Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 82 (м. юли и м. август)

• 57 749
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 15
Елора, зло да те забрави! Весело изкарване ти желая и дано скоро да се приключват и тия проблеми дето лекуваш сега.

Храна отчитате, а Натка пак не ще да яде... Ей така чак не съм бивала май. Нощес не можах да спя хич, така и не ми се доспа цяла нощ. На една котешка дрямка карам днес, колкото да не съм без хич. Очаквах да ям като ламя, недоспиването обикновено ме кара да търся храна. Пълни глупости, до тук съм на едно кафе и вода с по щипка сол в шишето. За храна още се ослушвам, ще го пиша фаст както е тръгнало, поне да не съм капО Grinning В началото на цикъла съм, ще го отдам на това, тогава фастовете са по-лесни наистина.
Аз си се канех за по-дълъг от ежедневното интервално хранене, ама не ми беше точно такъв планът и сигурно няма да направя много над примерно 20 часа. А ако успея утре и вдругиден да се наям добре, ще пробвам по-дълъг вече.

# 16
Честит рожден ден и от мен!

Втора тема изчитам, но не смея да пиша. 😀 Престраших се и имам един въпрос. Обмислям да започна кето, но нещо не мога да се ориентирам как да го организирам и как да следя изобщо кое колко грама е и т.н. Замислям се дали да не е само ниско въглехидратен, без да е кето…

Страхотни сте всички и ми е много приятно да ви чета! Simple Smile

# 17
Има приложение MyFitnessPal, там може да въвеждаш всичко.

# 18
Ако ти е трудно да се ориентираш може би наистина отначало въвеждай в някой калкулатор пък. А и нищо не пречи и да не се мяташ на досущ кето от раз, това можеш да го промениш по всяко време. Под нисковъглехидратно се надявам че имаш предвид ВМНВ а не нещо от сорта на Дюкан.

# 19
  • на острова на мечтите

Нещо като пица, но не съвсем по рецепта с тиквички, настъргана моцарела и две яйца. Остана за вечеря.
В събота купих на пазара гъби shitake. Направих ги една част мариновани, а другата на тиган. ММ хареса маринованите. Странно, че хареса и рулото от тиквички с авокадо, което той не яде🤣, сьомга и крема сирене Филаделфия 🤔😁
Натка, ❤️ как така не ти се яде? Днес правих и чушки, ако искаш, идвай😂☺️
Снощи и аз спах малко. Събудих с с болки в цялото тяло. Много гадно.

# 20
Щом е за чушките, ида!!!
Ей тогава вече ще стана фиданка, хич да не е Joy
С жегите си го обяснявам основно това моето, както и с това че и ядове си имам на главата, че и движението ми е минимално напоследък и то така сякаш нищо не ми е наред... Като седна да ям, си ям иначе. Но през повечето време сакаш не ми е приоритет. Резерви си имам де, няма са се свърша, а съм предостатъчно адаптирана да карам и на запаси. От гореописаното и без това дрехите ми стоят по-тесни. Ама ми е странно такова, аз по принцип апетит не губя много много.
Ще мине и това, няма опасност да спра да хвърлям сянка Grinning

# 21
  • В центъра на моретата
Да се отчета и аз с едно руло от тиквички с авокадо яйце и доста копър. Плънката ми беше малко крема сирене и песто от магданоз и копър.
Вечерята печени пилешки крила в мултикукъра и салата от зеле.

# 22
Елора никаква я няма цял ден. Сигурно развратничи с торти! Simple Smile

Натка, за хвърлянето на голяма сянка не се притеснявай толкова. Я виж какви сенки хвърлят Трите грации:

# 23
Ама много съм грациозна, направо щяха всички да си ми завиждат, ами в грешната епоха съм родена...
Макар че пък като гледам по света и какви миски си избират, една такава направо е колкото две грации като мене Joy Имам съмнения за 2 и половина даже, ама да не обиждам момичето така...

А на Елора ѝ се води и ѝ се пада днес, дано да ѝ е просветнало малко че нали се оплакваше лекарствата как я скапват, да разбере и тя че има празник

# 24
Благодаря на всички. На работа съм, затуй ме няма.
И не развратнича за съжаление.
Заради стомаха. А и нямах време да поръчвам тортата. Тоест имаше ,просто нямах кога да ходя да я взема.. Скоро ще я поръчам да попалувам и аз.

Иначе от тия аб напълнях бре хора, напълнях.
Но ще се оправя. 2-3 кила мисля.

# 25
Честит рожден ден, Елора! Бъди здрава и благословена!

# 26
  • В центъра на моретата
Дали е от антибиотиците, Елора? Че те даже убиват апетита. Може би от някакви други лекарства.

# 27
Ще видим.
На мен апетита трудно може да ми го убие нещо. Даже и при болки в корема Joy

# 28
  • В центъра на моретата
Понеже сме големи фенове на азиатската кухня, но при този режим не е актуална вече, та импровизирах инцидентно с кето суши:

# 29
  • Dublin
Аз ви черпя с конджак лазаня.
От сумати време ми се ядеше, та днес и дойде времето.
Рецептата малко си я понатамъних, но стана горе-долу.

Общи условия

Активация на акаунт