Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни

• 11 616
  • 163
  •   1
Отговори
# 30
Аз пък смятам, че това са писателски напъни  и иска да провери достоверността на сюжета.
Като блудкав любовен роман е.
И на мен не ми звучи достоверно, да ходиш да вечеряш с бившата си само двамата, докато бременната ти жена те чака у вас.
Или пък от другата страна - кой ѝ гледа детето от втория брак, докато вечеря с бившия си нагласена? Че и се напива. Как  се е прибрала при втория си мъж пияна и нагласена посред нощите?

# 31
  • София
Темата е какво тя иска от мен и как да стопирам нещата. Притеснявам се, че ако съм рязък ще започне да използва детето

Какво точно трябва да стопираш, като бившата се прави, че нищо не е станало?

# 32
Темата е какво тя иска от мен и как да стопирам нещата. Притеснявам се, че ако съм рязък ще започне да използва детето

Да си знае, че няма да поддам и да не се пробва повече

# 33
Много просто - стопираш романтичните вечери. Или отиваш със жена си на вечерята, какъв е тоя зор да сте насаме?

# 34
  • София

Да си знае, че няма да поддам и да не се пробва повече

Доста глупаво да ровиш там, където няма нищо. Най-много ти да предизвикаш следващ опит. А нали не искаш това?

# 35
  • У дома... някъде
Ами отрязваш я и толкова.
Гледай си новото семейство.
Детето ви така или иначе си е дете,и не вярвам една майка да  го използва,само защото иска нещо от бившият си мъж.
Съдейки по всичко написано,ако разбира се е истина,то ти не обичаш и не държиш на бременната си нова жена.
Ако държеше ,нямаше да позволяваш всичко това.
Кога се очаква бебето ?
Стегни се и остави химията настрани.
Следващият път,когато те покани на вечеря,заведи и бременната си съпруга.Със сигурност,ще и покажеш да си знае мястото по елегантен начин.

# 36
Какво е толкова странно, че ходим на вечеря? Родителите ми също са разведени и се събират често без повод. Решили сме, че така е най-добре за нас и детето. С тази жена, както се казва сме били от деца заедно и ок нека съм неопитен, че не знам как да подходя. Питам, защото искам я спра, но не да дам повод да настройва детето ми срещу мен.

Ами новата ти жена знае ли че се виждате с бившата на романтична вечеря ? Ми не. Не е нормално

Ако беше мой партньор, не бих търпяла подобно нещо.

# 37
Жената си чеша самочувствието и предполага и се надява на малко секс у вас заради бременната ти жена. На мен ми се вижда подличко и доста евтино, пък нищо, че е животинска химия между вас.

Мъж на 30 години и да не знае как да стопира пориви и атаки за извънбрачен секс? Мхм, добре…
Аз съм на 100 % сигурна, че всеки с халка, без значение мъж или жена е попадал в ситуацията и развръзката е въпрос на личен морал и избор.
Трябва да си луд за връзване да ползваш сегашната си жена за параван пред бившата, най-много да я настървиш още повече и циркът ще е за Монте Карло.
Изясни се с бившата окончателно, ако искаш, ако не - почвайте афера, докато не ви мине и се молете да не ви хванат.

В нашия приятелски кръг преди година - две се почна с разводите, това за секса между бивши е класика и мисля, че темата може и да не е пързалка. Според мен не води до нищо добро и хубаво.

# 38
Само че новата жена сега е бременна и не е момента за такива признания.
А детето е само оправдание за приспиване на съвестта на двамата бивши.
Авторът знае за какво става въпрос, но иска да прочете, че не прави нищо нередно.
Истината е, че бившата се държи така, защото с поведението си авторът не само че не поставя граници, но сам ги прекрачва и я насърчава.

# 39
Класика - бивша да си докаже, че още я искаш, или нещо се е скарала с новия и сега иска да му направи мръсно. Няколко бивши така са се опитвали да ме прелъстят. Като съм бил свободен, съм се давал, но единия път бях вече женен и я отрязах.
Това ако е истина историята. Но защо да не е истина - всякакви странни истории има, защо пък и тази да не е вярна.
Един мой приятел бившата му живее с друг, но понякога излиза с него и децата (две са им общи).
Даже 2-3 пъти бяха ги водили на почивка заедно - така искали децата, да са с мама и тате на море.
Обаче спала на дивана, той си направил устата нашия, но тя не му дала - обичала новия. Какво му е казала на новия не знам, и той как е бил ОК да я праща на почивка със стария.

# 40
  • София
Не внимавате, другарки. Никоя не припадна от факта, че авторът тренира и има мускули.

# 41
Не внимавате, другарки. Никоя не припадна от факта, че авторът тренира и има мускули.

А то така подметнати неща не са ок! Колко тренира? Колко вдига от раз? Я да дойде да вдигне мен Simple Smile Даже няма да се напивам да не тежа +500 мл. повече Simple Smile
Дойде човекът да се похвали колко е бял, добър и желан пък ние тука храс-храс и го почнахме да го кълцаме на салата. Simple Smile
Някой даами скучаят, ЕЙ! И що все се самоизмисляте лекари, юристи, космонавти? Ми сложи се там, че си с професия охрана в мола и по-ще пасне.

# 42
Едно на ръка, че иска да провери дали още е желана. Обаче си мисля, че може би и липсва това животинско привличане, за което авторът говори. Почти сигурна съм, че с новия такова няма.

# 43
  • Varna, Bulgaria
Повече се впечатлих от това, че дипломиран юрист се притеснява бившата му да не манипулира детето. Тия членове, алинеи и точки в семейния кодекс за какво са там?

# 44
Тия неща се случват, не се правете на ударени, майката винаги може да направи мизерии на бившия си чрез детето.
Мен обаче ме изумява друго, да не знае как да отбива опити за съблазняване. Трябва грам да си няма хабер от тия работи да не се усети на къде отиват нещата. Романтична вечеря дори и да не е започнала с тая идея, влажни погледи, бутилка вино, разходка и усамотяване, носене на ръце и после ама що така стана. Баси, тва момиче на 15 ще го усети. Ми режеш още в началото, отменяш вечерята като няма да идва детето и толкова. Или стопираш на доста ранен етап. Ама или тва са някви фантазии, или и на автора му се иска, пък сега се опитва да маже собствената си съвест

Последна редакция: вт, 02 юли 2024, 13:15 от rf22

Общи условия

Активация на акаунт