Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни

• 11 601
  • 163
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Те много неща се случват, но в тази история липсва логика на няколко места, като например, как един мъж пуска наконтената си жена при бившия, и защо се конти тя, след като не знае, че ще са сами. Но дори да е истина, авторът спестява на бившата, че дъщерята няма да идва, води я горе в планината, разнася на ръце я боса и я качва върху капака на колата. Това не е човек, който иска да стопира нечии аванси. И сега жената се прави, че нищо не е станало, а той нищи историята, чак теми пуска. Ми ето лесния отговор - жената се е напила, а на сутринта е осъзнала, че е щяла да свърши глупост и сега иска да забрави случката. Авторът да си набие една, да пие една студена вода и да спре да мисли глупости. Вкъщи има бременна жена.

# 46
  • Варна
Реален юрист не би разсъждавал като незадоволен пубер. Какво иска бившата, която те е зарязала еднолично? Вероятно си играе с теб , възползвайки се от слабостта ти. Ще те изчука и ще те зареже отново. Настоящата бременна съпруга резонно ще те изхвърли от живота си когато разбере. С твоята инфантилна пледоария ще развеселиш съдията при бракоразводнотэ дело. Жена ти ще спечели правата над детето.
Мъж на 30г.не задава въпроси на база хипотези. Действа и си защитава правата, имиджа или семейството. Описваш похотливо бившата си, това е предроставка за реална изневеря.
Опитай се да ме опровергаеш, че не си мъж.

# 47
Май ще правят 50 нюанса сиво или както там беше на сериалче Stuck Out Tongue Winking Eye

# 48
Ако темата е истинска, реалният въпрос на автора е "още обичам бившата и ако продължава да ме съблазнява, ще поддам, затова дайте идея как да я спра". Доста немъжкарско. Да започнеш връзка с някой просто за да не си сам, докато още имаш чувства към друг. Не знам защо позволявате да ви унижават така, първо да ви зарязват, а после като ви свирнат да скачате, но това си е ваш личен проблем. Но да замесвате други хора и деца вече е недопустимо. Не всеки е длъжен да вярва в кармата, но аз поне смятам, че подобни постъпки се отчитат някъде и все някога идва възмездие.

# 49
  • Варна
Не я обича, привлечен е сексуално.

# 50
Тия неща се случват, не се правете на ударени, матката винаги може да направи мизерии на бившия си чрез детето.
Мен обаче ме изумява друго, да не знае как да отбива опити за съблазняване. Трябва грам да си няма хабер от тия работи да не се усети на къде отиват нещата. Романтична вечеря дори и да не е започнала с тая идея, влажни погледи, бутилка вино, разходка и усамотяване, носене на ръце и после ама що така стана. Баси, тва момиче на 15 ще го усети. Ми режеш още в началото, отменяш вечерята като няма да идва детето и толкова. Или стопираш на доста ранен етап. Ама или тва са някви фантазии, или и на автора му се иска, пък сега се опитва да маже собствената си съвест

Усетил се е, ама и на него му се иска и сега е гузен.

# 51
  • София
Темата е безумна. Ще носи бившата се да капака на колата. Боса. По къса рокличка. Пияна. И накрая няма да се вземат на тоя капак. Мъка.

# 52
Темата е безумна. Ще носи бившата се да капака на колата. Боса. По къса рокличка. Пияна. И накрая няма да се вземат на тоя капак. Мъка.

😂😂😂😂😂
С парцалите го изядохме горкия, а той още ближе рани по бившата.
Ама, така е, няма две благи работи на тоя свят.

# 53
  • У дома... някъде
И аз това казах първоначално.
Много се смея Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Жегата не прощава на никого.От лятото роклята е къса,вечерята романтична,панорамата хубава и босите крака без токчета Sweat Smile....върху капака.
Дано е бил голям,че дамата финна,но авторът бил как беше?
Ааааа,дааааа .Спортува и е атлетичен,че нали в сюжета с химичните процеси и явления,веществата си менят местата.
Всичко предразполага към един много горещ и  както каза авторът.....химически процес ли беше

# 54
  • Varna, Bulgaria
А той само мина да се похвали колко е свестен - млад, образован, мускулест, че и верен на жена си😆 Обаче, такова как хем да не пусне на красивата и сексапилна бивша,  хем да не я разсърди, че нали детето...

# 55
Ми, доста траши история...

Бившата ти ги прави тия номера, за да си докаже, че в твоя свят е все още номер 1, въпреки наличието на нова жена. Ако искаше да се събирате, вече да сте се събрали.
Виж, за някое неангажиращо сексче, може и да е навита. Пък че имала вкъщи някакъв мъж, пък че ти си ангажиран, голям праз. Тъкмо повече пикантерия.

На твое място бих поставила ясни граници и не бих се срещала насаме с нея по какъвто и да било повод. Разговори - само за детето. Мисля, че ще схване каква е ситуацията бързо.

Всичко това, разбира се, ако държиш на настоящото си семейство..

# 56
Стана ми интересно - колко разведени двойки си излизат на вечеря с или без детето, ей така да се видят? Не да обсъдят нещо, не да се карат.
И каква е целта на подобни вечери?
- Да му е кофти на детето, какво е изпуснало - представяйки си какво би било мама и тате да са заедно /щото сега е цветя и рози, шеги и закачки/;
- Или?

# 57
И то не каква да е вечеря на бира и пържени картофки, докато разменят детето, а токчета, секси рокли, грим, прически, бутилки вино...

# 58
Аз не разбрах палавата бивша знаела ли е, че ще са без детето? Т.е. облякла е секси роклята, защото ще са само двамата или си ходи съблазняващо и пред детето? Grinning

# 59
Напила се е жената. Какво не е ясно. Почти цяла бутилка вино при нейната грацилна структура... Щом не те е наповръщала, пак добре.
Сега се срамува и пие аналгин за главоболието.

Общи условия

Активация на акаунт