Когато искаш да избягаш от себе си.

• 7 698
  • 133
  •   1
Отговори
# 75
Целия живот ти е една каша.

Ти си яката мацка. Нормалните мъже са ти тъпи и скучни.
Правиш дете от "якия" пичага.
Той естествено те напуска. Ти сега търсиш номрален мъж ама си си същата жена.
Напиваш се на първа среща.
Е според мен ако не е от яките питчове, нормален мъж няма как да се зарадва.
Пияната жена е едно от най-грозните гледки.
Та ако си приятна на външен вид ще има секс, но някак си много малко мъже ще искат подобна жена да възпитава децата и.

Ако ти даваш на някой да се възползва от теб, не се сърди че го прави.

Докато ти не станеш свестен човек, няма как да намериш свестен.

Оправи си личния живот. Стани уважаван човек. Ти уважавай себе си, за да може и другите да го правят.

Мъжете ги мислите за прости парчета. Може и така да е, но не са глупави.
Другия път докато се напиваш може да шмръкнеш и линийка.
Може да завъртиш някой свестен мъж Simple Smile

Не бой се ..... тоз ако е пил и се е напил не е бил свестен.
Или чакай, ти явно си го смяташ за читав.
Емиииии да тегло ще е.

Това е моето лично мнение.
Не се коси.
 Може аз да се окажа просто един трол.

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 00:41 от RoninBG

# 76
Заглавието на темата ти е много драматично. А проблемът ти е съвсем прозаичен. Някакъв мъж (на 27 отдавна не е момче) искал краткотрайни отношения, а ти си видяла принцът на белия кон. Имало е разминаване в очакванията и намеренията ви. Случва се, няма какво да се кахъриш, продължавай напред, този го забрави.

Изясни си какви отношения търсиш и ако искаш сериозна връзка си подбирай мъжете и спри да се напиваш. На 26 не си престаряла, ще срещнеш много мъже, просто бъди по-предпазвила и не тръгвай с голямата кошница. Да се прави секс на първа-втора среща без да се опознаете поне малко според мен не дава заявка за сериозни намерения, а напротив. Не съм против секс на първа среща, но трябва да си наясно какво да очакваш, а то не е предложение и пръстен.

# 77
  • София
Скрит текст:
Правиш дете с "лошото момче" и след всички за проблеми с него се хвърляш на "сваляч".
Наричаш млад мъж "момче".
Вярваш на сладки приказки.
Напиваш се на свиня и се излагаш.
Вманиачаваш се по мъже от един секс.

Този мога да гарантирам, че просто е искал да те мине или макс да те ползва известно време за секс. Но ти имаш още много да зрееш и много поуки да си взимаш, защото още не си избягала от акъла, който те е вкарал в ситуацията да си самотна майка с дете от идиот. Съжалявам, ако мнението ми ти звучи грубо, но смятам трябва да се погледнеш отстрани, иначе ще продължиш да се вкарваш в такива ситуации, а вече си майка.

Интересно. Как да я ползва ? Тя не е ли участвала ? Не е ли било хубаво.
Това да не е кърпа да я използваш и да я върнеш на стената.

Ако е така жената си има сериозни проблеми, не мъжа.
Докато се мисли че равностойния секс е използване няма да има оргазми !
Само страх, че леле мале той ми открадна девственосста. Аз съм раздала ноооо съм си девствена.
Незнам колко дълбоко е залегнала тази глупост в съзнанието на жената.
Че някой е използва и не тя него.

Но да всеки има право да си е нещастен.

В казаното от мен, думата "ползвам" се отнася към неговата нагласа, не нейната Rolling Eyes

А ти после пишеш:

Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 30 юни 2024, 06:48 от Лъвица

# 78
Скрит текст:
Правиш дете с "лошото момче" и след всички за проблеми с него се хвърляш на "сваляч".
Наричаш млад мъж "момче".
Вярваш на сладки приказки.
Напиваш се на свиня и се излагаш.
Вманиачаваш се по мъже от един секс.

Този мога да гарантирам, че просто е искал да те мине или макс да те ползва известно време за секс. Но ти имаш още много да зрееш и много поуки да си взимаш, защото още не си избягала от акъла, който те е вкарал в ситуацията да си самотна майка с дете от идиот. Съжалявам, ако мнението ми ти звучи грубо, но смятам трябва да се погледнеш отстрани, иначе ще продължиш да се вкарваш в такива ситуации, а вече си майка.

