Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 14 015
  • 449
  •   1
Отговори
# 210
Да, бих използвала продуктите Cetasphil, защото кожата ми е суха и чувствителна и смятам, че ще са добри за мен.

# 211
  • Бургас
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetaphil, защото съдържат основни съставки като ниацинамид, пантенол, глицерин - все благини за една добре почистена и хидратирана кожа.

# 212
Със суха и  чуствителна кожа съм и бих пробвала с удоволствие продуктите на Cetasphil

# 213
Обожавам да купувам козметика и да изпробвам всичко на пазара. С удоволствие бих пробвала продуктите на Cetaphil. Кожата на лицето ми е смесена, с лека розоцея и пигментни петна.
Кожата на тялото ми е суха.

# 214
  • София
Кожата ми е чувствителна и склонна към петна. С удоволствие бих пробвала продуктите

# 215
Бих се радвала да пробвам продукти на Cetaphil,защото кожата ми е суха и дехидратирана лятото в по-голяма степен. Надявам се да има и ефект върху чувствителността и зачервяванията

# 216
 С удоволствие бих използвала продуктите на Cetaphil, тъй като кожата ми е вече доста суха и проявява чувствителност. Искам тя да бъде гладка,  успокоена, подхранена и хидратирана, такава, каквато обещават тези прекрасни продукти.

# 217
Бих се радвала да пробваме продукти на Cetaphil,защото моята и на дъщеря ми кожа е суха и дехидратирана лятото и през зимата най-много. Надявам се да имаме шанса да го изпробваме и да ни помогне!

# 218
  • Варна
Да, бих ги използвала, защото кожата ми е суха и чувствителна и ще се радвам да откря точния продукт.

# 219
Да, с удоволствие, не съм пробвала нищо на марката, а вече няколко пъти я заглеждам. Съдържанието и описанието на продуктите ме карат да вярвам, че ще е идеална за мен. Кожата ми е чувствителна и капризна, а след раждането на детето, е станала още по-склонна към раздразнения и реагира със зачервяване от какво ли не. Трудно ми е да намеря достатъчно хидратиращ продукт, който обаче и да не провокира реакция. Мисля, че това е чудесна възможност.

# 220
Да, бих използвала продуктите на Cetdphil. Има чувствителна кожа склонна към раздразнение и често зачервяваща се от различни продукти. Бих опитала нова козметика, защото все още съм в търсене на подходящата за мен.

# 221
  • Пловдив
Кожата ми е суха и чувствителна и бих пробвала
Вашите продукти.

# 222
Да бих ги използвала , с чувствителна кожа съм.

# 223
Да. Бих тествала продукти Cetaphil . Понякога кожата по тялото ми е суха и изпитвам дискомфорт.

# 224
С кеф бих пробвала продуктите дали са за моята кожа

Общи условия

Активация на акаунт