Сериалите на НВО - Домът на дракона ВТОРИ СЕЗОН и Игра на тронове - 47

• 32 411
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Последните минути направиха епизодът  да се гледа , Ема е добра актриса ама този равен тон в гласа и , е малко дразнещ , особенно като призова Вермитор , малко като на учител който казва на дете да се изправи пред дъската . Оскар Тъли хич не е глупав , Демън нямаше избор . Сцената с Алисънт беше излишна , малко ми дожаля за Егон Neutral FaceNeutral Face , за първи път Емон да го вида да напълни гащите както и Вагхар .. SunglassesSunglasses . Послепис : Нямаше го Портокаловото жиголо , още по голям кеф . SunglassesSunglasses

# 481
Последните минути направиха епизодът  да се гледа , Ема е добра актриса ама този равен тон в гласа и е малко дразнещ , особенно като призова Вермитор , малко като на учител който казва на дете да се изправи пред дъската . Оскар Тъли хич не е глупав , Демън нямаше избор . Сцената с Алисънт беше излишна , малко ми дожаля за Егон Neutral FaceNeutral Face , за първи път Емон да го вида да напълни гащите както и Вагхар .. SunglassesSunglasses . Послепис : Нямаше го Портокаловото жиголо , още по голям кеф . SunglassesSunglasses
Емонд правилно си прецени силите - за Вегар е почти невъзможно да се справи с три-четири възрастни дракона, без да пострада сериозно, а леля е единствения свестен дракон на зелените. Имам едно усещане, че като се върне в чертога, Ларис ще го отнесе, задето е пропуснал такава новина.
Вуйчо Върми е сладур, а Силвъруинг е като домашна котка. Бе много френдли нещо ги докараха тези дракони. Сийсмоук и той се гуши в Адам.

# 482
В книгите за епизода.
Скрит текст:
В книгите многократно се споменава,че Кралицата е в двойка с Вермитор,затова така лесно прие Улф според мен,един вид и "миришеше" на него и търсеше как да полети пак с него.И в смърта му не го оставя.
Според мен не Ларис,а другият ще го отнесе дето си замълча за Адам и Морски дим.
Змията ще ги обяви за законни копелета и наследници,но по нататък,няма да казвам какво ще стане,ама предполагам се досещате.

# 483
В книгите за епизода.
Скрит текст:
В книгите многократно се споменава,че Кралицата е в двойка с Вермитор,затова така лесно прие Улф според мен,един вид и "миришеше" на него и търсеше как да полети пак с него.И в смърта му не го оставя.
Според мен не Ларис,а другият ще го отнесе дето си замълча за Адам и Морски дим.
Змията ще ги обяви за законни копелета и наследници,но по нататък,няма да казвам какво ще стане,ама предполагам се досещате.
"Кралицата"? Аз, доколкото зная, има само два дракона с такова прозвище: Мелис - Червената кралица на Ренис и Тесарион - Синята кралица на Дейрон, дето още не са го давали. Вермитор върви в комплект със Силвъруинг, ма може и нещо да бъркам.

# 484
... въпреки , че Ренира мисли за народа .

Мисли тя... Кой им е блокирал храната на тези хора от Чертога? Сигурно бобрите са си направили няколко бента в морето и затова хората гладуват и децата умират...

Скрит текст:

Емонд милия в това единствено здраво око телескоп има вграден, че да види ееееееей там три дракона готови да го посрещнат, та чак тогава да обърне баба ти обратно...  

Малкия Тъли беше върховен, за чичо не искам вече даже да говоря. Освен, че го осакатиха брутално този сезон, някак си успяха и да го загрозят (въпреки, че той си е доста специфичен от към лице, но аз си го обичам от други проекти от много отдавна, избутва го с харизма) Не може да ми кажеш, че за две години този човек толкова се е променил. Директно гримьорите да си събират багажа...

Няма място за сравнение даже...

