Бившата ми съпруга се опита да ме съблазни

• 11 825
  • 163
  •   1
Отговори
# 105
Тя лошата бивша ,а ти си бял и пухкав ! Затова избягах от такива отношения с мъж разведен с дете .Ти просто не си приключил с бившата ти ,и често казано много съжалявам настоящата ти половинка .Просто ужасно е уж ,той е разведен,уж не могат да живеят заедно,ама имали дете !Зарибяват се с други ,обещават любов на други. ,ама го играят на добрият съпруг и баща пред бившата.Като имаш нова половинка ,ако я обичаше нямаше да оставаш на саме с друга жена! Добре имаш бивша,редно е срещите с бившата да стават в присъствието на настоящата ти половинка .Ако нямаш чувства към бившата трябвало да си тръгнеш още при отварянето на виното.Направи услуга поне на бременната ти нова и я отърви от присъствието си.
П.с Дано темата да е пързалка!

Подкрепям
И моя приятел има дъщеря от минала връзка, но там ако има  комуникация е свързано само и единствено с детето.
Срещи между тях насаме никога не е имало откакто сме заедно.
Когато дъщеря му завършва годината в училище и аз присъствам ☺ или на рождения и ден и тн.

Не, не е редно да се виждате насаме. За останалото да не говорим. Вече се надявам темата да е пързалка
Аз се бях започнала с един хубавец който живееше в Англия.Беше голяма любов, голямо чудо докато ме навие да си зарежа хубавата работа като фризьорка в България и да замина при него в Англия.Бившата си е била бивша ,тя не значила нищо за него и пр.Заживяхме заедно,а той коренно се промени .Не правеше никакво усилие за нас като двойка ,но звънне ли бившата тичаше като бесен и то за неща които не се отнасят за детето.Но ,аз ако го помолих да идем на кафе например,никакво усилие за мен.Накрая прочетох в телефона му чат че,той и тя винаги ще се обичат ,а дете имат .Той бил сам ,тя сама ,а се зарибява с мен.Било му скучно с мен!Тоя господин,ако обичаше сегашната си половинка щеше да се интересува от чувствата й ,че може да й е гадно.Друг е въпросът че бившата е к@ва .

# 106
Ужассссссс
Ами секви има за жалост.
Съжалявам за това което ти се е случило

# 107
Ама още ли дъвчете тази тема? Авторът иска ние да му кажем, че бившата все още е влюбена в него. В същото време тя си чеше егото като си играе с него! Това е, нали?Simple Smile))))

# 108
Няма щети по колата. И друг път не ме е предавала Grinning В конкретния случай няма и от какво да има щети. Не е имало на задна, отгоре и на голо, както го изкарвате. Иначе приемам ви мненията, имате право да си мислите каквото поискате. За 7 год. си нямате и на представа колко пъти ми е играла номера. Грешката е моя, че съм позволил да се размият границите, но много мъже не биха казали "не". Какви са отношенията между нея и нейния нямам идея. Не съм се интересувал щом не рефлектират върху детето ми. Ако не обичах жена си, защо бих отказал според вас? От страх от мъжа й ли хахаха?

# 109
Ама още ли дъвчете тази тема? Авторът иска ние да му кажем, че бившата все още е влюбена в него. В същото време тя си чеше егото като си играе с него! Това е, нали?Simple Smile))))
не си чеше егото , той забременил друга и вече няма да е така удобен за нея финансово,а и нещата все още не са приключили между тях.Той споменава че след развода едва не са стигнали до секс . Детето им е просто оправдание за да остават на саме ,чак и алкохол пият заедно .Ако темата не е пързалка ,аз съм сигурна че са се и@ли ,но авторът го спестява това .

# 110
Е нали мъжът й имал пари, за какво са й финанси? Просто иска и двата стана- това е!

# 111
не си чеше егото , той забременил друга и вече няма да е така удобен за нея финансово,а и нещата все още не са приключили между тях.Той споменава че след развода едва не са стигнали до секс . Детето им е просто оправдание за да остават на саме ,чак и алкохол пият заедно .Ако темата не е пързалка ,аз съм сигурна че са се и@ли ,но авторът го спестява това .

Детето дори не е било с тях повреме на романтичната им вечеря. А уж повод за тяхната среща.
Абе общо взето …..

# 112
Е нали мъжът й имал пари, за какво са й финанси? Просто иска и двата стана- това е!
Да ама детето си е негово.Едва ли мъжът й покрива разходите за неговото дете .Но и го има тоя вариант да си чеше егото с него ,ако вижда че той все още я гледа като хапка .Авторът може и да се обиди ,ама к@@@ ска история.А ,най е гадното за настоящата, която си мисли че той я обича на 100% и се е навила дете да му ражда .А, може би не подозира че той тайно си удря по една в банята при всяка среща с палавата бивша.

# 113
Пър-зал-ка. Grinning

# 114
Ма да вляза и аз по фитнес частта - моите счетоводители-мъже винаги са били фитнес напомпани (не атлетични, нито тичат, сакън - ами грозно фитнес напомпани) - просто хората със скучни професии са дисциплинирани в това отношение та и автора вероятно така.

# 115
Авторе, обичаш жена си, обаче и към бившата не си безразличен, иначе на никаква гледка нямаше да отидеш. И на двамата ви липсва страстта, която сам казваш, че имате по между си, а с новите половинки очевидно липсва.

Последна редакция: пт, 05 юли 2024, 11:36 от cashmere

# 116
Тюхкаш се, че ние не критикуваме бившата, ама и ти така си я защитаваш, сакън да не помислим, че е златотърсачка. Този детайл така беше вмъкнат в разказа - без да е въобще важен, ей така, просто сякаш за да я харесаме:

Имал съм жени преди нея, но тя така ме запали, че не знаех къде се намирам. Аз й бях първият и това сякаш още повече ме привличаше в нея. Няколко месеца след развода тя започна нова връзка с доста по-заможно момче от мен и бързо забременя. Държа да спомена преди някой да коментира, че е златотърсачка, че нейните родители също са с възможности и винаги са я глезили.

# 117
  • София
Грешката е моя, че съм позволил да се размият границите

Правилно.

но много мъже не биха казали "не"

Оправдания.

Ако не обичах жена си, защо бих отказал според вас? От страх от мъжа й ли хахаха?

Има хиляди причини да се разколебаеш. Например, че ще снесе на бременната ти жена. Но си стигнал прекалено далеч и е смешно да отричаш. Разбира се, ако смяташ, че от твоя страна не е имало нищо нередно, разкажи всичко на новата си жена, може да ти помогне с плана за превенция на настъпателни бивши Wink

# 118
  • Далечният изток
Ама защо трябва да разказва каквото и да е на новата си бременна жена?! Много сте интересни значи. И като ѝ каже какво ще постигне?

# 119
  • София
Защо да трябва? Не трябва, но ако мисли, че с неговите действия не е пракрачил никакви граници и е невинна жертва на чуждата похот, какво го спира?

Общи условия

Активация на акаунт