Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 82 (м. юли и м. август)

• 57 768
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 515
На капсули не съм го пил. Преди години беше модно и се мъчих да го пия както си се прави кафе. Една мътна, съмнителна отвара беше и по спомен киселееше. Не отслабнах грам от него. Мошенгия беше, а и сега предполагам. То и доста хранителни добавки са си измама. Помните ли по едно време, на Милко Тошков шишенцата, които се оказаха талк и талаш?

# 1 516
Таисче, душо, спри да купуваш някакви неща от които нямаш много нужда.
И аз бях залитнала така, но и имах драми.
Но вече мисля, дали наистина имам нужда от това.

А от зеленото на прах още имам, то го пия рядко на работа. Все ще го изпия.

# 1 517
На моето в състава пише, че е без кофеин, но очаквах няках да стана като Батман, или някой друг супергерой, а нищо подобно не се случва.

Гущер, аз първо го поръчах, а после намерих една тема в бг мамма от 32 страници от 2013 година. Викам ухаааа, е сега ще се ограмотя и зарадвам. А то половината пили някакъв разтвор такъв гаден, другата половина пишат " започвам" 😃. И това , цяла тема 🤣

Елорка, няма как да не го изпия, само за месец е.
Пък, може да стане нещо прекрасно и неочаквано .
Сутрин пия гълток магданоз и 1 капсула зелено кафе. След обяда пия омега, Д, второ зелено кафе и вит. Ц. И един гълток мст.

Вечер ми е магнезият . И втори гълток магданоз. Множко ми идват , а като ходя до офиса, и пропускам

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 21:50 от tays

# 1 518
Гущерандър, честит да си! Здраве, секс и плочки на корема! Trollface
Честито и на Беки! На сина й пожелавам здраве, секс, секс, секс и плочки на корема! Живи, здрави и благословени да са семействата ви! Purple Heart
Аз последните дни леко развратничих с шоколад и ядки, защото поради принудително ядене веднъж на ден, много олабих. Паднах под минимума си тегло и реших, че сега ми се е паднало да се поглезя. Ми много убуу ми дойде Yum Днес взех от любимото ми пловдивско Лекси някаква пилешка кълцаница в було, която се оказа много вкусна.

# 1 519
Това зелено кафе, не си е работа то... ами я гледайте в iHerb какво става
Скрит текст:
Ако ще се зобите с добавки, ей ги - избор голям Grinning
Понеже и майка ми по същия начин постъпи за моя имен ден, усещам че нейният подарък ще е една кошница с покупки от там пък Grinning Ще се заредя хубаво, вероятно до другата им годишнина няма да ми трябват нови.

Шарпи, пилешко в було не съм срещала, а звучи много вкусно.

# 1 520
  • В центъра на моретата
Ей, изписали сте света, не ми остана време да погледна, защото сме в Португалия от девет дни. Не си усещам краката и кръста от ходене, за сметка на това и режимът отиде на вятъра, че всичко различно трябваше да се опита. А и от студ умряхме. Десет дни вече сме по половин ден с якета на 17-18 градуса.
Беки, да е жив и здрав, и успешен  сина ти!. Айде малко снимки и от мен

Някой пита за шуслерови соли за остеопораза -1,11 и 2. Ама да се прочете какво съдържат, защото не знам дали са подходящи за режима. Майка ми ги пи около година и имаше резултат. Аз съм вземала, но отдавна, преди да мина на режима.
Допълвам се, Гущер, честит празник! Жив и здрав да си!

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 00:06 от zaek

# 1 521
Снощи имах гости - пържоли свински - само мариновани с подправки и на скалата плюс моркови, патладжан, тиквички и гъби - пак на скарата и една салата с домати и магданоз. Гостите доволни и аз също. 😂 Правих и сурова торта по рецепта от nosugar. Гостите не я харесаха много, че не била сладка, обаче аз и ММ си хапнахме доволно. Той даже повече хапна, чак се учудих, че му хареса. Не съм по готвенето и тези торти, които показвате ми се струват невъзможни аз да ги направя.

Скрит текст:

Ке ходим в Турция за 4 дни и се чудя какво ще ям. Не искам много да прегрешавам, но и никога не съм ходила там. 😂

Пропускането на закуската ми се отразява супер, горе долу около 14-15 часа фаст се получава.