На Алисънт една награда Майка на годината и да си ходи в гората с нея. Иначе целта на сцените с нея според мен - или вече започват да я изкарват луда/меланхолична и от сега да се затваря в стаята си докато всичко приключи, почти както е в книгата, или ще обърнат всичко наопаки и ще получи факс от кораба майка и ще започне да беснее.

Актрисата на Рейнира ме изнервя все повече и повече и направо не желая да и гледам ни монолозите, ни диалозите, ни цялата тази свръхкрива мимика, заедно със ей този

Нещо много се разфучах, съжалявам.

От хубавото - драконите Heart Вермитор закуси поне, дано е оставил малко за мама...
Адам ми харесва много, Корлис да си ги признава вече и двамата, че не мога да ги гледам такива тъжни и все опънати мирно пред него...
Визерис Broken Heart

Иначе меметата вече се леят на поразия

Какво по дяволите току-що излюпих...

Улф и Среброкрил 😆

Корлис в следващата серия се чуди как да обяснява защо Адам може да язди дракон....

Последна редакция: пн, 29 юли 2024, 23:12 от Drama Llama

# 485
Да за Среброкрила,драконката на добрата кралица Алисан говорех,добре че ме разбирате 🙈.

# 486
Да, но точно Ренира прати храна по лодките .

# 487
И? Тя им я спря, ама вместо да им я пусне обратно им подхвърли малко чушки. И не защото мисли за народа, а защото шефката на шпионите и каза - я дай малко да захраним хората, че иначе няма да имат сила да роптаят срещу Егон.
Чиста работа, мисли за народа Laughing

# 488
  • София
На мен пък тази сцена с младия Тъли нещо ми беше неубедителна.
Полетът на Улф - аз си помислих за момент, че е решил да мине с дракона на страната на зелените, но явно не е това.
Нещо целия сезон Деймън и присъствието му са ми нелогични, дразнещи и неудовлетворителени.

# 489
И? Тя им я спря, ама вместо да им я пусне обратно им подхвърли малко чушки. И не защото мисли за народа, а защото шефката на шпионите и каза - я дай малко да захраним хората, че иначе няма да имат сила да роптаят срещу Егон.
Чиста работа, мисли за народа Laughing
За народа в Кингс Ландинг да му мислят Алисънт и Егон - нали искаха короната и властта. Да поемат отговорността за изхранването на хората, не само на драконите им.

# 490
Като цяло ако си намалим очакванията и се абстрахираме от писания материал може да се гледа сериалчето. Най-дразнещото нещо е Д'Арсито - безизразна, безчувствена, безлична и безполова, но това са модните търсения.
Щом и харизматичния Мат Смит затриха тоз сезон обаче никак не е добре.

# 491
Тъкмо изгледах епизода, последните 5 минути направиха целия епизод.

Ренира е тооолкова заспала, че наистина е трудна за гледане. Все пак идеята за армията от копелета беше добра. Хареса ми как драконите си намериха ездачи.

Малко изпуснах обаче какво се случи с Рена? Защо беше изгонена от жената, при която бяха приютени тя и децата на Ренира?
Предполагам, че тя ще намери онзи дракон, който е изпепелил околията и ще се присъедини към армията на Ренира с него?

Беше ми жал за Егон, а Ларис е едно лукаво и противно същество. Писахме в предни коментари за злодея на сезона, за мен той е най-противен и злобен, не мога да го определя за хитър, че малко от малко да кажа поне нещо положително за него.

Хареса ми сцената с малкия Тъли, но щом Деймън изпадна пак в халюцинации ме изгубиха…

# 492
  • Somewhere far away
малко офф топик - но само при мен ли HBO е много бавно и бъгаво? докато цъкам из менютата или дори докато паузирам епизода или си насторйвам нещо по субтитрите е адски зле , при други апове не е така, та затова май проблема не е в моя телевизор

# 493
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Понеже светът две седмици е олимпиада, ето ги и героите от GOT като олимпийци,
някои добре са ги докарали признавам ги.
Скрит текст:

# 494
Тия новите ездачи за Ранира ли ще бият или някой ще иде в другия отбор 🤔

* Нямам пролем с МАХ-а.

Общи условия

Активация на акаунт