Когато искаш да избягаш от себе си.

• 7 666
  • 133
  •   1
Отговори
# 30
Аз предполагам какви са били "глупостите". От типа на "обичам те, искам да съм с теб..." и т.н.
Не не, това е прекалено дори за мен.
Разказвах му какви дивотии съм вършила като по- малка и в същото време му обяснявах колко е готин и т.н. - сега като се сетя всичко звучеше доста преувеличено. Аз съм такъв типаж, че когато някой мъж ме ч*k@ яко се вманиячавам в него. Просто не спирах да му го повтарям това е. Но никъде не съм споменавала чувства.

# 31
  • София
Правиш дете с "лошото момче" и след всички за проблеми с него се хвърляш на "сваляч".
Наричаш млад мъж "момче".
Вярваш на сладки приказки.
Напиваш се на свиня и се излагаш.
Вманиачаваш се по мъже от един секс.

Този мога да гарантирам, че просто е искал да те мине или макс да те ползва известно време за секс. Но ти имаш още много да зрееш и много поуки да си взимаш, защото още не си избягала от акъла, който те е вкарал в ситуацията да си самотна майка с дете от идиот. Съжалявам, ако мнението ми ти звучи грубо, но смятам трябва да се погледнеш отстрани, иначе ще продължиш да се вкарваш в такива ситуации, а вече си майка.

# 32
Правиш дете с "лошото момче" и след всички за проблеми с него се хвърляш на "сваляч".
Наричаш млад мъж "момче".
Вярваш на сладки приказки.
Напиваш се на свиня и се излагаш.
Вманиачаваш се по мъже от един секс.

Този мога да гарантирам, че просто е искал да те мине или макс да те ползва известно време за секс. Но ти имаш още много да зрееш и много поуки да си взимаш, защото още не си избягала от акъла, който те е вкарал в ситуацията да си самотна майка с дете от идиот. Съжалявам, ако мнението ми ти звучи грубо, но смятам трябва да се погледнеш отстрани, иначе ще продължиш да се вкарваш в такива ситуации, а вече си майка.

Не! Всъщност мнението ти е доста правилно, колкото и грубо да звучи, истината не трябва да се украсява. Имам склонноста да се хвърлям веднага във връзка, ако се*с@ ми хареса- направих доста грешни избори и сега си патя от тях. Точно за това озаглавих темата “да избягаш от себе си” защото за пореден път се случи. Уви не умея да преценям хората правилно. Имам доста да израстна като личност и търся начини да вървя в тази посока, но това не променя факта, че да съм сама страшно много ми тежи, липсва ми тръпката от това да обичаш и да бъдеш обичан. А това че той ме отряза нарани леко и егото ми, тъй като никога не се е случвало. Но като се замисля, просто се позабавлявахме и двамата го искахме и това е, явно не е бил моя човек, и не желае обвързване.

# 33
Е, как пък не ти се е случвало, нали си сама с дете от лошото момче?

# 34
Е, как пък не ти се е случвало, нали си сама с дете от лошото момче?

Той не отговаряше на очакванията ми, и се разделихме защото има неща с който при такъв тип хора е трудно даже невъзможно да се направи компромис, но ме  искаше и като жена и за връзка. Имах предвид, че никой не ме е отрязвал, на въпроса иска ли да е с мен. За се*са е ясно, че не са, той и този не е. Но не ми стана приятно да чуя, че едва ли не не ставам за връзка и започнах да се чудя заради алкохола ли, заради детето ли, или просто защото само се*с е искал.

# 35
  • Terra incognita
Проблемът не е, че си се напила, а че си му дала това, което е искал.
Класика откъдето и да го погледнеш.
Приеми го като кофти урок и гледай напред.

# 36
Иначе заглавието на темата много няма общо с казуса.
То е невъзможно човек да избяга от себе си Joy
Това може би при шизофрения се получава, раздвоение...

# 37
Иначе заглавието на темата много няма общо с казуса.
То е невъзможно човек да избяга от себе си Joy
Това може би при шизофрения се получава, раздвоение...

Заглавието е такова защото това ми се върти в главата от няколко дни, че искам да избягам от себе си, защото допускам, че с поведението си съм го отблъснала този човек, а може би наистина ме е харесвал като жена, но не ме хареса като човек. И реално стана така, че го изтървах, разбира се освен ако не е било другото и не е искал само да се позабавлява с мен и кой от къде е. Няма как да знам, може би и никога няма да разбера, не смея да питам, като знам какви ги свърших 🫣🫣🫣. Усетих го като поведение на лека жена, за каквато не се смятам. Не си падам по секса за една вечер.
Проблемът не е, че си се напила, а че си му дала това, което е искал.
Класика откъдето и да го погледнеш.
Приеми го като кофти урок и гледай напред.

