Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 353
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Буркина Фасо
Здравейте! Излиза ли касовата бележка в профила на Билата?
само натрупаната сума.

# 631
Някой знае ли дали в Билла и Фантастико може да се плаща все още с хартиени ваучери? Важат до края на годината, но разбрах, че в Кауфланд вече не ги приемат.

# 632
Днес в Била видях кашу 1 кг,изглеждаше добре,но не посмях да купя,цената 25 лв за кг,някой,ако е купил,да даде отзив хубаво ли е?
от 1 година продават кашу ,но много скъпо.

# 633
То сега е на прИмоция. Но при нас не е по 1кг/опаковка, а си е насипно, както и бадемите

Днес в Била видях кашу 1 кг,изглеждаше добре,но не посмях да купя,цената 25 лв за кг,някой,ако е купил,да даде отзив хубаво ли е?
от 1 година продават кашу ,но много скъпо.

# 634
  • Буркина Фасо
Някой знае ли дали в Билла и Фантастико може да се плаща все още с хартиени ваучери? Важат до края на годината, но разбрах, че в Кауфланд вече не ги приемат.
законово може, но в края на периода всеки гледа да се оттърве от тях и да не се занимава.
хартиените ваучери важат до датата на валидността им.

# 635

Приемат се в Кауфланд.

# 636
  • София
Днес получих награда от една томбола на соковете Куинс и са точно хартиени ваучери, които важат за доста магазини, включително Била, Т-маркет, Метро и Лидл. Учудих се, че в списъка липсва Кауфланд, а то е имало защо. Simple Smile И Фантастико май не бяха в списъка. Не съм пробвала да ги харча.

Миналата година се бях оплакала, че фабрично пакетираните зелеви сарми по 1 кг. ги таксуват с кутия, в която не са. Пак ги пуснаха и днес взех един пакет. Фабричният етикет не се разпознава. Отидох при една служителка, която ми залепи друг етикет с уверението, че няма да плащам кутийка. Обаче на касата излезе. Върнах се и ми залепи нов. Този път се маркира без кутия. Да знаете, че има разрешение. Wink Само трябва да има кой да се занимава. И хубаво, че бях на каса на самообслужване. Ако бях на обикновена каса и имаше опашка, щеше да има недоволни от забавянето.

Освен сарми имаше и готови пакети с пълнени чушки. Предполагам, че са със същия проблем.

# 637
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Днес получих награда от една томбола на соковете Куинс и са точно хартиени ваучери, които важат за доста магазини, включително Била, Т-маркет, Метро и Лидл. Учудих се, че в списъка липсва Кауфланд, а то е имало защо. Simple Smile И Фантастико май не бяха в списъка. Не съм пробвала да ги харча.

Миналата година се бях оплакала, че фабрично пакетираните зелеви сарми по 1 кг. ги таксуват с кутия, в която не са. Пак ги пуснаха и днес взех един пакет. Фабричният етикет не се разпознава. Отидох при една служителка, която ми залепи друг етикет с уверението, че няма да плащам кутийка. Обаче на касата излезе. Върнах се и ми залепи нов. Този път се маркира без кутия. Да знаете, че има разрешение. Wink Само трябва да има кой да се занимава. И хубаво, че бях на каса на самообслужване.
Ако бях на обикновена каса и имаше опашка, щеше да има недоволни от забавянето.
аз се чудих кой ме забавя на касите Smiley
след теб трябваше да мина на обикновена каса за по-бързо. rotfImbo 

# 638

Кауфланд не работят с всички ваучери. От разни игри са ми давали на Едънред ваучер подарък, те не важат в Кауфланд по принцип.

# 639
  • Буркина Фасо
всеки може да провери ваучерите му къде са валидни.

# 640
Преди време купих от Била две от тези изкуствени свещички с батерия. Бяха в хартиените "кашон-рафтчета" по 90ст. Сега ми трябват спешно още две, но не намирам. Да сте мяркали изостанали бройки в някой от софийските филиали?
Скрит текст:
Да уточня, че ми трябват абсолютно същите, подобни не ми вършат работа, иначе знам, че и на други места ги има, но търся точно тези.

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 11:15 от alllllimei

# 641
# 642
  • Варна
Била нали нещо даваха за РД? В приложението не виждам нищо. Какво и кога излиза по принцип?

# 643
Ваучер за 10% отстъпка,излиза във ваучерите най-отдолу мисля.

# 644
Пращат го и на мейла, седмица преди рождения ден.

Общи условия

Активация на акаунт