Сериозен ли е или не, как да разбера ?

• 8 383
  • 178
  •   1
Отговори
# 90
Абуто.

Тя, жената, търси красив атлетичен мъж, който е надарен и изпълнява добре желанията си в леглото някакъв страстен любовник, хамелеон.

Е точно де. Петима мъже, значи. Ама има риск да се получи застъпване на смените.

# 91
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Естествено,че никак не е гот да си сингъл мамс. Ставаш прекалено оправна и силна и така отблъскваш уж силния пол.
Щото такъв почти няма вече.
И за какво ми е ерген, дето да мачкаме чаршафите само и той да се изживява като супергерой?
Трябва ми мъж, който да поеме част от моето бреме, да изпия една чаша вино с него и да си позволя да заспя.
Има такива мъже все още и слава богу.
Аз моят го изгубих с вечната ми инатливост, все да е на моето.
Човекът обичаше и мен и детето ми, аз обикнах дъщеря му. Не е невъзможно.
Но... пусто не умея да съм слаба, да чакам някой да се сети какво искам.
Това е резултатът от самотното ми родителство, от склонността на млади години да си падам по лоши момчета.
С годините улягаш и се променяш донякъде.
Но характерът си не можеш да промениш.
Бил си предаден веднъж и всеки следващ го отнася.
Нямам против силни жени, точно обратното, тъкмо няма да мрънка за щяло и нещяло, а ще действа.
Супер за чашата с вино и компанията, но защо да поема твоето бреме?
Зависи за какво говорим. Ако е от ежедневния бит след като влезете в съжителство, и започнете да споделяте и обединявате време и ресурси, телесни течности, е едно.
Но твои ангажименти, в повечето случаи се разбира финансови и обгрижване, не виждам защо да го прави.
Всеки преди запознанството е имал дейности, които не касаят и не трябва да товарят другия.
Ти какво предлагаш на такъв мъж, ако приемем, че готвенето на тристепенно меню и креватните изпълнения ще са според вкуса и напасната сексуалност и либидо?
Иначе добре си осъзнала, че трябва да се пречупиш, обръгнеш, преодолееш инат, цупливост, да не си ботор.

По бегли спомени пчелата Мая май беше от малко градче или село, със съответния манталитет, извинявам се, ако бъркам.
Та, в реда на мисли, четейки я си е напълно самодостатъчна и мъж не й трябва.
Да не споменавам претенциите и отношението.
За атлетичен пич, не да я обиждам, ама не знам как би се класирала и защо да се захваща с нея.
Не, че я знам, или познавам, така си мисля. Ако греша, да каже какво предлага.

# 92
Скрит текст:
Естествено,че никак не е гот да си сингъл мамс. Ставаш прекалено оправна и силна и така отблъскваш уж силния пол.
Щото такъв почти няма вече.
И за какво ми е ерген, дето да мачкаме чаршафите само и той да се изживява като супергерой?
Трябва ми мъж, който да поеме част от моето бреме, да изпия една чаша вино с него и да си позволя да заспя.
Има такива мъже все още и слава богу.
Аз моят го изгубих с вечната ми инатливост, все да е на моето.
Човекът обичаше и мен и детето ми, аз обикнах дъщеря му. Не е невъзможно.
Но... пусто не умея да съм слаба, да чакам някой да се сети какво искам.
Това е резултатът от самотното ми родителство, от склонността на млади години да си падам по лоши момчета.
С годините улягаш и се променяш донякъде.
Но характерът си не можеш да промениш.
Бил си предаден веднъж и всеки следващ го отнася.
Нямам против силни жени, точно обратното, тъкмо няма да мрънка за щяло и нещяло, а ще действа.
Супер за чашата с вино и компанията, но защо да поема твоето бреме?
Зависи за какво говорим. Ако е от ежедневния бит след като влезете в съжителство, и започнете да споделяте и обединявате време и ресурси, телесни течности, е едно.
Но твои ангажименти, в повечето случаи се разбира финансови и обгрижване, не виждам защо да го прави.
Всеки преди запознанството е имал дейности, които не касаят и не трябва да товарят другия.
Ти какво предлагаш на такъв мъж, ако приемем, че готвенето на тристепенно меню и креватните изпълнения ще са според вкуса и напасната сексуалност и либидо?
Иначе добре си осъзнала, че трябва да се пречупиш, обръгнеш, преодолееш инат, цупливост, да не си ботор.

По бегли спомени пчелата Мая май беше от малко градче или село, със съответния манталитет, извинявам се, ако бъркам.
Та, в реда на мисли, четейки я си е напълно самодостатъчна и мъж не й трябва.
Да не споменавам претенциите и отношението.
За атлетичен пич, не да я обиждам, ама не знам как би се класирала и защо да се захваща с нея.
Не, че я знам, или познавам, така си мисля. Ако греша, да каже какво предлага.
Въобще не става дума за финанси.Никой не е длъжен да издържа мен или детето ми.Аз работя на две места, проблемът си е мой.
Говоря за човек,който и в мълчанието ми да ме разбира, да си споделяме взаимно и тревоги и радости. За чисто духовна връзка говоря.
Всичко е взаимно, жестовете един към друг трябва да идват съвсем естествено.