Страхувам се от отношения- просто секс, защото съм много влюбчива. Ако стане така от началото с някой да се разберем, че ще е само това, няма проблем слагам една бариера и не го допускам до себе си, не целувам и не прегръщам. Никаква емоция, без очаквания, просто секс. Но в този случеи имаше едни сладки приказки… прегръдки целувки, от негова страна, спа до мен вечерта и аз реших, че е сериозен. За това няколко пъти го попитах какви са намеренията му, преди да се случи нещо между нас… точен отговор не получих и остана едно съмнение, което с алкохола притъпих, защото исках връзка и видях въможност за такава, макар и минимална. Не знам кой кой прецака обаче в случея 😀

Последна редакция: сб, 29 юни 2024, 17:53 от azsumtyk1

# 38
Понякога не се получават нещата, не го приемай толкова навътре и толкова лично. Кой знае той какви бръмбари има в главата. Може би си го тествала с тези споделянки - дали може да те приеме такава, каквато си (била). Ако наистина беше привлечен и влюбен, мисля, че нито споделеното, нито детето щеше да го спре. Не мисля, че на 27 е момче. Мъжете са способни на големи дела, когато обичат. Но... Тук имаме човек, когото самата ти определяш като бегъл познат. Дай си повече време за опознаване и за развиване на отношенията. Като жена, която има дете, очите ти трябва да са на четири, щом търсиш сериозна връзка, съжителство и т.н. Все пак ще вкараш този човек и в живота на детето си, добрият секс не е достатъчно качество. Иначе разбирам, че Егото ти е засегнато, отворила си се пред някого с надежда, но си получила отхвърляне. Нищо толкова не се е случило, разминали сте се, случва се на всички.

# 39
  • USA
Твоята истина е, че сте си паснали и той бил мъжЪ.
Неговата истина -"тая що не я напия и я таковам , дете има не ми тряя, ще и кажа че не си пасваме".
 Всеки прав за себе си.
Ако наистина е искал сериозна връзка щеше да те приеме безусловно, не да си измисля причини.
Проблема реално е в теб, спри да се самобичуваш и започни да работиш върху себе си, самочувствието. Светът е огледален, виждаш в огледалото "жалка жена с дете от лошо момче" привличаш "лоши хора".

# 40
Не ти е проблема толкова че пиеш без задръжки и приказваш глупости. Проблемът ти е в избора на мъже, падаш си по този типаж свалячи и лоши момчета, след което губиш всякакви задръжки и съответно много лесно можеш да се окажеш сингъл мама на 2, че и на 3. Обикновено след първото опарване и порастването повечето жени си коригират или започват да имат някакви критерии за подбор на мъжете, при теб явно не се е случило до момента. Конкретно на въпросът ти - най вероятно това му е била първоначалната цел, да те изклати и да не се ангажира, обикновено дори не слушат глупостите на жената този тип мъже, така че споко, не си го отблъснала с тях.

# 41
Действала си като отчаяна жена. По-лошото е, че и сега се чувстваш отчаяна, а няма причина. Какво ти има? Млада, хубава, имаш си прекрасно детенце. Чак пък толкова да припадаш по връзка... Недей така. Успокой се малко, оцени себе си и не се овесвай на врата на първия срещнат минувач.

Не бягай от себе си, а си докажи - на себе си, че си стойностен човек. Даваш вид, сякаш сама не го вярваш, и не си права за това.

# 42
  • у дома...
От вторият ден на познанството ли почна да му говориш за сериозна връзка? Щото пишеш, че от тогава си пийвала.

# 43
Противоречиш си много. Страхувала се отношения "просто секс", ама изглежда често се навиваш на секс веднага. Кой ти гледа детето, докато се отдаваш на алкохолни маратони?

И между другото, мъжете рядко зарязват, по-скоро повечето правят простотии, докато се сетиш да ги зарежеш, че да си нямат после проблеми да им се влачи жената.

В голям град ли си? В малко населено място с това поведение очаквай само такива, които ще те минават набързо, защото ти се носи славата.

# 44
Свалячите хич не зарязват, хайде малко по сериозно. Всъщност да, не зарязват, просто спират да се обаждат и като ги търси обекта, към който са загубили интерес, все са заети

Общи условия

Активация на акаунт