Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни

• 11 617
  • 163
  •   1
Отговори
# 15
  • ☀️София / London🌂
Еми ето значи, и ти ще оставиш твоето второ при майка му, па да си излизате спокойно заедно, носете се на ръце да подържате как беше "животинската химия" и "огън" да не угасне. Всичко е точно! В името на детето е все пак

# 16
Толко ли немаш некой авер да му се пофалиш, ми си дошел тука да дразниш момите?

# 17
Ама какви са тези ваши половинки, които нямат нищо против да гледат децата, докато вие двамата сте на романтична вечеря? Ти каза ли на жена си за тази случка?

# 18
Много интересно... за евтин любовен роман.
Иначе имаш талант за писане, поздравления.

# 19
А като се срещате заради детето, то защо не е с вас на вечерята? Grinning абсолютно нелогично му звучи да излизате заради детето, а то да не е с вас.

Тя се натиска, защото те има за мухльо и знае, че я искаш още. Да си поддържа огъня и самочувствието. А ти излизаш с нея, защото явно още я желаеш. Само се чудя половинките ви и вторите деца с какво са го заслужили..

# 20
Не знам какво се чудите толкова, секса между бивши съпрузи не е рядкост, особено където е имало силна страст. Случва се и да се събират понякога, на мой приятел родителите му се бяха развеждали, след това оженили повторно. Не всички такива връзки приключват с изневери или пълно отчуждаване, особено в млада възраст както го описва автора раздялата може да дойде въпреки силните чувства и от двете страни.
Но пък твърде наивно ми звучи както го описва. Вечеря с бившата, тя се налива с вино, после романтична разходка насаме, все някъде трябваше да стопли на къде отиват нещата. Което значи или си измисля, или тайно и той иска да бодне, но пък се спира заради новата си жена.
Между другото мен точно така ме съблазни бившата ми и се събрахме за още няколко години циркове, само че бяхме по на 20 и няколко години и без дете

# 21
Първоначално идеята беше и дъщеря ни да дойде, но беше на гости в сестра ми и искаше да си играе с братовчедите. Почти всички пъти преди е била с вас. Не, жена ми не знаеше, че детето няма да дойде. В последствие й казах, че бяхме само двамата, бившата се напи и я закарах до тях

# 22
Бившата ти се опитва да докаже на себе си, че винаги може да те има и че дори да си с друга и тя да е с друг, ти винаги ще тичкаш, когато те извика!
Харесва се жената и има нужда да си храни егото. Явно й се получава де!;)Simple Smile

# 23
  • София
Първоначално идеята беше и дъщеря ни да дойде, но беше на гости в сестра ми и искаше да си играе с братовчедите. Почти всички пъти преди е била с вас. Не, жена ми не знаеше, че детето няма да дойде. В последствие й казах, че бяхме само двамата, бившата се напи и я закарах до тях

Значи уж се нагласила за теб, пък всъщност мислела, че и детето ще е с вас? И мъжът й я пуска така нагласена с бившия?

# 24
Е ти не можа ли да звъннеш и да кажеш, че детето няма да дойде и вечерята отпада? Пак питам, жена ти знае ли за тази вечеря с бившата насаме? Така, с подробностите, както тук я описа?

# 25
Е ти не можа ли да звъннеш и да кажеш, че детето няма да дойде и вечерята отпада? Пак питам, жена ти знае ли за тази вечеря с бившата насаме? Така, с подробностите, както тук я описа?

Ясно че, не с подробностите. Знае, че детето остана при сестра ми и че бяхме сами. Аз не съм този, който се опита да прекрачва граници. Даже я спрях. Какво да кажа на жена?

# 26
Ти първо трябва да си изясниш какво искаш наистина. Ако наистина искаше да си верен на жена си, нямаше да ходиш на романтични вечери с бившата, а освен това лъжеш настоящата. Ако тя знаеше как е протекла срещата ви, бъди сигурен, че няма да е толкова ларж тя да стои бременна вкъщи, докато ти пиеш вино с бившата, ходиш с нея по романтични места, носиш я на ръце и притреперваш от желание. Много е лесно да прекратиш тези отношения, но не виждам да ти се иска да го направиш. Дори не мога да разбера за какво точно е темата.

# 27
  • Далечният изток
А то пък остава да каже на жена си, че е ходил да гледа млечния път с бившата, която била много секси, и я е носил на ръце... Което на мен ми се струва да е доста развинтено авторово въображение и нищо повече, ама карай... Има си фетиши човекът.

# 28
Да де, и аз подозирам, че пред жената се представя съвсем друга картинка и тя затова няма нищо против тези вечери. Затова попитах знае ли, за да се усети авторът, че лъже бременната си съпруга.

# 29
Темата е какво тя иска от мен и как да стопирам нещата. Притеснявам се, че ако съм рязък ще започне да използва детето

Общи условия

Активация на акаунт