Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 82 (м. юли и м. август)

• 60 270
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 395
В сайта им.
Чакай да видя дали нямам скрийншот на поръчката.

Ей го, снимах, защото ми се видя нещо подозрително. Но се обадиха в първия работен ден и във вторник беше в Спиди.

# 1 396
предполагам, че в https://swansonvitamins.bg/
аз също поръчвам от време на време от тях

# 1 397
Зеленото кафе е на голяма промоция обаче.
На мен не ми трябва.
Ама ще наблюдавам и аз сайта им.

# 1 398
Бе щом е подарък, добре е Grinning Ама си шемет и ти иначе... Grinning
Зелено кафе не разбрах за какво го пиеш ама помня че преди години беше много нашумяло. То за отслабване, то за 101 неща полезно било, незнамсикакво. Абе... "за трипер, нерви и сърце", както беше рекъл поетът в една поема дето не е за пред хора Joy Бях си взела да го пробвам, аз направо кафе си бях купила да си го варя и пия.
Недейте, това нещо хич не е вкусно. Май не можах да се насиля да изпия и един пакет, та нито отслабнах, нито болежки ми минаха, нито станах безсмъртна Grinning

# 1 399
Нати, взех го, защото видях намалението. И веднагически реших, че много ми трябва 😃, че ще ме държи в актив, за да намаля броя кафета.
А искам да намаля пък кафетата, защото слушах една сутрин някакъв доктор по тв, дето каза, че от много кафе се оглупява. А аз вече така се чувствам, напоследък страшни фалове правя. От кафето ще да е. Та сега жуля капсули " да ми дойде акъла" 🤣. С две думи.

# 1 400
Ох, Таис, много ме разсмиваш, обичам те Grinning

# 1 401
  • на острова на мечтите
Долче заради мен се покри 😚 Не бой се мила, тръгнахме си в петък и няма да ти се стоваря за парче торта 🍰
Днес сме я Любляна. Много красота, много чисто и оживено. Свършват ни пътешествията и ще се стягам пак да влизам я правия път.

Такйс, недей така с кафето бе! Аз по пет пия на ден! Уплаших се!
Хайде по леглата че утре обикаляме града и после тръгваме да си прибираме пилето. Мъчно ми е за него. Той май не приритва за нас. Намерил си годеница. Баба штЪ ма прай.
Долче, шегувам се, разбира се 😘

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 15:15 от danilu

# 1 402
Тя май редовно се загубва така от време на време от темата, то и трудно се наваксва като е толкова оживено. То стига 2 дена да не надникнеш и после трябва специално време да отделиш че да стигнеш до края Grinning

# 1 403
Бърз отчет от мен - за днес фаст + 18 км преход (според приложението на гривната) Алеко-Физкултурник-Железница.
Скрит текст:
Качила съм 2 кг за предния месец и съм заподозряла колагена - някой с подобни наблюдения Thinking

# 1 404
Едва ли да е от него, ти не вярвам някакъв подсладен да вземаш.

# 1 405
Аз го пия, ще го свърша тези дни, но не съм забелязала такъв ефект.
То не че нямах леко наддаване, ама поради съвсем други фактори Grinning

# 1 406
Снимах страниците с обясненията за инсулина и по какви механизми допринася за високо кръвно налягане, от книгата на Бенджамин Бикман. 2020та година е издадена, мисля, но те точно тези неща не мисля че от тогава се е променило виждането кое как е. Остава да видим дали ще успея да ги кача че по едно време форумът пак се запъваше на снимки. На английски я имам обаче, иначе мисля че е издавана и на български език. Ако трябва нещо да се преведе ако не е ясно, ще помагам.
Скрит текст:
Корицата:

Обясненията, снимала съм само тези които имат връзка със солта, че основно това дискутирахме тия дни

# 1 407
Чета ви аз тука за колагена и понеже днес поръчвам магнезий, че ми свършва, и гледам колагена.
Мисля да пробвам тоя, някой пие ли го:
https://www.forlife.bg/produkt/collagen

# 1 408
6г на ден не са ли малко или ти по повече мислиш да вземаш?
На мен друго ми е странно, то не само на този продукт де ами и по принцип.
Изрично пише на гладно, да няма друга храна и т.н. за някое време.
И после пише да си го разтвориш във вода, кафе или сок или друго каквото ти харесва Grinning Е сокът или пък някой ако реши я в мляко, я друго подобно, това как се връзва с приема на гладно? Нещо явно ми убягва.

Ясно ми е че ти няма точно сок да грабнеш, не е в това въпросът. Чудя се понеже масово и на места много настоятелно съветват на празен стомах да е колагенът, даже и кафето пречи според някои, макар че никой не можа да ми обясни с какво.

# 1 409
Ами явно за някои на гладно означава да не са ЯЛИ, ама млякото нали се пие...Satisfied
Аз ги харесвам продуктите на тия, най-редовно поръчвам всичко оттам.
Което не пречи да съм се карала с тях на страницата им у фейса де, по повод за неква добавка за "сваляне на холестерола". Леле, като им написах един отровен коментар. И те - ама как, високият холестерол причинява...бла бла бла... заученото стихотворение. Викам - аз разбирам, че искате да сте маркетингови, ама я да си опресните малко знанията Nerd. Стоварих им няколко линка. Поне бяха любезни - благодариха и "ще се запознаем с интересните материали" Joy

Общи условия

Активация на акаунт