Още малко нерви и дебати до най-добрите РЕЗУЛТАТИ! - Седмокласна 30.06.-07.07.2024

• 135 081
  • 2 225
  •   1
Отговори
# 720
ПРОГНОЗНИ МИНИМАЛНИ БАЛОВЕ ЗА МОМЧЕТА НА 2-РО КЛАСИРАНЕ СОФИЯ

Скрит текст:
2024 момчета   
ПАРАЛЕЛКА   Прогнозен БАЛ
НЕГ                    459
164 - ИЕ/АЕ           465
164 - ИЕ/Ит           459
164 - ИЕ/ФЕ          452,5
164 - ИЕ/Пр           453,5
ФЕГ – ФЕ/АЕ   429
ФЕГ – ФЕ/ИЕ   425,5
ФЕГ – ФЕ/НЕ   429
ФЕГ – ФЕ/ЛЕ   425
1АЕГ- АЕ/ИЕ   445,5
1АЕГ- АЕ/НЕ   447
1АЕГ- АЕ/РЕ   435,5
1АЕГ- АЕ/ФЕ   436,5
1АЕГ- Пр.           442
2 АЕГ – АЕ/ИЕ   442,5
2АЕГ – АЕ/НЕ   444
2АЕГ - РЕ           441
73-то – НЕ/АЕ   457
73-то – НЕ/ФЕ   450,5
73-то – НЕ/РЕ   444
22-ро ИЕ/АЕ   435
22-ро АЕ/ИЕ   425
22-ро АЕ/НЕ   425,5
22-ро Пр. науки   428
35-то НЕ/РЕ/М   422
35-то НЕ/РЕ/БЕЛ    441
35-то ФЕ/РЕ/М       411
35-то ФЕ/РЕ/БЗО   424
35-то – Пр. науки   403
31-во ИЕ              428
31-во АЕ            423
31-во НЕ           425
31-во МАТ           402
32-ро АЕ/ИЕ   411,5
32-ро АЕ/НЕ   417,5
32-ро АЕ/ФЕ   402,5
32-ро АЕ/РЕ           397
32-ро - СХН            424
32-ро – Пр. науки   425
133-то - РЕ               380
133-то - АЕ              417
133-то - ФЕ              393

Малко по-късно ще пусна и за момичетата, че леко се разстроих.

Как бих могла да изчисля за Бургас? За МГ за момчета ме интересува най-много.
Моето момче има Бел 77.5; Мат 92.5, Бал 455, но съм притеснена дали ще му стигне балът😔
Разглеждах статистики на Дидева, но прогнозни балове не знам как да изчисля.

Не Ви трябва да изчислявате, с този бал ще влезе, още на първо класиране. Поне с 15 точки сте над минимума който предполагам, на база резултатите от последните 4-5 години.   Разбира се ако има шестици по БЕЛ и Математика от изучаваните предмети.

Благодаря, дано, дано🙏 да, има 6 и по двата предмета.

# 721
1610 седмокласници (+- няколко) в областта, 1598 са се явили на НВО БЕЛ, 1603 на НВО математика.
56 паралелки в областния град или 1450 места (към МОН), отделно НУИ ( 3 паралелки), Спортове училище и две частни гимназии с по един клас от средно 8-10 ученици. Има и едно 15-20 паралелки в различни училища в други населени места в областта и някакъв процент идващи от други области
24 паралелки с минимален  бал 300, част от тях утрояват БЕЛ или мат, но така или иначе там отивай най-добрите ученици.
Интересува ме какъв би бил шансът на моето дете за паралелка извън тези 24, ако има 1050 ученици с равен или по-висок сбор на НВО? Интересът е насочен към 5 конкретни паралелки. Балообразуващи - 89 или 52, общо от двете НВО - 77

# 722
  • Sofia
Миналата година прогнозните балове за училищата, които ни интересуваха , бяха една идея по-високи от реалните. Специално следях за 1 АЕГ момчета в паралелки с втори френски и втори руски, тоест най-ниските балове. Ставаше въпрос за 2 т. надолу ,доколкото помня.

# 723
  • София
Миналата година прогнозните балове за училищата, които ни интересуваха , бяха една идея по-високи от реалните. Специално следях за 1 АЕГ момчета в паралелки с втори френски и втори руски, тоест най-ниските балове. Ставаше въпрос за 2 т. надолу ,доколкото помня.
дано, и аз това се върнах да търся, имало е разминаване няколко точки. Не много, но все пак. Надявам се и сега така, Grinning да имаме надежда все пак Joy

# 724
  • София
Гледайки статистиките на сумираните балове, за момчета е по-благоприятно тази година,  а за момичета - не.
Нищо благоприятно не видях аз за момчетата. Ни-що. Joy

Извинявам се, но забелязах че баловете за 31-во за момичета и за момчета са едни и същи. Това, дали е наистина така или има някаква неточност?
Впечатлена съм от труда ти и сърдечно благодаря!💐

# 725
toplomliako , зависи от момчетата Simple Smile на нас никак си не ни е благоприятно, ако ме разбираш Simple Smile

разбирам, съжалявам, до едно ниво е по-благоприятно. затова пуснах таблицата всеки да се ориентира.
До бал(2по2) 469 момчета, тази година са по-малко.