# 1 522
Аууу, изглежда вкусно.
Я дай линк.

# 1 523
LieToMe, въпросът с тортите при мен е решен по Сталински... няма торти, няма проблеми Joy Но аз просто не държа хич на десертите, не и достатъчно че да правя. ОК, хубаво, вкусно е примерно. Ама ако не сме се събрали всичките или по повод както  показват и други в темата, няма да се запретна да правя. А то като правя да ядат другите, обикновено не е режимно всъщност, защото те не са на режим. Обичам да готвя но в повечето случаи точно десерт ми звучи като загуба на време, то най-малко си струва занимавката че с това не се наяждаш, другото е по-важно Grinning
В Турция вярно че имат много десерти и тесто, но и с мръвките и сирената хич не се излагат... Вече друг е въпросът че поне аз като съм някъде където има нещо уникално, дето другаде не мога да го опитам, лакомията ми надделява и пробвам Grinning Щото как тъй ще се мина да изтърва, после ако искам такова - няма... Та ако отида там, сигурно и на мен би ми било трудно да се сдържа, една приятелка от сума време ми приказва като отида колко неща трябвало да опитам. Хем ме познава добре и ми знае и вкусовете, та дори не става дума за десертите им Grinning

# 1 524
Елора, ето я. Като аз не я поръсих с нищо, а и я направих с бадеми. На мен лично много ми хареса и даже две-три вилички и се насищам на сладко.
https://nosugar.bg/surova-torta/#wprm-recipe-container-7759

# 1 525
Благодаря. Точна тази бях харесала и я загубих, запазвам. Имам само едно кенче кокосово мляко. Остава да намеря другите неща.
По-скоро какаова маса да видя откъде да взема, може би в Зоя ще има.
За ядките. Ти пече ли ги? Сурови ли сложи.
То ако ще ползвам сурови, ще трябва да ги кисна заради фитиновата киселина.
 Може и да се пробва и със сурови и със печени.

А какаовата маса какво точно представлява. Без никакво сладост ли, чист шоколад си има какаово масло?

# 1 526
  • Dublin
LieToMe, ще ти е трудно в Турция, че много тестени, но не невъзможно. Аз снощи се върнах от там, и през повечето време карах на зеленчуци, айран и мръвките на дюнер/искиндер. И печено пиле си купих един ден. В хотела имахме закуска, та там беше лесно, яйца, маслини, сирене, зеленчуци и тн..Ама и стомашен вирус ме лепна един ден, та много не съм яла (да уточня вируса не беше от храната в Турция, донесохме си го от БГ).
Тортата изглежда супер, хвърлила съм и око да я направя някой ден по повод.

препоръчвам и тази - https://mywholesome.life/chocolate-cake-with-mascarpone-cream/
Това беше единствения път в живота ми, когато съм правила торта, тъй че със сигурност е лесна Simple Smile а и е много вкусна.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 527
Елора, ето я какаовата маса:

Обмислям да си правя домашен шоколад с нея, а не с какао на прах, но цената ме спира. Няма грам сладост. Какаовото масло е отделно.

# 1 528
Елора, в Зоя гледам, че има какаова маса за 10,35 лв. / 100 гр. Някакви VikiNuts продават за 10,80лв. / 250гр., но са удобни на Натка. В Търново са, но дори и с доставка идва по-евтино от Зоя. 5,20 до автомат на Спиди. Половин кило- 21,20, кило -41,90.

# 1 529
Даже не знаех че са в Търново, смятай колко съм се разтърсила Grinning Иска ми се да се сетя какво тяхно съм купувала някога, ама сега не ми идва на ум, а името ми е много познато, значи има откъде.
Виж Тримарт веднага ги набарах къде са Grinning То всъщност май те ми се обадиха като поръчах първия път де, видели че е адрес в същия град и питаха дали искам с куриер или аз да си взема нещата на място. Не че винаги ходя де, особено както последно пазарувах от тях ама в най-големите жеги и имаше в поръчката големи пакети за мен и за сестра ми... аз съм пешеходец, с поръчка дето е килограми сигурно щях да колабирам точно тогава ако бях размахала крачоли. Той само желатинът беше за мен и за нея по половин кило, магнезиев цитрат половин кило, още разни щуротии... като камила щях да съм Grinning

Общи условия

Активация на акаунт