Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 59 372
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Следете промоциите. Напоследък често я пускат на 5,49 или комплект 2 бр. с кутия на 11,99. Другата седмица в Кауфланд ще има на 5,49.

# 601
Имам талон за Филаделфия от календара на Билла за 4.99лв за 300гр кутия за 1брой. Ако някой иска ще му го изпратя

# 602
  • Буркина Фасо
няма смисъл от изпращане кода на продукта.
баркодовете за продуктите са еднакви. т.е. може да използваш своя няколко пъти, но трябва да са на различни карти.

# 603
За Била: имам 20% на продук, 2 лв от днес и 1 лв от направени 100. Могат ли наведнъж да се ползват? Тоест в една сметка.

# 604
Това не го знаех. Мислех че баркода на наградата е обвързан с този на картата, както по другите магазини

няма смисъл от изпращане кода на продукта.
баркодовете за продуктите са еднакви. т.е. може да използваш своя няколко пъти, но трябва да са на различни карти.

# 605
  • у нас
За Била: имам 20% на продук, 2 лв от днес и 1 лв от направени 100. Могат ли наведнъж да се ползват? Тоест в една сметка.
Двата лева са за ненамалени неща, без цигари, бебешки храни и такива от лоялната програма.

# 606
Не са за ненамалени продукти. Онзи ден ползвах 3лв като имах основно продукти на промоция. Не могат да се ползват само за цигари, бебешки храни и лоялни кампании. Лоялна кампания май се води това с 1лв, но не съм мн сигурна
Двата лева са за ненамалени неща, без цигари, бебешки храни и такива от лоялната програма.

# 607
  • у нас
Не са за ненамалени продукти.
При отварянето на купона така пише.

# 608
Важи и за намалени. Ползвах 3лв. за над 30лв. само за намалени. Нека не си измисляме нови правила.

Ваучер за 2лв отстъпка при покупка на минимална стойност 20лв в една сметка

Използвай го до 19.12.2024г. с BILLA Card във всеки BILLA магазин. Отстъпката не важи за тютюн и тютюневи изделия, храна за кърмачета, подаръчни ваучери и продукти от лоялни програми.

# 609
  • у нас
Не си измислям нови правила, така пишеше. Но в имейла тази опция липсва. А продукти от Лоялна програма какво е?

# 610
  • Буркина Фасо
Лоялна кампания май се води това с 1лв, но не съм мн сигурна
това не го разбрах

# 611
Лоялна кампания "Спестявайте повече с BILLA Card" през Декември - тук са 1лв, продуктите за 1ст, ваучери - при достигане на определена сума - като влезеш в приложението където ти е баркода на била картата. Затова не знам дали ще се отчете едновременно 1лв+2лв.

Лоялна кампания май се води това с 1лв, но не съм мн сигурна
това не го разбрах

# 612
  • Пловдив
Oсвен да пробваш и да споделиш, ние няма как да гадаем.
Преди 2 дни ползвах купон от календара за Филаделфия + 1 лв. от лоялната програма + продукт за 1 ст. пак от лоялната програма и се съчетаха.

# 613
  • София
Някъде да има на промоция хлебопекарни?

# 614
  • София
Някъде да има на промоция хлебопекарни?

В Лидл има изостанали от предни прИмоции - около 140 лв, с 2 бъркалки.

Общи условия

Активация на акаунт