Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни

• 11 830
  • 163
  •   1
Отговори
# 60
Какви са тия вечери насаме, та бутилка вино, секси рокля, та я носиш и тен подобни ?
Ако си мъж, и покажи на тази границите …..
не е нормално поведение това.
Бременната жена дали знае за романтичната ви вечеря ?

# 61
Абе, бате, ти я напивай с вино, води я на панорамата, носи я на ръце пА после викай, че тя те съблазнявала.
Много мразя да съм права, но ако ще четем следваща тема нЕкак е по-добре (ако може да се каже добре)  да е “Бременната ми жена ми би шута, щото си е въобразила, че имам нещо с бившата” вместо “Бременна съм, а мъжът ми непрестанно мисли за бившата си, излизат сами само двамата и мисля, че още я обича”.
Колко пА жени да си имал преди нея като си бил на 24-25???
Истината е, че не задаваш правилните въпроси.
Какво иска от теб, Има ли чувства към теб,  съжалява ли за развода, иска да види, че още може да ме завърти, ако поиска нЕма ама грам значение. В момента, момко, ближеш там, където си плюл и ни го представяш като “Как да не ми наруши отношенията с детето?”
Ще ти кажа как. Има едни такива кратки думи с голямо значение. Например думата “НЕ”.

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 21:57 от Di Soleil

# 62
  • София
Абе то Баце се е притеснил и му е засекъл самолетът, въпреки мускулите и капака на колата, сега реве, че е започнат и недовършен.

# 63
Как така в тези истории мъжете все са яки и  със скулптиранa мускулатура, защото тренират редовно във фитнесo, а пък дамите винаги с фино телосложене - неземна природна даденост? И двамата герои са от заможни семейства (че как иначе), като образът на  мъжът е подобрен и с проява характер - иска сам да си изкарва дохода, а не да разчита на татковите богатства. Освен това и професията му е елитарна. Не разбрахме само жената какво работи. Обзалагам се, че е лекарка или архитектка, или пък може би и собственичка на арт галерия (подарък от мама и татко за осемнадесетия й рожден ден).

Тази тема е за Литературния клуб, но пък там експертите веднага ще открият някои слабости на текста - като например съществения пропуск да се посочи гръдната обиколка на бившата съпруга.

# 64
Имам и друг въпрос - като те сложат на капака на колата не се ли свличаш?
Мъжа ми отказва да ме вдигне там, за да си отговоря нагледно - образно. Не обосновава безотговорието си, но подозирам, че колата нова и му се ще капака да не е огънат Simple Smile

# 65
  • Бургас
Само едни познати имам запазили изключително добри отношения след развода, но и те не вечерят по сами с бившите, само семейно и си гледат децата при нужда. Като голямо, разширено семейство са, направо да им се неначудиш. Тука има заявки за нещо повече отдалеч и отдавна, ако е истинска темата, де...Бившата "се опитала да го съблазни", тя отдавна го е съблазнила, сега чака развръзката...

# 66
Какво има да го съблазнява, той готов, та две не вижда...

Имам и друг въпрос - като те сложат на капака на колата не се ли свличаш?
Мъжа ми отказва да ме вдигне там, за да си отговоря нагледно - образно. Не обосновава безотговорието си, но подозирам, че колата нова и му се ще капака да не е огънат Simple Smile

А ти фина и секси ли си? То не може всеки на капака... Я бременната му жена да поиска да я носи на ръце до капака, ще я бъде ли?

# 67
Много неща искате да знаете, та да ви отговоря 😂 Понеже съм с “елитарна” професия знам как си пише фина. Ще ви разочаровам, че не съм нацепена батка и не работя охрана в мола. Не карам специална кола и бившата ми няма собствена галерия, а работи за мъжа си. Гръдната обиколка не съм мерил.. Жена ми е бременна в 6-ти месец и мога и нея да вдигам. Нещо още? 😂

# 68
Темата е какво тя иска от мен и как да стопирам нещата. Притеснявам се, че ако съм рязък ще започне да използва детето

Какво точно трябва да стопираш, като бившата се прави, че нищо не е станало?

