лоша светлина.
Млада си, имаш много време пред себе си да намериш своя човек.
Имала съм подобна ситуация.Почти едно към едно . Аз на 47, той на 42 . Аз с дете на 11, той ерген.
Преди две години започна всичко, много страст ,срещи, но аз не съм и искала нещо сериозно. Той също. Все търсеше нещо по- добро за него, аз не съм го и спирала. Имаше отношения със свестно момиче на 32, можеше да създаде дете и семейство с нея, желаех му го от сърце.
Ами, би й шута.
И аз като теб хлътнах в началото, но си дадох сметка,че този мъж е завършен егоист и има страх от обвързване.
Все още ме търси, обяснява се, но аз човек,който вижда в мен опция, до сина си не допускам.
Ще имаш колкото щеш мъже, просто си отваряй очите кой за какво става.

# 100
  • У дома... някъде
За всеки влак си има пътници.
Има мъже  и мъже!
Балкан разлика.
Радвам се,че темата е разчистена от грозни и крайни коментари на последната страница!
Било то реалност,мисля няма нужда авторката точно от това.

Изобщо не е проблем,че имаш дете. Нито ,че си се представила в лоша светлина.
Млада си, имаш много време пред себе си да намериш своя човек.
Имала съм подобна ситуация.....
........той ерген.
......но си дадох сметка,че този мъж е завършен егоист и има страх от обвързване.
Все още ме търси, обяснява се, но аз човек,който вижда в мен опция, до сина си не допускам.
Ще имаш колкото щеш мъже, просто си отваряй очите кой за какво става.

Аз също имах такъв случай с мъж,едно към едно с описаното от цитата.
Отсява се и това е правилната  формула!

# 101
Намерила си си майстора.

# 102
  • Поморие
Противоречиш си много. Страхувала се отношения "просто секс", ама изглежда често се навиваш на секс веднага. Кой ти гледа детето, докато се отдаваш на алкохолни маратони?

И между другото, мъжете рядко зарязват, по-скоро повечето правят простотии, докато се сетиш да ги зарежеш, че да си нямат после проблеми да им се влачи жената.

В голям град ли си? В малко населено място с това поведение очаквай само такива, които ще те минават набързо, защото ти се носи славата.

На 26г. съм все пак,  не на 16 и съм имала отношения с мъж, без да имам връзка. Това визирах като казах, че когато отношенията са изяснени още в началото кой какво иска е друго. Написала съм в коментар и че това е първият човек с когото имам отношения след бащата на детето ми, а това не е никак малко време.
Имала съм 2 дълги връзки и изобщо не ми се “носи славата”. Не съм от жените който дават на всеки. Проблема е, че когато избера да “дам” на някого влизам в отношения с идеята за дългосрочна връзка, а не просто секс. Но явно не попадам на подходящи. А с детето ми не сме скачени съдове, и аз си имам своето свободно време, все пак съм човек и жена- свободна.  Нормално е да искам да имам човек до себе си и да направя опити за евентуално развитие на дадени отношения. Да имаш дете, не е равно на това да спреш да живееш свой живот и тотално да забравиш за това да имаш половинка, както в моя случай, тъй като аз нямам мъж до себе си.

Не се напивам за да правя редовно маратони с различни мъже, ако това имаше предвид.
Просто споделих какво беше този път, и споменах ако сте прочели, че се срамувам от цялостната ситуация, защото не е присъща за мен.
Моето мнение е, че цялата тази истерия да се стремим към връзка (особено след токсична такава) е напълно безмислена. 21ви век е и жените можем да се справяме и сами в живота. Няма жена, която да не е оцеляла поради причината, че няма мъж до нея. Идеята за отношения не бива да се превръща във фикс идея, защото така непрекъснато ще попадаме на меко казано неподходящи лица... Важно е да обичаме себе си и да сме в хармония със себе си, на първо място.
И ще спомена, че за днешно време е абсурдно да се мисли, че никой няма да поиска да е с жена с дете/деца. Всеки има право на шанс за нов живот. Повечето жени не по своя вина са останали сами с деца, да не забравяме този факт. Обществото трябва да спре да търси вината в жените за всяко едно нещо, а мъжете да са оправданите.

# 103
И ще спомена, че за днешно време е абсурдно да се мисли, че никой няма да поиска да е с жена с дете/деца. Всеки има право на шанс за нов живот. Повечето жени не по своя вина са останали сами с деца, да не забравяме този факт. Обществото трябва да спре да търси вината в жените за всяко едно нещо, а мъжете да са оправданите.

Първото изречение няма нищо общо с останалото. Вярно е, че всеки има право на втори шанс, но също толкова вярно е, че никой не е длъжен баш той да го дава. Тоест когато един мъж си избира жена той си гледа себе си, а не обществото, правдата и липсата на вина у жените.
Пък и като чета темите в бгмама си мисля, че повечето неуспели в брака сами са си виновни - оженили се за лоши момчета, или пък само заради пеперудите без да мислят останалото, или водени от вярата, че "той не е такъв", или "ама той ще се промени".

# 104
  • София
По принцип съм забелязала, че много мъже търсят фертилни жени. Като е родила едно, ще му роди второ на него. Така че не е чак такъв проблем млада жена с дете да си намери мъж, с когото да заживее. Въпросът е, че трябва да внимава много.

Общи условия

Активация на акаунт