Интересно. Как да я ползва ? Тя не е ли участвала ? Не е ли било хубаво.
Това да не е кърпа да я използваш и да я върнеш на стената.

Ако е така жената си има сериозни проблеми, не мъжа.
Докато се мисли че равностойния секс е използване няма да има оргазми !
Само страх, че леле мале той ми открадна девственосста. Аз съм раздала ноооо съм си девствена.
Незнам колко дълбоко е залегнала тази глупост в съзнанието на жената.
Че някой е използва и не тя него.

Но да всеки има право да си е нещастен.

В казаното от мен, думата "ползвам" се отнася към неговата нагласа, не нейната Rolling Eyes

А ти после пишеш:

Rolling Eyes
С лъв не мога да споря. С лавица още по-малко.  Cold Sweat
Мога само да се съгласявам.  Wink Sweat Smile
Желая ти прекрасен ден. Yum

П.П Тебе защо не те използват ?
Просто не смеят. Аз не смея да ти отговоря. Scream

# 79
  • София
При такива закачки ползата е взаимна.
Въпросът е да се научи да разпознава "мъже за закачки" и "мъже за връзка".

# 80
  • София
С лъв не мога да споря. С лавица още по-малко.  Cold Sweat
Мога само да се съгласявам.  Wink Sweat Smile

Добро момче Wink

Като нагласите съвпадат, няма значение кой какво прави, защото е взаимно, и всички са доволни Wink Това е "тайната".

# 81
С лъв не мога да споря. С лавица още по-малко.  Cold Sweat
Мога само да се съгласявам.  Wink Sweat Smile

Добро момче Wink

Като нагласите съвпадат, няма значение кой какво прави, защото е взаимно, и всички са доволни Wink Това е "тайната".

Да съгласен съм.
Но според мен много трудно да се изрази без да звучи като договор.
Например
Виждата се
Говорите си и ти вметваш
ААА да знаеш много те харесвам но ще спя наколко пъти с теб и не искам връзка Simple Smile
За това остават някои неизказани неща.
Лошото е че ако се чувстваш добре с един човек, ти искаш това да продължи.
Даже и да ти е казал човека че няма да стане.

# 82
  • София
Ами по-добре е да се знае всичко от началото. А не да се мълчи и да се таят фалшиви надежди.

# 83
Че то кой може да знае какво иска с човек, когото не познава? Смисъл тя и авторката след месец-два като го опознае е можело да реши, че не си допадат чак толкова за връзка.
Аз все си мисля, че хората се срещат, опознават, и са заедно докато им е приятно. С някои хора може да ти е приятно цял живот, с други една вечер...

# 84
  • София

Да съгласен съм.
Но според мен много трудно да се изрази без да звучи като договор.
Например
Виждата се
Говорите си и ти вметваш
ААА да знаеш много те харесвам но ще спя наколко пъти с теб и не искам връзка Simple Smile
За това остават някои неизказани неща.
Лошото е че ако се чувстваш добре с един човек, ти искаш това да продължи.
Даже и да ти е казал човека че няма да стане.

Затова е важна комуникацията. Човек да е открит и да споделя мислите, чувствата, нагласите си на всеки един етап. Но тогава разчиташ на искреността на другия. А другият понякога има полза да не е искрен. Затова се гледа действията да съвпадат с думите. А с опита, човек развива и усет. Но от някои се блазнят да се залъгват или да вярват, че ще променят другия.

# 85
  • У дома... някъде

Затова се гледа действията да съвпадат с думите. А с опита, човек развива и усет.

Именно!Съгласна съм с това.
Действията говорят много повече от хиляди обещания.
Дай на човек малко  време и гледай как ще го използва са казали хората!
Времето отсява и излишното си пада със или без излишни напъни.

# 86
Е, по-добре, че не са се получили нещата, щяхте да се алкохолизирате така. Blush

Може би идеята за връзка е била само в моята глава, като чета мненията тук така ми се струва. Иначе не ме отряза напълно, просто каза, че тези отношения сега го устройват напълно, но по- сериозни не. Малък е живее му се.. аз съм с дете… здраве да е. Успокоихте ме, благодаря на всички за коментарите. Доста се бях вглъбила в това.. а реално ме отряза само за сериозна  връзка, което е по- добрия вариант, значи още ставам хахаха

Кефиш се, че не те искат за сериозна връзка, но за чук и бег си екстра?!?!?