Да си знае, че няма да поддам и да не се пробва повече
Как така да стопираш да си знае? Ако е нямало вечери и гледане на звезди, нямало да се стигне до тук. Ти не само, че не стопираш а и си част от всичко.

# 69
Преди няколко дни бившата ме покани на вечеря. Понякога излизаме само двамата на вечеря и затова не се изненадах.

Първоначално идеята беше и дъщеря ни да дойде, но беше на гости в сестра ми и искаше да си играе с братовчедите. Почти всички пъти преди е била с вас.

Не знам тези двете неща как си кореспондират едно с друго. Хем те е поканила на вечеря и да сте само двамата, хем пък първоначалния план е бил дъщеря ви да е с вас. Може да внесеш малко разяснения по този въпрос. Цялата история ми звучи много измислена, но ще приема, че е реална и ще отговоря:
1. Изобщо не е нормално бивши съпрузи, които имат нови половинки, да излизат сами на вечеря. Смях ме напушва, като си помисля, че някой може сериозно да си мисли, че е в реда на нещата.
2. Едва ли можеш да си гарантираш, че ако я отрежеш, дори деликатно, тя няма да настройва детето срещу теб. По описаното в темата си мъж с характер, ще трябва да поемеш този риск.

# 70
Бившата му се гаври с него, като му показва, че като й скимне може да си го върне. Не бих излизала на саме с нея, ако съм на автора.

Последна редакция: ср, 03 юли 2024, 11:47 от Arielle

# 71
Млади, здрави, красиви, финансово обезпечени и вече размножили се по два пъти.
Животът ви е дал абсолютно всичко, нямате никакви проблеми и се чудите как да си ги създадете.
И двамата ми звучите като много несериозни и разглезени  хора.
Вероятно вторият ѝ съпруг не я задоволява, вероятно не ѝ цепи басма много, вероятно иска да си докаже, че те върти на пръста си и да види, че все още е интересна на някого.
Звучи ми като презадоволена и заскучала жена.
Прави се пред теб, че нищо не е станало, защото вторият ѝ съпруг е реагирал недвусмислено на гледката  - късна нощ, жена му пияна, секси облечена и очевидно възбудена, а първото ѝ дете (уж повода да се види с теб) по сестри и братовчедки.
Спокойно, такива срещи повече няма да имате, т.е. няма нужда да търсиш решение за проблемчето си.
По-скоро гледай бременната ти жена да не усети нещо......

# 72
  • София
Авторът дойде и разясни важните въпроси Wink

# 73
  • София
Егати първичните сте понякога мъжете. Само това ще те питам - я обърни ролите и си представи, че някой супер стегнат бивш се появи и покани бременната ти жена на вечеря. Тя се съгласи, после той я води на романтично място, почва да я гали по бедрата и ѝ казва, че макар, че е бременна, все още я намира супер привлекателна. Прави ѝ намеци тя отказва, защото има теб. И после пуска тема - ама той обича ли ме още??
Ще си спестя какво мисля за теб като мъж. Дано жената до теб се усети, че е план Б, или резерва да запълни дупката.

# 74
Егати първичните сте понякога мъжете. Само това ще те питам - я обърни ролите и си представи, че някой супер стегнат бивш се появи и покани бременната ти жена на вечеря. Тя се съгласи, после той я води на романтично място, почва да я гали по бедрата и ѝ казва, че макар, че е бременна, все още я намира супер привлекателна. Прави ѝ намеци тя отказва, защото има теб. И после пуска тема - ама той обича ли ме още??
Ще си спестя какво мисля за теб като мъж. Дано жената до теб се усети, че е план Б, или резерва да запълни дупката.

Аз в момента съм бремена и ако моята половинка това с неговата бивша направи, знам какво аз бих направила ….

Общи условия

Активация на акаунт