Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 82 (м. юли и м. август)

• 59 385
  • 1 556
  •   1
Отговори
# 1 485
О, Нати, прекрасно изглежда😍
Във фурна ли си я пекла, или във фраера?
Аз днес съм само на  1 авокадо, 3 филета , 2 парчета кашкавал и 3 Яйца и съм си гладна . Само се озъртам за картинки 😀

# 1 486
Здравейте! Има ли приемащи хапчетата Слим Актив +, че много ги хвалят? Отзиви? Благодаря!

# 1 487
В тази група други хапчета приемаме за отслабване. Кюфтета! Wink

# 1 488
О, Нати, прекрасно изглежда😍
Във фурна ли си я пекла, или във фраера?
Аз днес съм само на  1 авокадо, 3 филета , 2 парчета кашкавал и 3 Яйца и съм си гладна . Само се озъртам за картинки 😀
Нямом фурна... в еърфраера, но с обръщане че отдолу иначе няма как. Ако я пека по-дълго че да не остава там сурова, отгоре ще я изсуша. Затова си я обръщам върху хартия (нали все мързеливи тактики ви проповядвам, не ща да събирам изпадали сусамчета от дъното на фраера Joy ) и си я запичам и от другата страна. Особено както пекох в силиконов съд, в него пък съвсем няма опичане отдолу.

Доста фотогенична стана наистина, аз затова и я снимах за мойта дружка, която е наумила и тя да яде желатин по-често, но не намира много подходящи идеи в какво да го влага.
И пържоли! И баници! Joy

# 1 489
И да, много лесно влизат Joy

# 1 490
  • на острова на мечтите
Тайс, чета, ама на път не успявам да нацеля буквата и коректорът като ми изписва едни думи, хем става смешно, хем ги докарва с друго значение.
Днес се завърнахме. Папчо си го взехме вчера. Не ме е забравил ❤️ Даносва ме. Дани, къде е Дани? А съм му под човката. Аз отговарям, защото си мисля , че е мъжо. После ме вика мъж ми, а аз не отговарям и става голяма дандания 😂 Мисля, че Роби го прави нарочно. Майтап да става и семеен скандал да гледа.
Елорка, днес спукахме гума😂Добре че беше задна. Ами който гони със 120, все едно е с кола, тъй става. И две подкови имаме, ама не можахме да изиграем съдбата. Обаче бързо ни закараха до сервиз.

Не бях се возила на камион на пътна помощ в кампер 🥰Кеф.
Днес кантар тест. Не съм качила. След всичките прегрешения си е цяло постижение.
Утре на пазар, че хладилника плачи за боядисване.
Натка, много добре изглежда 👏 Аз не мога да я докарам така. На вкус се получава винаги много добре, но на вид не става за показване.
Гущер, каква в тази торта на първа страница?
 Не ми е попадала пред очите. И права е Тайс, без снимка и разрез не бива.
П.С. нещо смешно за кюфтета от фейса:

# 1 491
Яйчицата в тая баничка са последните от една кора домашни селски които бях докопала... вероятно затова цветът е такъв наситен жълт. То и кой знае кой какъв цвят вижда на екрана де, ама на мен ми беше много привлекателен, любимият ми цвят е жълто Grinning

# 1 492
  • На брега на реката
Има ли я тая рецепта на първа страница?
Изглежда интересно и вкусно, а и удобно за носене на работа!
Ще помоля някой да ми я пусне на ЛС. Веднъж я гледах, но не ми стана ясно желатина разтваря ли се предварително и в колко вода /ако се разтваря/.

# 1 493
Дани, нещо му има на тоя кемпер, урочасан е. Продай го и купи друг.
Или пък викнете свещеник Grinning

# 1 494
И аз се нареждам за рецептата за желатиновата баница.

# 1 495
Бубoлина, ти ли беше с експериментите с кафето? Докъде ги докара?

# 1 496
  • На брега на реката
Да, аз бях.

Не мога да му хвана края и спрях да се боцкам.
Има дни в които, след кафе скача с почти 2 единици, а други дни с 0.2.
Един ден мерих на ставане, час след това и на втори час и тогава пих кафе. Имаше скок с 2 единици, на втория час леко беше спаднала, а час след кафето, беше паднала на 5 и нещо.
На другия ден повторих и почти нямаше скок или поне значително по-малко.  Реших, че явно съм си така и няма да го мисля. Ще проверя в изследвания, след няколко месеца.
Пия са кафе, понякога чисто,  понякога добавам кокосово масло или мляко. Онзи ден си направих капучино с бадемово мляко. Хареса ми и нямаше скок на КЗ.

# 1 497
  • на острова на мечтите

Ето рецептата за желатинова баница от Шарпи.
Аз си чакам рецептата на първа страница за бялата торта 🍰
Елора, ти май ний сме урочасани. Но беше Велико върху камионът на пътна помощ. А и докато слагахме знаци за опасност превозно средство на пътя и цъфнаха от поддръжка на пътищата. Ний се чудим на тоз участък как така, а те викат, ми видяхме ви. По пътя има телекамери на всеки десет, май казаха, километра.

# 1 498
  • На брега на реката
Дани, благодаря! Това за желатина ми беше питанката, ама явно се слага директно в яйцата.
Ще я пробвам още през почивните дни.

# 1 499
Снощи си направих вкусен експеримент. Реших да видя какво ще стане след една френска селска тортичка. За близо 2 месеца това е второ прегрешение със сладко нещо.  Ами нищо особено не стана. Преди нея КЗ 5, 0. Половин час след нея 5,5. Час след нея 5,1. Два часа след нея 5,0. Напоследък все по-често измервам КЗ под 5. А такава 6 и нагоре не съм виждала скоро.

Общи условия

Активация на акаунт