Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 82 (м. юли и м. август)

• 57 768
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 500
  • На брега на реката
Аз пък, под 5 не съм виждала още. Единствано ако съм се боцнала , като се прибера от работа, ама то е около 5 часа след храна и тогава съм виждала 4,3.
Не го и правя повече, а беше за проба просто, ама то какво показва?!
При мен проблем е сутрин.

# 1 501
Пия са кафе, понякога чисто,  понякога добавам кокосово масло или мляко.

ако пиеш чисто и ако пиеш с масло, скокът би трябвало да е различен - с масло да е нисък или да го няма изобщо

# 1 502
  • На брега на реката
Пак има скок, Бубанка. Слагала съм и кокосово и краве и какаово, пак скача и затова си мисля, че няма да е от кафето, а ппосто организма ми е така, към този момент.

# 1 503
Честит празник на всички празнуващи днес! Бъдете здрави Nature High Brightness
За да не е спам - днес ще се глезя, че имам двоен празник на детето - хем е Александър, хем има рожден ден Birthday
Обсъждате кафето - за него мога да добавя, че когато пия повече от едно сутрин съм забелязала, че горещите вълни се засилват. Същото се случва при често ядене на млечни (кашкавал, сирене, кисело мляко) и затова са почти изключени от менюто. Кафето обаче си го обичам и се случва да му изтърва края Blush

# 1 504

Аз си чакам рецептата на първа страница за бялата торта 🍰
Ето кой не е чел първия пост до долу. Joy

https://bg-mam.ma/p/1372997/43637556

# 1 505
Беки, жив и здрав да ти е двойно Grinning

# 1 506
Тази вечер развратничих с цели две парчета сладкиш:

Ама ко да съ прай, Гущера има имен ден. Simple Smile

# 1 507
  • на острова на мечтите
Ами четох го първият пост,ама пустото ЕГН... Нямам продуктите, утре ще купя каквото е необходимо. Благодаря🤗🍰И да ти е вкусно.
Честит празник на всички празнуващи 💗
Днес салата от цикория и домати и хамбургер.

# 1 508
Ой, верноооо. Честит имен ден Гущерчо, желая ти много здраве, щастие и любов да ти се стовари на главицата Grinning

# 1 509
Честит имен ден и от мен! Щом е за такъв личен повод, не е страшно... макар че ако си Александър, вие имате по повече от веднъж в годината Joy

Аз съм лесна, моят имен ден не е популярен и освен семейството ми и бившия ми, никой друг не се сети за мен, камо ли да се натиска да празнува Grinning Аз съответно си опекох едни пилешки кълки, направих си салатка и даже и бира не си отворих ей така за празника. Ако се оплача от главоболие - да знаете че ми расте ореол сигурно Joy

# 1 510
Той и моя стана популярен последните години. Това име стана модно отскоро. Когато бях млад никой не ми го е честитил. Simple Smile Дъщеря ми празнува другия, че да черпи в детската градина едно време.

Честит ви празник, Беки! Живи и здрави! Grinning

# 1 511
Този Наско от Нутризнание канала в тубата е бил 140 кг Open Mouth
Браво на него, браво.

# 1 512
В тая тема не се плашим от такива работи, като знаеш и ние повечето с какви габарити сме влезли тук Grinning А пък я ни виж сега - кой слаб, кой не толкова, ама всичко живо скокливо и засмяно, по възможност и с кюфте в ръка Grinning

Резил с резила, да ви кажа да се посмеете и вие. По повод скорошния имен ден, леля ми ми праща малка сума пари и ми заръчва да си избера аз подарък вместо тя да ми купела някоя глупост. Аз друго не измислих, ами взех че кантар си поръчах! Розов, ЖДНБ! Joy Още не е пристигнал да го видя на живо и вече умирам от смях като се сетя Grinning Ама нищо де, смехът е здраве, затова ви казвам - да се посмеете и вие с мен.
За чий ми е това нещо, като цял живот си живях добре и без да имам, ама явно в някакво умопомрачение реших това да е подаръкът. А дори алкохол не съм пила! Grinning Поне да имаха жълти... пък те някакво скучно бяло и розово.
Нейсе, иначе пък някакъв умен, ще го видим какво ще ме налъже като го яхна Grinning То ясно че първо ще се прекръстя и ще плюя в пазвата, като гледам в огледалото как съм се разхубавила... сигур и светена вода ще искам да му ръсна на това нещо. Joy Ей тогава вече ще си сипя едно, усещам аз Grinning Ама пусто любопитство, той от тия дето ти пускат там малко ток и смятат какво смятат уж проценти мазнини, кокали и прочие.
По повод на всичката тая хубост, си поръчах и едни ластици де, да се чекна там и с тях като ми дойде музата и като ми омръзне да стискам пеперудката че с нея не станахме големи приятелки. И от тях нямаха жълти, пълна скука ви казвам...

Я си признайте кой беше купувал от гривните против гадене, че не запомних, помня само че тук в темата става дума. Вършат ли работа тия неща и трябва ли и на двете ръце да се сложат или става и само на едната? Че в пратката с това розово недоразумение пътуват и две такива, ама кой знае кога ще ги пробвам.

# 1 513
Е, Нати, честито! Той Кантарев е неумолим, не е най- добрият приятел на човека, но си е необходимо зло. Леля ти ще бъде очарована 🤣.
Гущер, честит да си и да си носиш олекотен името !
На Беки прекрасното момче и то, и майка му, дето го е отгледала и възпитала 🫠😍.
 Елорка, той младежът явно е чел и дебелите книги, за да заслабне. Браво на него.

Някой пил ли е зелено кафе на капсули?
Само беля си взех с него, все едно са ми малко другите добавки. Конвенционалното кафе още ми е в същата дозировка, а от зеленото само се препотявам от време на време, друг ефект няма

# 1 514
А, тя леля ми най-много на снимка да го види, още не съм я уведомила какво ми е подарила. А и от двете ни тя харесва розовото, а аз не Grinning Кантарите и тя не ги обича, от колко години й трия сол че тя е с диабет, още от като беше "само" с преддиабет и ходеше с бонбони по джобовете да не й паднела захарта...
Какъв ти най-добър приятел, усещам че ще има аз да лая по него Joy Ама изглежда че имам нужда от ритник... пардон, мотивация исках да напиша. Дано поне за това да послужи.
Зеленото кафе си има кофеин мисля, аз помня че като си бях взела, си го правех вместо нормалното, а не плюс него. То и затова го зарязах де, не стига че е гадно ами и по-малко от хубавота, ама ха.

Общи условия

Активация на акаунт