# 93
  • София
Абуто.

Тя, жената, търси красив атлетичен мъж, който е надарен и изпълнява добре желанията си в леглото някакъв страстен любовник, хамелеон.

Е точно де. Петима мъже, значи. Ама има риск да се получи застъпване на смените.

Ако за тези неща са нужни петима мъже, си представям за сериозни отношения колко ще стигнат, защото това са изискванията за секс бъди. Един мъж само едно качество ли може да има? И какво искат мъжете от жените, като само толкова могат да предложат? Малко нерезонно е изобщо да имаш изисквания при толкова бедни възможности.

# 94
Само да не търси нежни, разбиращи и чувствителни мъже, че обикновено тези вече си имат мъже

# 95
А, не се притеснявай. Аз в класации не участвам. Пък и нали съм в Прованса, нямаме такива модерни неща у на'що село Joy

# 96
Не е лошо на село, но за оня с големия капацитет в петък вечер не знам как ще стане.
Графика е запълнен чак до Сирни Заговезни догодина. Дето вика колегата - там си има ред, колежките чакат по 14-15 години, чукнаха вече 45 и ако се вредят за някой вторник викат ура.

# 97
Бре много загриженост.
Не се кахъри толкоз.
Ще ми се подреди всичко Sunglasses

# 98
  • София
Секси пич, с който да се прави секс всеки вторник? Това се намира лесно.
Въпросът е, че това не влиза в категория "сериозни".

# 99
За вторник може, ама за петък по-трудно ще се вреди.
То едно време на село в ТКЗС-то слагаха табела "В петък бика не е*е", защото за събота трябва да събира сили (водят крави и от други села). Та и на тоя с големия капацитет сигурно ще е подобен графика, ако е известен в региона.

# 100
Е, добре, че не сме крави и си гледаме само своя график.

# 101
  • София
Между другото, в този форум открих формулата за събота вечер и още твърдя, че е вярна. Ако един мъж е с теб в събота вечер, нещата са сериозни.
В контекста на разведени с деца - това важи още повече. Тъй като всеки може да се измъкне с "в събота съм с детето".

# 102
  • Out of the Mix
Хубаво, камъчка, всичко е чудесно. Simple Smile
Много трудно се среща такъв партньор.
Работейки на 2 места, за да издържаш себе си и детето, и всичките отговорности и грижи от всякакво естество, не знам как биха ти оставали сили за връзка с всичките й нюанси, защото мъжът си иска своето, особено "мечтаният".
Дори да приемем, че би те отменял в домакинство, задачи и т.н., то той самият не трябва да е с твоят режим от сутрин до вечер. Мисълта ми е, че след една възраст трудно се съчетава всичко и повечето си остават сами с детето.

Не ми отговори какво би му предложила на "мечтания"?
Разбрах за виното, духовното...няма лошо.

# 103
Хубаво, камъчка, всичко е чудесно. Simple Smile
Много трудно се среща такъв партньор.
Работейки на 2 места, за да издържаш себе си и детето, и всичките отговорности и грижи от всякакво естество, не знам как биха ти оставали сили за връзка с всичките й нюанси, защото мъжът си иска своето, особено "мечтаният".
Дори да приемем, че би те отменял в домакинство, задачи и т.н., то той самият не трябва да е с твоят режим от сутрин до вечер. Мисълта ми е, че след една възраст трудно се съчетава всичко и повечето си остават сами с детето.

Не ми отговори какво би му предложила на "мечтания"?
Разбрах за виното, духовното...няма лошо.

Много неща мога да предложа. Любов, подкрепа, рамо на което да се облегне.
Хубавият секс и кулинарните ми умения са щипката сол.
Пак повтарям ,имала съм връзки. Детето е самостоятелно, майка ми помага, излизам и на ресторант и на дискотека, все още. Не съм мъченица все пак. Събота и неделя също излизам и ме канят, да не повярваш.И с преспиване мога да остана.
Мога да предложа много неща.
Иначе съм учител, изкарвам си допълнително като чистя апартаменти. Шофирам, постоянно съм в движение. Ако не съм под пара, не съм аз.
Затова този мъж, който би ме изтърпял, трябва да се надгражда постоянно.
А и не съм Мис Крокодил Laughing

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 20:14 от камъчка

# 104
Камъчка. Браво, вие сте достойна жена за пример, имате моето уважение.

И аз трябва да работя на две места, но го правя заради хобито си - обичам да тренирам с тежести, за да поддържам добра форма. Но за тази цел ми трябва скъпа химия и добра храна, това не става само с тренировки във фитнеса, трябва да си инжектирам тестостерон енантат, дека и т.н..  Два пъти седмично си инжектирам дадения препарат понеделник тестостерон, вторник дека, мисля да добавя още един тренболон например. Smiley

Общи условия

Активация на акаунт