Май съм изрязала хедърите, ето таблицата

Аз продължавам да не схващам.
Може ли да някой да ми помогне със статистика
БЕЛ 77,5
МаТ 61
Колко е спрямо миналата година и сегашната статистика за 2 БЕЛ 2МаТ
Благодаря 😀

Vivi. Доста хора са обяснили как се работи. Тук има визуално как се работи и кои клетки се гледат

https://dideva.alle.bg/p/%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82%D0%B8%D1%81%D1 … D0%B0%D1%81-2024/

# 726
Благодаря, Санака за труда и аз! Нищо няма да смятам и прогнозирам аз. Моят е много разочарован от БЕЛ - или е объркал нещо при прехвърлянето на бланката, или безобразно са го порязали на преразказа. Толкова нисък резултат по БЕЛ е нямал на нито един пробен. Ще редим по желание училищата и докъдето му стигне бала. Писна ми и от МОН, и от побъркани родители и учители. При нас днес една се тръшка в родителската Вайбър група, че детето изкарало по-високи точки от оценката поставена от учителя в училище...

# 727
  • София
Гледайки статистиките на сумираните балове, за момчета е по-благоприятно тази година,  а за момичета - не.
Нищо благоприятно не видях аз за момчетата. Ни-що. Joy

Извинявам се, но забелязах че баловете за 31-во за момичета и за момчета са едни и същи. Това, дали е наистина така или има някаква неточност?
31-во е без квоти, затова баловете са еднакви. Simple Smile И  в 22-ро е същото, някои паралелки в 35-то...

# 728
  • Бургас
Благодаря, Санака за труда и аз! Нищо няма да смятам и прогнозирам аз. Моят е много разочарован от БЕЛ - или е объркал нещо при прехвърлянето на бланката, или безобразно са го порязали на преразказа. Толкова нисък резултат по БЕЛ е нямал на нито един пробен. Ще редим по желание училищата и докъдето му стигне цяла. Писна ми и от МОН, и от побъркани родители и учители. При нас днес една се тръшка в родителската Вайбър група, че детето изкарало по-високи точки от оценката поставена от учителя в училище...

Същата работа и при нас. Направо съм изумена от ниския резултат по бел. Не мога да повярвам, че чак толкова не се е справил. По мат си е очакваните точки, даже малко отгоре. По бел е доста под очакваното. Чудя се дали има някакъв смисъл да ходя да гледам, щом са толкова точките,  значи наистина не е било ок. Все пак е гледана работата от двама проверяващи и явно нещо куца сериозно. По негови думи имал 2-3-4 грешки на 1 модул без да сигурен, но пък направил "много хубав и детайлен преразказ".

# 729
  • София
И аз приключвам с тия таблици вече, главата ме заболя, очите ще ми изхвръкнат, край просто. Редим си , каквото си искаме и да става , каквото ще. Амааахаа
Големия ми син 2021 влезе в Испанската с бал 450.5, и то в ИтЕ, сега въпросното е с 7 точки нагоре по минимален бал. Малкия сега изкара с 5 точки повече от брат си и за там няма шанс просто, белким се класира за португалския, че за френски не ще и да чуе...

# 730
  • София
[/quote]
31-во е без квоти, затова баловете са еднакви. Simple Smile И  в 22-ро е същото, някои паралелки в 35-то...
[/quote]
О, ясно, благодаря! Не бях обърнала внимание, явно е време да лягам! Сутринта е по-мъдра от вечерта!😊

# 731
Санака, благодаря ти от сърце!!! Heart

Отклонения в какъв диапазон от твоите предвиждания ти се струват вероятни?

# 732
Трагично, точно влизах да разваля форумната статистика. 🤣 Съжалявам, но ви бием по клетост и ще вземем приза за най-нисък форумен резултат.
35,50 БЕЛ
23,75 Мат
36 ИИ
Ааа, има, има и други клети. Понеже целия седми клас мина в тичане по гаджета (а е момиче!), моята сега ще си сърба попарата 🤣

# 733
Ох,сега да гледам на кое място е или колко има преди него като съответсвие за миналата година? Тотално блокирах Sad

# 734
ПРОГНОЗЕН БАЛ МОМИЧЕТА 2-РО КЛАСИРАНЕ СОФИЯ
Благодаря! Това минимален или усреднен бал е?Дали в близките дни би могла да направиш само паралелките пр.науки?

Общи условия

Активация на акаунт