# 87
Целия живот ти е една каша.
Скрит текст:
Ти си яката мацка. Нормалните мъже са ти тъпи и скучни.
Правиш дете от "якия" пичага.
Той естествено те напуска. Ти сега търсиш номрален мъж ама си си същата жена.
Напиваш се на първа среща.
Е според мен ако не е от яките питчове, нормален мъж няма как да се зарадва.
Пияната жена е едно от най-грозните гледки.
Та ако си приятна на външен вид ще има секс, но някак си много малко мъже ще искат подобна жена да възпитава децата и.

Докато ти не станеш свестен човек, няма как да намериш свестен.

Оправи си личния живот. Стани уважаван човек. Ти уважавай себе си, за да може и другите да го правят.

Мъжете ги мислите за прости парчета. Може и така да е, но не са глупави.
Другия път докато се напиваш може да шмръкнеш и линийка.
Може да завъртиш някой свестен мъж Simple Smile

Не бой се ..... тоз ако е пил и се е напил не е бил свестен.
Или чакай, ти явно си го смяташ за читав.
Емиииии да тегло ще е.
Това е моето лично мнение.
Не се коси.
 Може аз да се окажа просто един трол.

Трол надали, но се превръщаш в стандартна бг-мама. От 3 изречения на кръст си състави мнение и охули момичето. То хубаво мнението си е само твое, но написано като коментар в тема, оказва значение. И върху авторката, и върху останалите коментаторки, съгласни или не с теб.
Малко по-премерено го давай. Едно, че човек в депресивно състояние няма нуждата да му се тика в лицето това, което ти смяташ за истина, и второ - виж по-горе - смяташ ли се за гений в психологията за да заявяваш с подобна категоричност кой какъв е по прочетени 3 негови изречения. Във форум като бгмама Trollface

# 88
Цитат
Проблема е, че когато избера да “дам” на някого влизам в отношения с идеята за дългосрочна връзка, а не просто секс.
Това е в основата на проблема и разочарованието ти. Опитай да промениш тази нагласа, не го мисли отчаяно от 1-ва среща този става ли за мъж и баща, и нещата ще се случват по-леко. В други мнения са го обяснили по-добре, най-вече тези на Мая и Бабри:
Заглавието на темата ти е много драматично. А проблемът ти е съвсем прозаичен. Някакъв мъж (на 27 отдавна не е момче) искал краткотрайни отношения, а ти си видяла принцът на белия кон. Имало е разминаване в очакванията и намеренията ви. Случва се, няма какво да се кахъриш, продължавай напред, този го забрави.

Изясни си какви отношения търсиш и ако искаш сериозна връзка си подбирай мъжете и спри да се напиваш. На 26 не си престаряла, ще срещнеш много мъже, просто бъди по-предпазвила и не тръгвай с голямата кошница. Да се прави секс на първа-втора среща без да се опознаете поне малко според мен не дава заявка за сериозни намерения, а напротив. Не съм против секс на първа среща, но трябва да си наясно какво да очакваш, а то не е предложение и пръстен.
Че то кой може да знае какво иска с човек, когото не познава? Смисъл тя и авторката след месец-два като го опознае е можело да реши, че не си допадат чак толкова за връзка.
Аз все си мисля, че хората се срещат, опознават, и са заедно докато им е приятно. С някои хора може да ти е приятно цял живот, с други една вечер...

# 89

Трол надали, но се превръщаш в стандартна бг-мама. От 3 изречения на кръст си състави мнение и охули момичето. То хубаво мнението си е само твое, но написано като коментар в тема, оказва значение. И върху авторката, и върху останалите коментаторки, съгласни или не с теб.
Малко по-премерено го давай. Едно, че човек в депресивно състояние няма нуждата да му се тика в лицето това, което ти смяташ за истина, и второ - виж по-горе - смяташ ли се за гений в психологията за да заявяваш с подобна категоричност кой какъв е по прочетени 3 негови изречения. Във форум като бгмама Trollface
Така де, 3 изречения и само едно дете са малко да се извадят заключения, нужни са поне още едно две деца от различни мъже подобни на тези, по които си пада авторката.
Пич, съжалявам, ама някой път има нужда от по остри коментари да се осъзнае човека. Тупането по рамото и галенето по главницата не водят до добри резултати дългосрочно, а авторката както я кара е въпрос на време следващия подобен тип да и зареди фурната отново

Общи условия

Активация на акаунт