Звездни Компромати- Юли'24

• 386 079
  • 3 569
  •   1
Отговори
# 3 075
Терасата и много и отива , в нейн стил е

# 3 076
Кошлуков изплиска легена - Содом и Гомор, Апокалипсис… Чак пък толкоз. Ми нали неговата телевизия излъчи този “разврат”? И коя цивилизация ще дойде на мястото на европейската, дето я кълне? Руската ли? Толкова е фалшив. Не че не бях свидетел как паркира наквасен и отнесе друга кола на малка уличка до НДК. Излезе, огледа си служебното пежо за щети и просто си тръгна. Моралния Кошлуков.
Скрит текст:

# 3 077
Видяхте ли, че при Нонка има тигър и на терасата? И пИпИруди, все едно сме в спалнята ѝ Joy

# 3 078
Видях само склад за чанти Laughing Где са пеперудите?

# 3 079
Аз пък си мисля, че не е нужно да си хомофоб, за да си на мнение, че драг- частта снощи беше прекалена. Защото “модата” е изключително важна за подрастващите и не намирам за ОК на спортен форум да пляскаме на травестити, защото много деца приемат това за яко и започват хормонални терапии, манипулират и родителите си със самоубийства ако не ги подкрепят и докато се усетят съсипват няколко живота.  За мен има разлика между това да приемаш различните и да ги правиш тренд.
Аз като малка намирах това да си магьосник като Хари Потър за много яко, ама още не съм минала терапия да стана магьосница, пък вече дъртичка идвам.
Приемането на различните означава те да имат пълното право да правят каквото правят и еднаквите (или "нормалните" трябваше да кажа?)
И най-хубавото на свободния свят е, че всеки по мирен начин може да се изрази и например да каже: ми не ми хареса - както и на мен не ми хареса.

# 3 080
Много хора ще се шокират, но има и други страни, хора и живот извън либералния, розов, драг балон.

Но всички се натискат да живеят в него и страните в него изнемогват от емигранти Simple Smile
Естествено, че ще се натискат. Това са хора от бившите им колонии, които години наред са ограбвали, експлоатирали и използвали. Сега му е времето тези държави порядъчно да се напълнят с хора оттам и така всички дружно да заживеят в равенство, братство и свобода.

Ами не само от колониите. Само в САЩ има над един милион българи. Във Франция над 100 000. Във Великобритания ви е ясно. В Нидерландия и Норвегия хиляди. И това само от България. Всички се натискат на Запад, явно са готови да си рискуват пола 😂. Лицемерничи се за ужасния западен либерализъм, а всеки се натиска я да емигрира, я на екскурзия, я детето в университет.

# 3 081

И най-хубавото на свободния свят е, че всеки по мирен начин може да се изрази и например да каже: ми не ми хареса - както и на мен не ми хареса.

Сериозно си се объркала. В свободния свят можеш да кажеш, че християните са тъпи, белите са грозни, но не може да кажеш, че не харесваш драг-куинс.

# 3 082
  • София
От целия потрес за драг кралиците всъщност съм пропуснала подигравката в религията - кое е било подогравка с нея?
(Аз имам изключително ниско мнение за религията, да не кажа, че намирам организираната такава за голямо зло, та нищо чудно, че съм пропуснала къде са се заиграли с нея. Направо не мога да повярвам, че в 21 век се налага да се съобразяваме с религиозни щуротии, ама това е друга тема).

# 3 083
  • Варна
Искам всичките чанти на Нона!

# 3 084
  • София
Е как не разбра. Заигравката с Тайната вечеря и дебелата жена, подчертавам дебела...значи това вече е прекалено. Драг куин, черни!??, ама и ДЕБЕЛИ. Мъка за другия зрител, който с кеф мята кюбеци на Ледена кралица на Азис.

# 3 085
  • София
Това за мен не беше изобщо заигравка с тайната вечеря, най-вероятно някой фейсбук разбирач го е решил това.
Но и заигравка да беше, Тайната вечеря е картина, изкуство, арт. Не е икона или на някой поп калимявката.

# 3 086
  • Варна
Не мога да си представя как бял хетеросексуален мъж може да оцелее в битака на Нона !!!
Сигурно,  за да оцелее трябва да е дебел, черен, драг куин 😂

# 3 087
То и Нона малко го докарва на драг куин с тоя грим 😂

# 3 088
Гледам инста на Ивелина на мамин Сашко, или е бременна, или се е запуснала. Такива тестени ръце на лелка е оформила, дано почне с тренировките. Сашко явно си пада по по-пухкави.
Те ще се женят скоро, та може и да е бременна вече. На Филипините ще е меденият им месец. Искам и аз на Филипините

Откриването беше едно грандиозно шоу! Е, превъртах леко на моменти, но беше забележително, различно и запомнящо се.

Споделяйте снимки от Нона, моля! С глас се смея

# 3 089
Нонка ретро чантите за декор ли ги е закичила, или там си ги складира и се докарва според тоалета с някоя от закачалката. Аз редовно разчиствам и хвърлям стари чанти, ако са и мания да и събирам и пращам 🤣

Общи условия

Активация на акаунт