Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 82 (м. юли и м. август)

• 60 277
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 380
Ако се е вдигнал що-годе нормално ще се върне на втория час близо до изходния. Ако е отишъл до небето на първия час много ясно че няма как да стане това. Някои лекари явно по това преценяват.
Иначе и в заглавната публикация ги имаше тия неща, не ми се рови от телефона но мисля че беше до 5 пъти повишаване на първия час спрямо на гладно и ако правилно помня 3 пъти на втория.
И пак вероятно има и там леко различни мнения та зависи от източника.
Аз нали писах как се чесах по главата наскоро, от години чета как инсулин над 5 на гладно вече говори че се отива към ИР. И излиза мистър Бикман и казва - а, даже не над 5 ами и над 3, по последни данни, човекът е професор в тази област та ще да е запознат с новостите. Още не съм сигурна какво да мисля за това, че то ако гоним 3 значи здрав човек почти няма...

# 1 381
https://www.youtube.com/watch?v=rSIm5A9_Vj0&t=570s

За задържане на вода, връзката с инсулин, хормони. Интересно е.

# 1 382
Тоя младеж не ми е бил в полезрението преди да дадеш линка миналия ден, обаче все повече го харесвам Grinning
На който му е проблем да чете или слуша на английски, биха му свършили хубава работа тия клипчета.
Връзката между инсулин и задържане на натрий и друг път сме я коментирали но май по-скоро бегло, а и то едно ли е...

# 1 383
Натка, това ти ли си?

# 1 384
Гущер, 100% е Нати Joy

Нати, симпатяга ми е. Макар че гледах клип в който и не приказва много вярни неща, но пак си дзяпам на моменти.
Ето сега стигнах до там където казва, че и липсата на сол може да доведе до задържане на вода.
Тялото просто не ще да губи повече електролити и затова задържа.

# 1 385
Ехе, Елорка, ама толкова навреме го изслушах тоз младеж, че ми олекна на душата.
От няколко дни варирам кило и половина нагоре- надолу, и от вчера взех да пия зелено кафе на капсули. И днес съм само на 200 гр зелена салата и 200 гр.....кюфтета 🤣. И 14 000 крачки. Сега ми свирят ушаците от глад, но съм непреклонна.
Нати, четох те в друга тема да пишеш за водата със сол и да ти опонират медицински лица.
Ако това клипче не е отпреди 3 години, щях да заподозра младежа в плагиатство 😄.
Добре ги реди, ама аз ще си се меря всяка сутрин, нека приказва той, че веднъж седмично било добре.

# 1 386
Сладурче е, аз съм си запазила и други негови клипове да видя.

Аз понякога не се меря.
Вече ми е писнало. Иначе на работата на големия кантар се меря.
Мъжете в склада ме питат - какво става колежке, напълняла ли си Joy
Понякога викам, че съм отслабнала, а като съм напълняла викам - мани, мани, страшно е, ще има рестрикции Joy
Хилят се.

# 1 387
Хахахаха, кюфтетата по-нагоре спират, не да слизат в колената Grinning
Тайс, тия неща не са от сега, не са и от преди 3 години, младежът не казва някакви велики тайни в клипчето. Нито пък аз да съм написала такива в някоя друга тема. То и тук е ставало дума, из някоя от всичките теми че те станаха много.
Чак да ми опонира някой не съм видяла, имаше тия дни пак някой дето рече Ама как тъй сол и защо, то има готови прахчета?? Еми не ща пък готови прахчета, много благодаря - скъпи са и имат в тях и неща дето не ги искам. Нито пък имаше какво да добави потребителката, защото те нещата са си така, особено за някой на режим като нашия. С медицинското образовяние трябва да е наясно с това, направила ми е впечатление на умна жена.
За в общия случай когато се ядат много въглехидрати, се задържа вода и от тях, и косвено и още натрий от инсулина. Обаче солта виновна, видиш ли. За това дето захарта го върши Grinning
Елора, не съм му гледала други, освен този и дето преди няколко дни линкна пак за нещо дето дискутирахме тук. Може и аз да не се съглася с нещо, ама то и за повечето неща има по повече от едно мнение кое колко и как е. Да не говорим че информация от преди няколко години може и вече да не е напълно актуална, науката се развива. Пък и да си призная, по-рядко търся на български източници и вероятно затова не съм попадала на този канал. Те ще са преведени пак от английски, най-много и в превода да се позагуби нещо ако не е добър, не печеля нищо от това. Аз нещата дето съм насъбрала няма кога да изчета и изгледам, та за момента и не ровя за нови канали Grinning И на Барбара О`Нийл съм се заканила, ами не мога да стигна до нея, тя също има интересни виждания. И тя също препоръчва да се взема сол с водата, между другото Grinning

# 1 388
Барбара не рекламираше ли веганство?
Аз затова не съм я почнала.

Инача на този едно видео имаше ,където критикуваше изказвания на Клашъра относно негово видео за вредните храни.
Та същия господин се изказваше доста ласкаво за захарите. Гледам му видеата, все човек може да научи нещо, но си имам едно наум, че май няма пълноценна информация.

# 1 389
Аз само тук-там съм попадала на нейни неща, вярно че хвалеше бобови и прочие но не съм се заглеждала дали чак само на растителни храни набляга. Аз на каквото попаднах бяха неща които ми се видяхам много резонни, както това за солта и че само с гола вОда не можеш се хидратира. Покрай други неща ми излизат чат-пат като предложения понеже са свързани с по нещо, не съм ровила много. Но пък ми е направила достатъчно впечатление че да искам и повече да видя/чуя от нея.
Някой спомена че има нейни книги наскоро, май Долче да беше, ама кой знае дали е успяла и тя да стигне и до тях.

# 1 390
Нати, реших да започвам пак да си правя кефир. Имам в камерата.
На теб колко дни ги трябваха, за да " възбудиш" гъбата 😉

# 1 391
Хм, може и към седмица да отиде, не помня с точност. Първите дни слагах по малко мляко, колкото да се каже там че има и да са покрити хайванчетата. Те и без това  кефир не правят още и това нещо го изхвърлях. След някой и друг ден (сменях го всеки ден) започва да мирише на дрожди, като мая за хляб малко. След още някой, като поизчезне и тая миризма, може да пробваш на вкус как е.
В Канада си бях примъкнала изсушени че дълго пътуване а и из самолетите по-безпроблемно, пак към седмица ми отиде да почнат да правят кефир като хората.

# 1 392
Ей, Долче липсва. Запиляла се е.
Долче, къде си? Дай някоя торта да оплакнем очи.

# 1 393
Ето ти полезности 🤣

Значи, поръчам си аз магданоз. Гледам, зеленото кафе на 50 процента намалено. Да не изпусна далаверата. Бам. После изчетох цялата тема във форума, че е ала- бала. Аз уж да намалявам кафетата с него. Ще видим какво ще стане за месец.
И гледам после У плика, 3 неща 😳😳😳. Слагам цаките, чета бИлЯжката. Две са таксувани. Ега, грешката. Разсъждавам сложно, тия нещо са объркали. А не виждам, че отзад на етикета пише free gift 🤣.
Хора, предупреждавайте за тези жестове, защото вдигам инсулина и качвам кила от задържана вода, ааааа.
Кверцетин- подарък.

# 1 394
Е, неее, честитоооо.
Къде е таз промоция Таис?

Общи условия

Активация на акаунт