Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 14 050
  • 449
  •   1
Отговори
# 195
  • София
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetaphil с цел хидратация Heart

# 196
С удоволствие бих пробвала продуктитена Cetasphil  с  чуствителна кожа съм

# 197
  • на дъното
Обичам новости и с удоволствие бих ползвала вашите продукти за да дам нужната хидратация на кожата ми.
С годините ми се промени доста особено и сега лятото след море ще се радвам да станат редовни продукти в грижата ми за моето тяло💗

# 198
  • БГ
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetaphil понеже кожата ми е духани ежедневно нанасям хидратация.

# 199
  • София
Да,определено бих пробвала Cetaphil,защото кожата ми е коктейл от проблеми като чувствителност,сухота,розацея,пигментация и изтъняване.Ако попадна на добре влияещ продукт,ще се радвам и ще споделя с аудиторията.

# 200
Бих използвала продуктите, защото се гримирам ежедневно. Имам смесен тип кожа и искам продуктите за почистване да не я изсушават прекалено. Хидратацията ми е задължителна стъпка в грижата без значение от сезона.

# 201
Да, бих ги използвала, защото кожата ми е чувствителна и смятам, че ще бъдат подходящи за мен.

# 202
Интересно, не бях чувала за тази марка продукти.  С удоволствие бих ги пробвала да видя как ще бъдат върху моята чувствителна и пигментирала кожа. Аз използвам също продукти с ниацинамид заради петна по лицето.

# 203
С удоволствие бих изпробвала продуктите. Аз съм с нормална кожа, но сега лятото се омазнява и тези продукти ще бъдат точно за мен.

# 204
С удоволствие ще пробвам продуктите на Cetaphil.
Като човек с много суха кожа винаги съм в търсене на хубав нов продукт.
Много се радвам, че най-накрая имаме възможност да видим марката в България.

Последна редакция: чт, 04 юли 2024, 21:03 от Дидичка

# 205
С удоволствие бих използвала вашите продукти Cetasphil ,  защото кожата ми е много суха и с петна.

# 206
Да, бих ги използвала всеки ден за хидратация и омекотяване на кожата.

# 207
Със суха и чуствителна кожа съм, и бих пробвала с удоволствие продуктите на Cetasphil.

# 208
С чуствителна кожа съм и бих пробвала с удоволствие продуктите на Cetasphil.

# 209
  • София
С удоволствие бих ползвала продуктите на Cetaphil, защото кожата ми е суха и чувствителна.

Общи условия

Активация на акаунт