Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 353
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
Не успях да добутам сметката до 20 лв., но ваучер за 1 лв и тези от 20% се комбинират и може да са в една сметка.

# 616
За Била: имам 20% на продук, 2 лв от днес и 1 лв от направени 100. Могат ли наведнъж да се ползват? Тоест в една сметка.

2 лв и 1 лв едновременно няма да стане.
При някоя от предните им игри имах такива, първо по-големия маркирах, после 1 лв, но него не го свали от сметката, а само го изписа като маркиран на бележката.
Не си спомням  дали успях повторно да ползвам единия лев или го загубих

# 617
  • София
Това не го знаех. Мислех че баркода на наградата е обвързан с този на картата, както по другите магазини
Скрит текст:
няма смисъл от изпращане кода на продукта.
баркодовете за продуктите са еднакви. т.е. може да използваш своя няколко пъти, но трябва да са на различни карти.
Обвързан е, разбира се. Ако в дадения ден не е отворен от конкретния профил, няма да се задейства точно с тази карта. Не съм пробвала в случая, но поне с други купони е така. Иначе баркодът на наградата е еднакъв за всички. И кодовете за 1ст., за 1 лев, за рожден ден са еднакви за всички. Обаче ако точно в твоя профил не си достигнал до конкретната награда, колкото и да регистрираш баркода, няма да се получи. Ако някой реши да подарява, то трябва да изпрати снимка на картата си, към която има прикрепена конкретната награда.

Преди няколко месеца пробвах да използвам две награди наведнъж (за 1 лв. и за продукт за 1 ст) и едната награда отмени другата. Наложи се да отделя на отделна сметка продуктът за 1 ст. Казвате, че са оправили този проблем? Ще мога ли да си взема едновременно кроасана с намаление от днес и намалението от 2 лева от вчера? Или кроасана заедно с отключеното левче при достигане на 100 лв.?

Ако някой има нужда от някой купон/ваучер, мога да му пратя. Снимка на картата, разбира се. Wink

# 618
  • Буркина Фасо
вместо да рискувате с 2-3 ваучера да ги използвате в една сметка защо не го правите в различни сметки ?
пускаш печалбата, маркираш картата и плащаш. после минават другите продукти. сигурно е и не отнема време.
вместо да си раздавате баркодовете от картите по-добре си вземете нови карти и с тях си взимате подаръка, който ви се е паднал на оригиналната карта в имейла.

Таня67 - метни ми твоя баркод на картата и може да забравиш за подаръците/ваучери. Smiley

# 619
  • София
Таня, преди малко взех кроасана и 2-та лв. Отчете и двете намаления с двата баркода.

# 620
Някой има ли наблюдения над тиганите/тенджерите на Тефал, които са с точки от Фантастико? С тежко дъно ли са или обикновено?

# 621
  • София
Таня67 - метни ми твоя баркод на картата и може да забравиш за подаръците/ваучери. Smiley[/color]
Kакви подаръци? Никой не знае дали съм стигнала до някоя сума (случва се през няколко месеца Simple Smile), нито дали съм получила подарък на имейла. Календарът пък е нещо инцидентно, но и за него не се знае дали точно в този ден съм отворила късметчето, за да се рискува. За няколкото ваучера в приложението пък е направо смешно да се говори. Досега никога не ми се е приискало да използвам някой от тях. Simple Smile

В темите за Лидл и Кауфланд непрекъснато разменяме карти. Досега не е имало злоупотреби.

Благодаря, elita! Дано стигна до магазина докато важат 2-та лева! Simple Smile

# 622
  • Буркина Фасо
Таня67 - метни ми твоя баркод на картата и може да забравиш за подаръците/ваучери. Smiley[/color]
Kакви подаръци? Никой не знае дали съм стигнала до някоя сума (случва се през няколко месеца Simple Smile), нито дали съм получила подарък на имейла. Календарът пък е нещо инцидентно, но и за него не се знае дали точно в този ден съм отворила късметчето, за да се рискува. За няколкото ваучера в приложението пък е направо смешно да се говори. Досега никога не ми се е приискало да използвам някой от тях. Simple Smile

В темите за Лидл и Кауфланд непрекъснато разменяме карти. Досега не е имало злоупотреби.

Благодаря, elita! Дано стигна до магазина докато важат 2-та лева! Simple Smile
аз ще пазарувам с твоята карта и ще виждам до каква сума си стигнала. споко. Smiley
при лидълските карти даваш QR кода, но трябва да активираш ваучера. не го ли активираш QR не ми върши работа.
при Билла няма активиране.

пп. метни ми твоя баркод от картата ти. Smiley

# 623
  • София
Прав си, че сумата се вижда на касовата бележка. Но то при мен няма какво да се види. Joy Едната карта ми е с оборот за декември от 4 лв и стотинки, другата с 89 ст, третата е с 0 лв. JoyJoyJoy Само дъщеря ми прави малко по-големи сметки и откакто има стимули за "покоряване" на суми от 100, 200 и т.н. лв, пазарувам с нейната карта, че да ѝ се трупат на нея. С общи усилия успяваме да вземем първите два ваучера. Simple Smile Но нейната карта не я предлагам. Wink

# 624
  • Буркина Фасо
вместо мачка в подписа си сложи баркодовете на картите си. Smiley

# 625
Да питам как е маскарпонето от Билла, тяхната марка?

# 626
Днес в Била видях кашу 1 кг,изглеждаше добре,но не посмях да купя,цената 25 лв за кг,някой,ако е купил,да даде отзив хубаво ли е?

# 627
Аз взех днес кашу, хубаво е.

# 628
Здравейте! Излиза ли касовата бележка в профила на Билата?

# 629
  • у нас
Здравейте! Излиза ли касовата бележка в профила на Билата?
Не излиза.

Общи условия

Активация на акаунт