Запознайте се с продуктите на Cetaphil и се уверете лично в техните качества

• 14 051
  • 449
  •   1
Отговори
# 225
С удоволствие бих ги тествала и аз. Кожата ми е чувствителна и ще ми е интересно как ще и подействат.

# 226
  • Пловдив
Да, с удоволствие бих пробвала продуктите. По принцип кожата ми е чувствителна , а сега съм и бременна и имам нужда от още повече хидратация.

# 227
Да, бих ги използвала, защото кожата ми е много чувствителна и склонна към петна и екземи.

# 228
Бих ги пробвала най-малкото някои продукти на Цетафил. Често съм срещала марката като препоръчани продукти за суха кожа в блогове/влогове, където сравняват различни еднотипни продукти или дават предложения за най-луксозен продукт, най-добро съотношение цена/качество , най-бюджетен и т.н., и понеже марката не е от скъпите, а я препоръчват често, ми се е искало да я пробвам.

# 229
  • Горна Оряховица
Бих ги използвала, кожата ми е много  склонна към петна!

# 230
  • Пловдив
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetasphil. Кожата ми е суха и бих се радвала да пробвам продукт, който досега не съм.

# 231
Да, бих ползвала, защото кожата ми е суха и чувствителна.

# 232
С удоволствие бих използвала продуктите на Cetaphil. Моята смесена към суха и чувствителна кожа има нужда от хидратация, както от измиващ продукт, така и от крем.
Нова за мен е марката и се надявам да ми допаднат.

# 233
Бих използвала продуктите на Cetaphil, звучат ми доста подходящи за моята кожа. Кожата ми е нормална към суха и много чувствителна, и с удоволствие бих тествала продукти, предназначени за този тип проблем.

# 234
Бих ги ползвала, смятам, че  хидратиращите им свойства биха подействали идеално на моя тип кожа.

# 235
Бих искала да опитам продуктите на Cetaphil - кожата ми е чувствителна, суха и склонна към акне. Тази комбинация е доста специфична и мисля, че съставките в продуктите на Cetaphil биха помогнали много.

# 236
Бих използвала продуктите на Cetaphil заради хидратиращите им свойства.

# 237
Бих използвала продуктите на Cetaphil заради хидратиращите им свойства.
Редовната грижа за кожата е важна за поддържане на състоянието и.

# 238
Да, бих ги ползвала, защото кожат ми е суха и чувствителна.

# 239
Да бих ги използвала най вече заради съставна им- рипса на солфати, сапун и аромати . Кожата ми е суха е чувствителна но бих ги споделила и с тинейджърката ми, тъй ката ги намирам подходящи и за нея

Общи условия

Активация на акаунт