Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 138 763
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Привет на всички! Записвам се и аз в темата, чакаща резултатите с нетърпение.
Дъщеря ми има вече  едни 100 точки на изпита за проверка на способностите по ИИ и според балообразуването има големи шансове да се класира и без кой знае какви резултатите по БЕЛ и М.

Къде има резултати от проверка на способностите по ИИ?
При нас ги публикуваха на сайта на училището.
Кое е това училище?

# 286
Ох, на плажа пак е по - поносимо, а ние бедните , отрудени хора ...

# 287
Не се лъжете, че на плажа чакането е по- приятно. Тук пече, жегата е голяма.
Преди 3 Мин рефрешвах

# 288
Дъщеря ми има вече  едни 100 точки на изпита за проверка на способностите по ИИ и според балообразуването има големи шансове да се класира и без кой знае какви резултатите по БЕЛ и М.

При нас ги публикуваха на сайта на училището.
Кое е това училище?
Велико Търново СУ "Емилиян Станев"

# 289

[/quote
За кое училище става въпрос? Племенницата имаше 95 ИИ, но и доста високи БЕЛ и МАТ, за да успее в 51во, а миналата година баловете се вдигнаха доста да там.

# 290
Сложих си All нотификации на канала на МОН на  и мисля да намаля рефрешването.

Поразгледах резултатите от НВО 10 клас, но ужасно ми се спи след две кафета. По Мат резултатите са предимно ниско, но някои малки населени места са пред софийски гимназии и МГ-и в големи градове.

# 291
Честита да е рожденичката! Да жива и здрава!
Стискам палци за младежа, който е на повишаване и на госпожицата, която ще оперират. Бързо възстановяване!
И аз рефрешвам но плажа и повече на вас разчитам. И бира няма - не са се събудили още гърците.... Нощес и точки сънувах, но няма да ги споделя, че по БЕЛ беше драма Grinning Хайде успех на всички днес и поне 10% по-високи точки от очакваните на всички.
И аз съм на гръцките плажове но си взех от магазина, не мога да ги чакам!

# 292
Който рефрешва - да даде сигнал като бъгне Simple Smile))

# 293
Те пък тези гърци, така ли не са чули , че по техни земи са дошли бълкарки- майки на седмокласници , да се подготвят

# 294
Който рефрешва - да даде сигнал като бъгне Simple Smile))

Аз му хванах цаката. Когато блокира, отваряте инкогнито режим на браузъра и в 9/10 случаи работи. Ако не, може да смените браузъра. Аз сменям между Сафари и Хром.

# 295
При някой има ли добавен ред за оценка от олимпиада? И ако да, при резултат повече от 60 % или за какъвто и да е резултат? При моето дете има добавен ред само от състезанието на НПМГ, няма за олимпиада,  но пък на нея резултатът му е по-нисък от 60 %.

# 296
За двете имам, но резултата е повече от 60%

# 297
Ред за олимпиада под 60% миналата година нямаше.

# 298
Признавам си, мен направо ме е страх да не излязат резултатите Laughing

# 299
Признавам си, мен направо ме е страх да не излязат резултатите Laughing

До утре 23.59 ще излезнат

11ч май прогнозите не се сбъднаха от вчера

Общи условия

Активация на акаунт