Какво пък да я критикуваме!? Тя си е изградила комунизма. Настоящият гледа бебето, бившият я води по кръчми и я носи на ръце. Лелята гледа другото дете. Не е луд тоя, който яде баницата.
Ти си този, който при бременна жена вкъщи, ходи по нощите с бившата насам-натам. Тя не ти е сложила нож до шията.
Който не иска свалки с бивши, не ходи да пие с тях.
Когато уж общувате в името на детето, общувайте само в негово присъствие. Когато го няма детето, отивайте да си се радвате на законните "половинки".
Който каквото сам си направи.
Темата е писана от жена или от изключително наивен мъж. Съвети и коментари няма да променят фактите.
Барби, 42, ама ако е до 160 см. Джобните гаджета някак не ми се вписват в образа на неустоима красавица. Представих си манекенка. Висока, стройна и спортуваща. Такъв тип жена трудно ще е 42 кила, защото няма да има нито мускули, нито извивки. За мен след думата секси моментално изниква образът на Моника Белучи в "Малена", а тя не е 42 кила, гаранция.
Не е много трудно да вдигнеш 50-70 кг жена. Голяма солидарност има при жените обаче. Една не я изкритикува, а аз излязох най-черният без да съм изневерил