Студенти в Нидерландия - 22

• 54 789
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Миналата година им писахме, ето отговора:

Ясно!
Аз се регистрирах преди две години.
 И затова сега ни канят..  И съм си изтрила предишната комуникация, защото съм ги отписала като вариант.
Благодаря

# 31
  • София
Ами заслужава си при тях - мисля, че и помощ за наем можеше да се вземе, което означава едни 250 евро надолу.
Викаш, догодина да очаквам да ни поканят и нас Blush

# 32
Отложиха полета на дъщеря ми от Айндховен! Следващият на нормална цена е след седмица! Много съм нещастна! Дайте съвет, моля ви!

# 33
  • София
Как така? Моето се прибира утре. 😱

# 34
  • София
И на моя син го отложиха, гледа за Солун, има утре полет и аз това гледам сега наоколо какво може, не ни се беше случвало.
Слънчева, днешният на Райън са отложили, утре ще ок
Това което гледам е в диапазон 499 лв. на 5 юли, има на 4 юли Амстердам 710 лв.... Близки летища до Айндховен насам - дайте идеи моля!

# 35
  • София
Добре де, какво значи "отложен", това е canceled полет, нали? Авиокомпанията какво казва?

# 36
Отложен или отменен? Не ви ли предлагат обяснение, замяна или е директно връщане на пари?

# 37
  • София
Ужас! Моето лети с Wizz, дано всичко е наред.
А каква е причината? Ох, много неприятно. Ако има места за следващи полети, не могат ли да презаверят?

Вижте летища в Германия, до които летят нискотарифните.
Също така с някоя от авиокомпаниите някои деца летят до Белград, но не знам с Райън/Уиз или с друга нискотарифна беше..

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 22:19 от Слънчевата

# 38
  • София
На летището са и се разправят сега, май има опция за Солун, дано стане, оттам ще се придвижи някак.

# 39
Имаше полет и през Скопие. Мисля, че някои деца бяха пътували така. Вижте и през Брюксел

# 40
  • София
Стискам палци! Някой има ли нужда от нещо? Колко деца са? Летището май затваря през ноща...

# 41
  • Бургас
Моят студент се прибра в понеделник вечер с полета Айндховен-Варна на Уиз, имаше само 30 мин закъснение, сега почваме да търсим билет наобратно за средата-края на август и като гледам хич не са евтини

# 42
Здравейте, можи би съм пропуснала темата за здравните осигуровки през летните месеци.

# 43
Декларация се подава и се дължат осигуровки само за месеците межу 12 клас и 1ви курс. След това на база занесените бележки в НАП здравните осигуровки се покриват за една календарна година - от 1 септември до 31 август. И после пак се носи бележка и пак се покрива. И така докато учи до 26г. С две думи - след първи курс не се дължи нищо.

# 44
Благодаря ти, червенокоска , трябва да издадеш наръчник за студентите в Нидерландия, намираш време на всеки да отговориш .Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт