Билла, Метро, Фантастико, Хит, Т-маркет и др. - Тема 18

• 58 574
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Не е отсега плащането на найлоновите пликчета в Т-маркет (както и заплащането на кутии, хартиено-найлонови пликове на витрината с обслужване). Почти винаги не пропускат да ми ги таксуване, с много малко изключения. В Кауфланд се заплащат пластмасовите кутии на витрина с обслужване. Последния път кутията беше маркирана на 25 ст., преди време същата кутия струваше 20 ст.; не знам кога са променили цената.

# 676
Dolce, и аз миналата седмица забелязах, че тихомълком са направили кутията  25ст.!!!
Но нали вече дори маслини рядко купувам от тях, трябваше да поровя в старите бележки, за да се уверя, че наистина бяха по 20ст. кутиите. Joy

Ама не писах, понеже ние взехме от печеното пиле и си помислих, че само неговият "скафандър" може по някаква причина да е по скъп.JoyJoyJoy

# 677
  • Бургас
Кои торбички за плодове на Лидл ?
Онези прозрачните, навити на руло, които стоят около рафтовете?
Та те се късат още като сложиш нещата в тях!?
Айде,нема нужда да ги таксуват!

# 678
Да, пилето май е с по-скъп "скафандър"😃 по принцип.
Безплатни са найлоновите пликчета за плодове и зеленчуци в Лидъл и Кауфланд.

# 679
  • София
Да, пилето май е с по-скъп "скафандър"😃 по принцип.
Безплатни са найлоновите пликчета за плодове и зеленчуци в Лидъл и Кауфланд.
И пилешката кутия в Кауфланд е 25 пари. Simple Smile Миналата седмица за пръв път видях да се продават печени пилета и се загледах. До тях пишеше и цена на кутията.

# 680
Значи е възможно покрай пилешките кутии да са увеличили цената и на другите.😀

# 681
Не е отсега плащането на найлоновите пликчета в Т-маркет (както и заплащането на кутии, хартиено-найлонови пликове на витрината с обслужване). Почти винаги не пропускат да ми ги таксуване, с много малко изключения. В Кауфланд се заплащат пластмасовите кутии на витрина с обслужване. Последния път кутията беше маркирана на 25 ст., преди време същата кутия струваше 20 ст.; не знам кога са променили цената.

Долче, не си обърнала внимание всяка година увеличават цената на кутийката с 5 ст. От 1-ви януари ще стане 30 ст.

# 682
  • у нас
То хубаво я увеличават, но да предложат безплатен друг вариант.

# 683
  • Буркина Фасо
То хубаво я увеличават, но да предложат безплатен друг вариант.
това се  говори повече от година. още го мислят. Smiley

# 684
Аз просто спрях да купувам. Не ми е за 20-30 Ст, яд ме е на "еко" предлога, с който ни извиват ръцете. А истинска еко алтернатива не предлагат. И така започнах да купувам маслини в буркани от турските магазини.

Днес в Била на Стамболийски (до 10та поликлинка) беше зарита с продукти на 50% - месо, млечни, хляб, бира. Страхотен пазар направихме, камерата е пълна за веган януари 😁

# 685
И при нас страшно много намаления с жълт етикет в Била.
 Киселото мляко е на безумни цени.
2.19 редовна цена, намалено с жълт етикет на 1.10. Маджаров по спомен, Елена и още една марка.
Намалената жълта цена “беше” преди редовна цена..Ужас.

# 686
  • софия
Вчера от Била в мола на Стамболийски купих масло с трюфел за - 45% на Била Премиум. Днес го опитахме. Хареса ни. Ако видя, бих взела още.

# 687
Много е хубаво това масло! И ние се върнахме за още😀

# 688
Утре ще се оглеждам за това масло с трюфел.
Но да си призная никога не съм заглеждала къде има намалени продукти в Била.
В Лидл съм виждала много пъти,дори веднъж взех едни млека без лактоза,които бяха намалени на 1.10 или 1.15 а имаха срок още 2-3 дни и направих мляко с ориз,ядохме на корем,защото много обичаме.

# 689
  • София
Утре ще се оглеждам за това масло с трюфел.
Но да си призная никога не съм заглеждала къде има намалени продукти в Била.
В Лидл съм виждала много пъти,дори веднъж взех едни млека без лактоза,които бяха намалени на 1.10 или 1.15 а имаха срок още 2-3 дни и направих мляко с ориз,ядохме на корем,защото много обичаме.
До преди 1-2 години слагаха преоценените продукти в отделни касетки, но напоследък са наредени на обичайните им места. Просто имат жълта лепенка с процент намаление. Предполагам, че навсякъде е така, защото наблюденията ми са от магазините около нас, а те са от малките Били.

Последна редакция: нд, 29 дек 2024, 23:30 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт