Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 82 (м. юли и м. август)

• 57 785
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 530
Само тази торта съм повтаряла от режимните печива, които пробвах.
Елора, не ти трябва никаква какаова маса. Слагаш 1 черен шоколад какъвто харесваш и не добавяш никакви подсладители.
Аз подсладители не ползвам.

# 1 531
  • Sofia
Купих си кило от тази какаова маса и когато ми се прияде шоколад си разтопявам в микровълнова,добавям ядки ,кокосова сметана и като стегне е много вкусен течен шоколад 😋
Снощи си направих бонбонки “троен лешник” 😁

# 1 532
А не може ли тая кокосова сметана да се замени с животинска?

# 1 533
Купих си кило от тази какаова маса и когато ми се прияде шоколад си разтопявам в микровълнова,добавям ядки ,кокосова сметана и като стегне е много вкусен течен шоколад 😋
Снощи си направих бонбонки “троен лешник” 😁
Ауу, къде ме сети за тия бонбони, от сума години не съм виждала всъщност. Продават ли се още?
Имам подозрения че сега и те биха ми били твърде сладки, аз май последно съм яла такива преди даже да мина на режим, но помня че ми харесваха и по повод бих взела с такива да черпя ако намеря.

# 1 534
Балкай, а тази на сниката откъде си я взела?

# 1 535
Викинътс имат много вкусни течни шоколади, аз си поръчвам и хапвам чат-пат.
https://vikinuts.net/shokolad/techen-shokolad

# 1 536
Колко са му въглехидратите? Сигурно си поглеждала?

# 1 537
Малко са, то това на практика са тахани, какао и подсладител. С всеки тахан можеш да си го забъркаш у вас, правила съм го със сусамов и какао на прах че на мен това ми допада. Без подсладителя че не ми харесват. А и ти от това трудно можеш да изядеш много, вкусът е много наситен та изяждаш количества по-скоро за опитване.

# 1 538
О, аз не съм купувала тази какаова маса, просто показах как изглежда. Засега се насландисвам.
Гущер, на 100 грама на първия от линка въглехидратите са 7,14 грама на 100 грама. Една чаена лъжичка е достатъчна. Аз си бях купила един с прекрасен състав, но ми дойде доста солено.
А има ли в България черен шоколад 80% със стевия? Захарта ми създава проблеми със стомаха, колкото и да е малко количество.

# 1 539
  • Sofia
Не съм виждала да продават тройният лешник.
Много ги харесвах.
Тези си ги правя отдавна,елементарни са 😀
Стават и с други ядки,също и с кокосов чипс.

Течният шоколад/ганаш става и с животинска сметана,но аз не намирам хубава,затова правя с кокосова.

# 1 540
На Викинутс не ми харесват течните шоколади.

# 1 541
На форлайф съм купувала течни шоколади, когато имаше промоция на стек 6 броя. Хубави са, ама много подсладител и слънчогледово олио.
Заглеждах този на Викинутс. Най-вече за моите вкъщи, поне да не купуват боклуци, а да ядат този.
Ама малко солено ми излиза, че те мажат дебело на филии и палачинки. До ден-два кара бурканчето Sweat Smile

# 1 542
Не съм опитвала на форлайф. Канех се ако взема добавка да взема и бурканче.
Викаш много са сладки.
Значи пропускаме ги.

# 1 543
На форлайф съм купувала течни шоколади, когато имаше промоция на стек 6 броя. Хубави са, ама много подсладител и слънчогледово олио.
Заглеждах този на Викинутс. Най-вече за моите вкъщи, поне да не купуват боклуци, а да ядат този.
Ама малко солено ми излиза, че те мажат дебело на филии и палачинки. До ден-два кара бурканчето Sweat Smile
Не знам дали няма да ти е по-изгодно ти да си купуваш тахани и да си забъркваш с какао на прах. Хем ще си го подслаждаш по вкус.
Моят вариант е най-икономичен де - аз не търся такива и почти никога не купувам Grinning Покрай Коледа един коледен базар тук ми беше по път и ме изкушиха на 2 пъти някакви подобни, едното със сусамов тахан а другото даже не помня с какъв, май фъстъчен. Вкусни бяха, те и малки бурканчета ама аз ям колкото да си опитам и го затварям. Но да тръгна аз да търся, май не ми се е случвало до сега. Тогава сами ми "скочиха", че и имаха на щанда възможност за опитване Grinning На Valnuts бяха.

# 1 544
Със сурови бадеми я правих, но съм почти сигурна, ме с лешници ще стане още по-вкусна.

Какаова маса взех на Зоя. Хубава беше ч, но според мен има разлика от черен шоколад до какаова маса. Би станало и с черен шоколад, разбира се. Самата авторка на блога го беше писала из някоя от рецептите.

Ще пробвам и този от wholesome щом е лесна. 😂

За Турция, ще хапвам и вредни неща, но просто не искам да прекалявам. Да не стане да съм като изтървана. 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт